ayyy gıymatlım sonuç pozitif olursa nasıl güzel süpriz olur inşl hayırlısı olsun arkadaşım
gıymatlım şaşrıdım canım gene mi kist problemii..O testteki ortada olan kırmızılığı da çözemedim. İkinci çizgi de silik var ama kistte de testler pozitif çıkarmış bazen istersen bu konuyu da bir araştır. Keşke öyle bir sürpriz olsa da hamile olsan. Ama fazla ümitlenmeni de istemiyorum canım benim. Kan sonucunu bekle gene için rahat etmezse bir başka doktora git. Kistin olduğunu söyleme bakalım kisti tespit edecek mi
herkese yeniden merhabalar,
gıymatlim inşallah hamilesindir ya çok sevinirim,her şeyin hayırlısı ama bunu unutma...
benim de adetime bi kaç gün var ve bu sabah iki tarafımdan kasıklarımda bi batma hissiyle uyandım,hiç böyle agrımazdı yani bacagım mı diye baktım kasıklarım..ama batıyo yürürken zorlanacagım nerdeyse,acaba üştmüş olabilr miyim?hiç şiddetli agrı olur mu ki?
bu ay dr ilk kez serophene den sonra iğne verdi vuruldum,bizi sabırsız görünce dr da ataga gecti...hadi kalın sağlıcakla....
sen eniyisini yaptın canım bence içinde bu konularda en ufak bir şüphe kalmaması gerekir bence de. ama senin rahim filmi bu ay da gitti anlaşılan.ah be güzelim hemde nasıl sürpriz olur ama bak kistte yapıyormuş diyorlar....
chabliscim evet eğer bu sonucu kist yaptıysa kanda çıkar her halde değil mi.. artık kan sonucu negatif çıkarsa ilaca başlıcam. başka dr a gitmeyi düşünmüyorum açıkcası. çünkü dr banada gösterdi kistin var bak dedi.
ama işte her ihtimale karşı böyle bi girişimde bulundum. çünki işin içişnde hap kullanmak var. hiç bi şüpheye yer kalmasını istemiyorum canım... test negatif çıkınca başlıcam hemen hapa..
sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeli.......
haklısın canım ya...ama beynim beni çok zorluyo bu konuda buraya bile girmeyip konuşmaları unutmak istediğim en olmadık anda dışardan biri çıkıp da bbebk konusunu açıveriyor....yani kaçıp bi yerlere gitmek istiyorum beni kimsenin tanımadığı....yani beni bi şekilde bu konu zaptediyor..kasıklarımdaki ağrı bile bunu hatırlatıyor...neyse ya içinizi karratmıyım..gittim ben...sevgiler
sen eniyisini yaptın canım bence içinde bu konularda en ufak bir şüphe kalmaması gerekir bence de. ama senin rahim filmi bu ay da gitti anlaşılan.
benim de bir hafta falan var adetime bu ay hiç umudum yok. öyle bir his yok içimde. ama adet olursam bu sefer rahim filmini çektircem sanırım bi cesaret d,iyip
canım yazdın belki ama atladım ben .. ne kadar oldu sizin korunmayı bırakalı. bizim bir yılı geçti. ben de öyleydim ilk bir yıllık zamanda ama 3 ayduır falan hiç böyle kaptırmıyorum kendimi belki daha kötü benimki çünkü artık umudumu kaybettiğimi hissediyorum.. kasık ağrılarım oluyo umursamıyorum. adet günümü pek saymıyorum. birde eşimin geçen ay ilk kez spermiyogramı yapıldı.morfoloji biraz düşük çıktı .. belki de ondan rahatladım çünkü bana erkekten kaynaklı problemler her zaman daha kolay çözülüyor gibi geliyor. kadında problem olunca hepsi birbirini bozuyor sanki bütün denge bir anda altüst oluyoır. oysa ki erkekte bir sperm bile olması yeterli
ay benimde adetim bu hafta içinde gelmesi gerekiyor canım ki inşallah güzel Allahım gönlümüze göre hayırlısını veriri inşallah:Saruboceq:
gıymatlımmmm bize ıslak kek tarifi verecektin haniiiiiiii
kızlar ben sonucu öğrendim
negatifmişşş :a015:
hadi bu hafta birinizden bari güzel bi haber duyayım.. yoksa yüreeme incek senağlama
kızlar ben sonucu öğrendim
negatifmişşş :a015:
hadi bu hafta birinizden bari güzel bi haber duyayım.. yoksa yüreeme incek senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?