Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

2 tane kabartma tozu koydun dimi şekerim..

ya insanın canı istemeyincede felaket oluyor. bugün değerlendirirsin inşaallah. gündüzden enerji vericek şeyleri ye gız bacım

2 tane kabartma tozu koydun dimi şekerim..

ya insanın canı istemeyincede felaket oluyor. bugün değerlendirirsin inşaallah. gündüzden enerji vericek şeyleri ye gız bacım

koydum tarifindeki bütün malzemelere uydum sadece şekeri 1 su bardağı yaptım o kadan şekerim diğerleri senin dediğin gibiydi canısı

bugünde olmaz belki istemiyorum çünkü :umursamaz: napim zaten azdırıcı şeyler bana etki yapmıyor neden ki yaaaaa çok ruhsuzum bu konuda nedense anlamadım gitti koçiş yese hemen tırmanıyo bana ama bende tık yokbilmiyorumkismile

Yok valla çok güzel oldu , didimki gıymatlımdan öğreneceğim çok şey var gibi görünüyor didimm sempatiksalakcinni, kekin farklı bir tadı oldu, sanırım sütten dolayı. Çayıda demledim kayınvalidemle babamı da çağırdım ohh birlikte içtik yedik, adamcağızın şekeri var , bende ha bire tatlı şeyler yapıyorum. Artık ona özel tuzlu bişeyler de yapacağım bilmiyorumkismile

ay tatlım ben yalnız kalmaktan korktuğum için eşimin de gitme vaktiydi o yüzden elletmedim kendimelmaz: tek kalınca hiçbirşey yapamıyorum eşim akşam 10 da evden çıkıyor.
ahh canım bende tek başıma kalmaktan korkuyorum, hele banyo yapmakeyvahedigeldismile anlayabiliyorum seni, bugün 10-15 dk erken kaldır eşini , banyo yapmayada fırsatın olur.

neden etki yapmıyor çünki vücudunda o yönde çok eksiklik vardır ve yediklerin sınırda kalıyordur cnm. biraz fazla yemen ve sık yemen lazım. helva filan yiyormusun. çok etkili :1ninca:

belki fırındandır canım, ama benimkide dağ kadar olmadı, hatta içine bakıp durdum camından ee hani aşırı taşacak kadar olmadı ne zaman seri katillik yapacağım diye sempatiksalakcinni, yeni aldığım kek kalıbımda denemiştim acaba ondan mı aşırı kabarmadı dedim ama sanırım ben abarttım gözümde, gayet güzel oldu içi puf puf oldu, kabarmasa öyle olmazdı. Birde elden de fark eder, bazılarının keki çok kabarır bazıların az ,

kız smalangel.
ne güzel bi gelinsin sen öyle. oohh pişirip çağırmışsın ne kadar mutlu olmuşlardır... senin gibi gelin dostlar başınaa :lepi:

undanda farkediyor canım.. hem marka hemde elemek önemli..

koçişlere daha çok etki yapıyor canım , sana yeni bulduğum bi formülü vereyimmi canım valla bizim geçen gece bunları yedik , oldu yani, Belki sizde de yarar, Yemekten sonra fıstık, antep fıstığı, kabak çekirdeği ve fındık yedik, arkasından dilimlediğim muzların üzerine nutella yaptım, çikolata ve muza bayılırım zatenn cokacimcoook, sonra da bi parça yaz helvası sonuççç harikaydı delikafadulden

anaaaaaaa bende alayım bu tarifiii :1ninca:

aklımızda bulunsun canım zaten bunlar harşka sonuçta harika olursa bi sorun yok

kız smalangel.
ne güzel bi gelinsin sen öyle. oohh pişirip çağırmışsın ne kadar mutlu olmuşlardır... senin gibi gelin dostlar başınaa :lepi:

Sağol tatlım , tek gelin olunca böyle düşünüyorum , gönlüm el vermiyor biz yukarıda çay içerken onların aşağıda olmasına, bazen diyorum ama keşke uzak bi yerde olsaydık diye ama :1ninca:

günaydın arkadaşlar nasılsınz
Sanada günaydın canım gördüğün gibi sohbet koyu, sen anlat bakalım,

evet canım doğrudur, ben acele yaptım eşim işten gelecek diye, unu falan elemedim, ama tadı harika gerçekten misafirlerime yapacağım

anaaaaaaa bende alayım bu tarifiii :1ninca:

Al canım arada çikolata krizim tutunca böyle yapıyordum ben o zamanda etkisini görüyordum, hatta şu 1 ay içinde 2-3 kez yaptım eşimde kızıyordu bana bunları getirip durma bi iş olmayacak nede olsa diye

aklımızda bulunsun canım zaten bunlar harşka sonuçta harika olursa bi sorun yok

evet canım ya, bizde süper etki yaptı, 1 ay dayandık ama ogün dayanamadık, :kedi:

kızlar ya eşinizle o malum geceyi yaşadıktan sonra napıyosunuz hani biz bebek isteyenler neler yapmalıyız nasıl yapmalıyız malum önümüzdeki ay lazım olacak ya

smalangel muzu dilimleyip mi arasına çikolata sürüyorsun. küçük dilimler mi yani yuvarlakça ?

kızlar ya eşinizle o malum geceyi yaşadıktan sonra napıyosunuz hani biz bebek isteyenler neler yapmalıyız nasıl yapmalıyız malum önümüzdeki ay lazım olacak ya

ben kalkmadan yatmaya devam ediyorum. bu ay sıcak su torbası koydum bi kez belimin boşluğuna. ayrıca karnımı sıcak tutsun diye şal yada bornozu koyuyorum. tuvalete sıkışmacıkta kalkmıyorum... daha önce yastık filan koydum ama bişey değişmedi artık koymuyorum bilmiyorumkismile

kızlar ben bugün hastalanıcam galiba. gögüsler yumuşamaya başladı bilmiyorumkismile

bende hastalanacak gibiyim tatlım sivilcelerim ve karın şişliğim başladı göğüslerim büyüdü falan filan amannnnnnnnn koyver gitsin:hulya:

uykuluyken tam uykusunu alamadığından vücudu zaten yorgun düşüyor öle olunca da bana faydalı sperm üretemez o yüzden hiç dokunmamayı tercih ediyorum tatlım.

neden etki yapmıyor çünki vücudunda o yönde çok eksiklik vardır ve yediklerin sınırda kalıyordur cnm. biraz fazla yemen ve sık yemen lazım. helva filan yiyormusun. çok etkili :1ninca:

bilmiyorum tatlım aslında fındık, ceviz, antep fıstığı, muz vs gibi şeyleri çok yerim ama tık yok belki tatlı yemediğim için olabilir mi sonuçta tatlı da azdırıcı birşey ama yiyemiyorum nedense

unu özellikle eledim tatlım markasıda neydi hatırlayamadım ama bimden almıştık sanırım

çikolatayla aram yok sadece bitter olanını yiyebiliyorum onuda bi yere kadar fazla değil yani helvada yiyemiyorum sonuçta tatlı birşey ve bende mide bulandırıyor.
:gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…