smalangel muzu dilimleyip mi arasına çikolata sürüyorsun. küçük dilimler mi yani yuvarlakça ?
ben kalkmadan yatmaya devam ediyorum. bu ay sıcak su torbası koydum bi kez belimin boşluğuna. ayrıca karnımı sıcak tutsun diye şal yada bornozu koyuyorum. tuvalete sıkışmacıkta kalkmıyorum... daha önce yastık filan koydum ama bişey değişmedi artık koymuyorum bilmiyorumkismile
kızlar ya eşinizle o malum geceyi yaşadıktan sonra napıyosunuz hani biz bebek isteyenler neler yapmalıyız nasıl yapmalıyız malum önümüzdeki ay lazım olacak ya
evet canım çok küçükde dilimleme yuvarlakça yapmıştım ben üzerine de nutella yapıyorum öyle çatalla yediydikk cokacimcoook aslında meyvelerin dilimlenmesine karşıyım ben bıcakla kesilince daha çok vitaminin öleceğini düşünüyorum ,ama ben muzu yerken üzerine kaşıkla çikolata sürüp hoop hemen yiyedebilirsin,
halevcim dediğin gibi tatlı yiyeceklerin çok faydası var aslında , yiyebilsen fayda eder tatlım. Kız belli mi olur adamcağız uykulu diye spermleri de mi uyuyacak ... Sen yinede çalış , daha bi rahat gördüm seni bu ay canım, inşallah gelir bebişin.
Blueavcı canım bende gıymatlım gibi yapıyordum , hatta ben yastık da koyuyordum .
halevcim şu dikkatimi çekti. sen eşini sadece sperm olarak görüyorsun. yani nasılsa dinlenmedi sperm yok diye adamı reddediyorsun. ilahi gız bacım
arkadaşlar bendede ilişkiden 1-2 dk sonra vajinamda acayip bi yanma oluyo ve yarım saat sonra falan idrar yaparkende çook yanıyo,son 3-4 ilişkide oluyo acaba neden olur.acaba eşimdemi bi enfeksiyon var(bazen spermlerde alerjik reaksiyon gösteriyomuş)
ay canlarım sayfalarca yazmışsınız anca okudum.ben dün öğleden sonra çok kötü oldum işyerinde . tansiyonum falan düştü. sonra eşim geldi aldı beni eve geldim iyiki de gelmişim. afedersiniz bir çıkardımm midemi üşütmüşüm galiba ishal ateş kemiklerim nasıl sızladı. akşam daha da beter oldum.uyku uyanıklık arası hep.yemek de yiyemedim doğru dürüst bulantımdan.bugünde işe gitmedim rapor alcaz birazdan eşim gelcek.. bugün midem iyi ama kemik sızlamalarım devam ediyo. 3 kişiden dayak yemiş gibiyim. işte böyle fıstıklar fazla da yazamıyorum kusura bakmayın daha iyi hissedince girerim gene öpüyorum hepinizi
arkadaşlar bendede ilişkiden 1-2 dk sonra vajinamda acayip bi yanma oluyo ve yarım saat sonra falan idrar yaparkende çook yanıyo,son 3-4 ilişkide oluyo acaba neden olur.acaba eşimdemi bi enfeksiyon var(bazen spermlerde alerjik reaksiyon gösteriyomuş)
ay canlarım sayfalarca yazmışsınız anca okudum.ben dün öğleden sonra çok kötü oldum işyerinde . tansiyonum falan düştü. sonra eşim geldi aldı beni eve geldim iyiki de gelmişim. afedersiniz bir çıkardımm midemi üşütmüşüm galiba ishal ateş kemiklerim nasıl sızladı. akşam daha da beter oldum.uyku uyanıklık arası hep.yemek de yiyemedim doğru dürüst bulantımdan.bugünde işe gitmedim rapor alcaz birazdan eşim gelcek.. bugün midem iyi ama kemik sızlamalarım devam ediyo. 3 kişiden dayak yemiş gibiyim. işte böyle fıstıklar fazla da yazamıyorum kusura bakmayın daha iyi hissedince girerim gene öpüyorum hepinizi
okudummm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?