Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım şaşrıdım canım gene mi kist problemii..O testteki ortada olan kırmızılığı da çözemedim. İkinci çizgi de silik var ama kistte de testler pozitif çıkarmış bazen istersen bu konuyu da bir araştır. Keşke öyle bir sürpriz olsa da hamile olsan. Ama fazla ümitlenmeni de istemiyorum canım benim. Kan sonucunu bekle gene için rahat etmezse bir başka doktora git. Kistin olduğunu söyleme bakalım kisti tespit edecek mi

herkese yeniden merhabalar,
gıymatlim inşallah hamilesindir ya çok sevinirim,her şeyin hayırlısı ama bunu unutma...
benim de adetime bi kaç gün var ve bu sabah iki tarafımdan kasıklarımda bi batma hissiyle uyandım,hiç böyle agrımazdı yani bacagım mı diye baktım kasıklarım..ama batıyo yürürken zorlanacagım nerdeyse,acaba üştmüş olabilr miyim?hiç şiddetli agrı olur mu ki?
bu ay dr ilk kez serophene den sonra iğne verdi vuruldum,bizi sabırsız görünce dr da ataga gecti...hadi kalın sağlıcakla....

ayyy gıymatlım sonuç pozitif olursa nasıl güzel süpriz olur inşl hayırlısı olsun arkadaşım

ah be güzelim hemde nasıl sürpriz olur ama bak kistte yapıyormuş diyorlar....

chabliscim evet eğer bu sonucu kist yaptıysa kanda çıkar her halde değil mi.. artık kan sonucu negatif çıkarsa ilaca başlıcam. başka dr a gitmeyi düşünmüyorum açıkcası. çünkü dr banada gösterdi kistin var bak dedi.
ama işte her ihtimale karşı böyle bi girişimde bulundum. çünki işin içişnde hap kullanmak var. hiç bi şüpheye yer kalmasını istemiyorum canım... test negatif çıkınca başlıcam hemen hapa..

sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeli.......

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.....
canım aynı durumları bende yaşamıştım. ilaçtan dolayı çok yumurta oluşu bazıları çatlamamış olabilir. o yüzden kasıklarında seni zorluyordur. adetin geçene kadar hamilemiyim diye düşünme.. o hataları ben çok yaptım. insan çok fena üzülüyor

haklısın canım ya...ama beynim beni çok zorluyo bu konuda buraya bile girmeyip konuşmaları unutmak istediğim en olmadık anda dışardan biri çıkıp da bbebk konusunu açıveriyor....yani kaçıp bi yerlere gitmek istiyorum beni kimsenin tanımadığı....yani beni bi şekilde bu konu zaptediyor..kasıklarımdaki ağrı bile bunu hatırlatıyor...neyse ya içinizi karratmıyım..gittim ben...sevgiler

sen eniyisini yaptın canım bence içinde bu konularda en ufak bir şüphe kalmaması gerekir bence de. ama senin rahim filmi bu ay da gitti anlaşılan.
benim de bir hafta falan var adetime bu ay hiç umudum yok. öyle bir his yok içimde. ama adet olursam bu sefer rahim filmini çektircem sanırım bi cesaret d,iyip

canım yazdın belki ama atladım ben .. ne kadar oldu sizin korunmayı bırakalı. bizim bir yılı geçti. ben de öyleydim ilk bir yıllık zamanda ama 3 ayduır falan hiç böyle kaptırmıyorum kendimi belki daha kötü benimki çünkü artık umudumu kaybettiğimi hissediyorum.. kasık ağrılarım oluyo umursamıyorum. adet günümü pek saymıyorum. birde eşimin geçen ay ilk kez spermiyogramı yapıldı.morfoloji biraz düşük çıktı .. belki de ondan rahatladım çünkü bana erkekten kaynaklı problemler her zaman daha kolay çözülüyor gibi geliyor. kadında problem olunca hepsi birbirini bozuyor sanki bütün denge bir anda altüst oluyoır. oysa ki erkekte bir sperm bile olması yeterli

delight arkadaşım neden içimizi karartacaksin ki.. hepimiz aynı durumları yaşıyoruz.. mevlam ol demedi.. kısmetten ötesi yok canım.. inşaallah bizede verecek güzel rabbim...

chablis bundan önce geçen aylarda kan tahlili yaptırdığımda bi daha iyice hamile olduğumu anlamadan kan tahlili yaptırmıcam.. gereksiz yere para verip duruyorum demiştim. çok büyük konuşmuşum..
bugün gittim adetimin 5. gününde yaptırdım.. sonuç çok aşikar negatif çıkacak. sen misin büyük konuşan.. sempatiksalakcinni

