Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

smalangel muzu dilimleyip mi arasına çikolata sürüyorsun. küçük dilimler mi yani yuvarlakça ?

evet canım çok küçükde dilimleme yuvarlakça yapmıştım ben üzerine de nutella yapıyorum öyle çatalla yediydikk cokacimcoook aslında meyvelerin dilimlenmesine karşıyım ben bıcakla kesilince daha çok vitaminin öleceğini düşünüyorum ,ama ben muzu yerken üzerine kaşıkla çikolata sürüp hoop hemen yiyedebilirsin,

tmm canım sağol bende kalkmadım bu ay yattım bidahaki aylarda devam demekki yatmaya

halevcim dediğin gibi tatlı yiyeceklerin çok faydası var aslında , yiyebilsen fayda eder tatlım. Kız belli mi olur adamcağız uykulu diye spermleri de mi uyuyacak ... Sen yinede çalış , daha bi rahat gördüm seni bu ay canım, inşallah gelir bebişin.

Blueavcı canım bende gıymatlım gibi yapıyordum , hatta ben yastık da koyuyordum .

halevcim şu dikkatimi çekti. sen eşini sadece sperm olarak görüyorsun. yani nasılsa dinlenmedi sperm yok diye adamı reddediyorsun. ilahi gız bacım

kızlar ya eşinizle o malum geceyi yaşadıktan sonra napıyosunuz hani biz bebek isteyenler neler yapmalıyız nasıl yapmalıyız malum önümüzdeki ay lazım olacak ya

bende hep yatıyordum belimin altına yastık koyup sabaha kadar emme 1 yıldır tık yok ama bu ay hiç yatmadım 4 ilişki sonunda da kalktım çünkü beklentim yoktu:sinifsinif:

çok sağolun kızlar bende yatıyodum eşim banyoya giriyodu o çıktıktan sonra aşağı yukarı 20dk felan ben kalkıp banyoya giriyodum bidahaki aya kısmetse bende sabaha kadar yatacam

evet bıçakla dilimlenince vitamin değerini azaltıyor bıçak tatlım gerçeği bu yani

yok tatlım eşimi biliyorum öle olunca faydalı olmuyor bana

halevcim şu dikkatimi çekti. sen eşini sadece sperm olarak görüyorsun. yani nasılsa dinlenmedi sperm yok diye adamı reddediyorsun. ilahi gız bacım

yok be tatlım faydası olmuyor ki yorgun olunca o da farkında hatta bazen kendi de diyor bundan bişey çıkmaz çünkü yorgun vücut diye:sinifsinif: ayrıca zaten pek canım istemediği için de yapmıyorum:umursamaz:

neyse canlar ben yemeğe geçiyorum afiyet olsun sizlere

arkadaşlar bendede ilişkiden 1-2 dk sonra vajinamda acayip bi yanma oluyo ve yarım saat sonra falan idrar yaparkende çook yanıyo,son 3-4 ilişkide oluyo acaba neden olur.acaba eşimdemi bi enfeksiyon var(bazen spermlerde alerjik reaksiyon gösteriyomuş)

tahriş mi var acaba arkadaşımbilmiyorumkismile

gıymatlım arkadaşım benim soruma dr cp vermiş aynen kopyalıyorum.

Merhaba

Bu konu hakkında detaylı bilgiyi Üroloğumuz Dr.Emre Bakırcıoğlu'dan alabilirsiniz.
(216 545 55 55- Umut Tüp Bebek Merkezi)

İyi günler dilerim.

ay canlarım sayfalarca yazmışsınız anca okudum.ben dün öğleden sonra çok kötü oldum işyerinde . tansiyonum falan düştü. sonra eşim geldi aldı beni eve geldim iyiki de gelmişim. afedersiniz bir çıkardımm midemi üşütmüşüm galiba ishal ateş kemiklerim nasıl sızladı. akşam daha da beter oldum.uyku uyanıklık arası hep.yemek de yiyemedim doğru dürüst bulantımdan.bugünde işe gitmedim rapor alcaz birazdan eşim gelcek.. bugün midem iyi ama kemik sızlamalarım devam ediyo. 3 kişiden dayak yemiş gibiyim. işte böyle fıstıklar fazla da yazamıyorum kusura bakmayın daha iyi hissedince girerim gene öpüyorum hepinizi

Allah Allah neden öyle oldun acaba canım yaa.... çok geçmiş olsun. evde dinlenmek iyi gelir. sarın battaniyelere civciv gibi sıcacık yat şekerim..
hani aklıma başka şeyler geliyor ama hiç söylemiyim şimdi.. :CüvCüv:

canım benimde ilişkilerden sonra yanma oluyor bende nedenini bulamadım

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatırsın dikkat et kendine

chabliscim çok geçmiş olsun dikkat et kendine,
Halevcim ve filizim dr a da söyledinizmi bu şikayetlerinizi siz, Çünkü yara , mantar gibi vakalarda yanma olurmuş, peki kasıklarınızda varmı bi ağrı ?
Gıymatlımm kız dr sana da cvp vermiş okudunmu ? benim preseed soruma da cvp vermiş, ne dersiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…