selam
chablisscim ben de 1 yıl oldu korunmayalı...1 yılı 2 ayı geçmiş oluyo artık bu ay...2 yıllık evliyim..ilk yıl istemedik..ne salakmışım diyorum ya ertesi gün hapı kullanmıştım bi kere,neymiş şimdi hamile kalırsam istemediğim bebeğe yansır diye,gıymatlim büyük konuşmamak lazımmış doğru,adetlerim falan düzenli olunca hemen olacak sandık,planlamayı sevdiğim için şu zaman olur falan dedik,demek ki böyle olamamk lazımmış.......
ben eminim stresten olmuyor......çünkü rahim filminden tut da hormonlarım falan her şey normal,gerçi böyle oluınca da neden olmuyo o zaman diye hepten strese giriyosun,spermiografi sonucunda da bi sorun yok,hep diyor ya eskiler zamanı gelince diye doğruymuş....dr bana stresin adet düzenimizi bile etkilediği için yumurtalıkları acayip etkilediğini söylüyor...elimde degil,şu an çalışmıyorum da meşgalem yok dolayısıyla illa ki aklımda yani.dün bi arkadaşa gittik 1 yaşında bebeği var mesela,onu sevdik falan çok güzeldi eşime de baktım nasıl seviyor diye...arkadaş da hemen kaldı neden diye sorduğumda annesinin 10 yıl çocuğu olmadığı için korkmuş kız,ama tabi hemen kalmış... nasip işte ya önemli olan sağlıklı sıhhatli olsun da,hayırlısıyla nasılsa bekliyoruz istesek de istemesek de.....

gıymatlımmmm bize ıslak kek tarifi verecektin haniiiiiiii

ay benimde adetim bu hafta içinde gelmesi gerekiyor canım ki inşallah güzel Allahım gönlümüze göre hayırlısını veriri inşallah:Saruboceq:

gıymatlımmmm bize ıslak kek tarifi verecektin haniiiiiiii

vermem mi gız bacım....... hemen yazıyorum

3 yumoş
1 bardak şeker (tatlı seviyorsanız 1,5 bardak olabilir)
1 bardak süt
1 kakao ( küçük pakette olanlardan)
1 bardak sıvıyağ
1 vanilin
2 kabarma tozu
3 bardak un

yumurtanın sarılarını bi kaseye ayırıp, beyazlarını kar gibi çırpıyoruz
içine yarım bardak şeker,
yarım bardak sıvıyağ
yarım bardak süt
1 kakao ve
1 vanilin
koyup hepsini çırpıyoruz bi güzel
bu çırptığımız mazemeden yarım su bardağından az fazla olacak şekilde ayırıyoruz

ayırdıktan sonra kalan mazemenin içine,
bardakla koyduklarımızın diğer yarısını
yumoşların sarılarını
ve kabartma tozu ve unu eleyerek koyuyoruz
çok sıvı yada çok katı olmasın
aşırı katı olursa içine az süt daha koyabilirsin canım
sonra 190 derecede kızmış olan fırına atıyorsun
10 dk geçince fırının ısısını 175 dereceye düşürebilirsin

piştiğini kontrol edip fırını kapat ve kapağını açarak birkaç dakika bekle. ve servis yapmak istediğin şekilde keserek, üzerine ayırdığın mazemeyi eşit olarak döküyorsun ve soğumaya bırakıyorsun
servis edeceğin zaman üzerine hindistan cevizi serpebilirsin canım. afiyet olsun yerimseniben

kızlar ben sonucu öğrendim
negatifmişşş :a015:

hadi bu hafta birinizden bari güzel bi haber duyayım.. yoksa yüreeme incek senağlama

hadi bu hafta birinizden bari güzel bi haber duyayım.. yoksa yüreeme incek senağlama

zaten sen emin olmak için yapmışdın canım aklında kalmasın diye şimdi ilaçlarını içeye başla inşl kistin bian önce geçsin sonra çalışmalar tam gaz devam

Gıymatlım yine tekrarlıyorum canım her şeyin hayırlısı. İşallah daha hayırlı bir zamanda alırsın bu güzel haberi fazla da beklemeden tabi. Yukardakinin planlarını bilemiyoruz ne yazık ki. Bilsek belki biz de dicez evet böylesi daha hayırlı benim için diye. Bakalım canım 3 kişiyiz şimdilik bir hafta içinde adeti beklenmeyen (!).. işallah birimizden biri bu müjdeli haberi verir de umut olur diğerlerine
Delight cım hemen hemen aynı zamandır istiyoruz demek. Ben de 3 yıllık evliyim biz de ilk 2 yıl korunduk. Ama çok da demedim keşke öyle yapmasaydım diye.. her şeyde bir hayır vardır dedim. Böyle olması gerekiyormuş. Biz de evliliğimizi yaşadık ve yaşıyoruz doya doya. Çok erken çocuk sahibi olmanın da evliliğe iyi gelmediğini düşünüyorum ben. Hem bak senin sorunun da yok. Stresi biraz uzaklaştırsan hemen olur bence. Tatile falan gitme şansınız yok mu yumurtlama zamanlarında

tarif için teşekkür ettim tatlım sende üzülme emin olmak için yapmıştın testi inşallah güzel bir haber alırız birimizden canım hayırlısı ile inşallahhhhhh:Saruboceq:

kızlarr günaydın kimse gelmemiş daha. burda öyle bir yağmur var ki daha yeni geldim sayılır. nasılsınız bakalımm

selam a.s.
bende tedaviye başladım bugün
benide alın aranıza
topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum tedaviye başlayınca aranıza katılırım diye düşünmüştüm
o gün bu günmüş ...çok şükür bir adım attık :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…