• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende varaım kızlar benide aalın aranıza bende 6aydır bebek isteyipde kavuşamayanlardanım 1tane oğlum var 8 yaşında bugün dr gittim bi sorun yok dedi zamanını bekle dedi beklemedeyim

bende varaım kızlar benide aalın aranıza bende 6aydır bebek isteyipde kavuşamayanlardanım 1tane oğlum var 8 yaşında bugün dr gittim bi sorun yok dedi zamanını bekle dedi beklemedeyim

hoş geldin arkadaşım allah oğlunu sana bağışlasın tez zamandada inşl bi kardeş nasip etsin

blue arkadaşım demek b diyorsun. ama şekerim biliyorsundur bu ilaç zorunlu bişey değil. o yüzden kararsız kaldım. ben zaten 9. gün kesecektim bunu. kendiliğinden 6. gün bitmiş olunca acaba almasam mı diye düşündüm. o sebepten yani..yarın ilacı kesme günümdü bilmiyorumkismile

ne kadar sperm normal demişsin. 20 milyon ve üstü normalmiş canım. ama illaki o sayı olunca hamile kalınabiliyo mu hayır. örneğin ben...
önemli olan sağlıklı bi spermin kararlı bi şekilde ilerlemesi.. milyonlar havada uçuşuyor ama gerçek bi nişancı lazım bizeee :lepi:

gece burda olduğunu bilseydim yazardım farketmemişim arkadaşım

haklısın gımatlım bize fazlası değil o bi tane çok sağlıklı hızlı hedefi 12den vuracak olan nişancı lazım benim eşim tedavi görüyorya ne kadar sperm normal onu merak ettim merak işte valla spermlerimiz hızlansın diye hergün keçiboynuzu kürü içiriyorum eşime rabbim onları sebep kılsın inşl sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin evliliğimin 1.yılında evlilik hediyesi olarak inşl banada bir dokun bin ahhh işit

arkadaşlar bu arada beklenmeyen adet tarihleriniz ne zamanya içimizden birimiz hamile olsak keşke ayağını sürürdü bizde peşinden gelirdikkaydirigubbakcemile benimki 21ekim beklenmeyen adettt tarihi kalsın içimde kalsın bebiş olsun

hoşgeldin arkadaşım. aramızda olmak istersen her zaman burdayız inşaallah bu süreçleri beraber yaşayıp atlatıcaz Allahın izni ile.... bende aynen senin gibiyim. herşey normal çıktı hamdolsun. doktorlar bekle diyor da bizde o sabır kaldı mı .... her geçen vakit boşa gitti diye üzülüyoruz.. inşaallah hayırlısıyla en yakın zamanda nasib olur yavrularımız....

haklısın gımatlım bize fazlası değil o bi tane çok sağlıklı hızlı hedefi 12den vuracak olan nişancı lazım benim eşim tedavi görüyorya ne kadar sperm normal onu merak ettim merak işte valla spermlerimiz hızlansın diye hergün keçiboynuzu kürü içiriyorum eşime rabbim onları sebep kılsın inşl sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin evliliğimin 1.yılında evlilik hediyesi olarak inşl banada bir dokun bin ahhh işit

[evet canım. eşlerimize iyi bakımlar yapalım.. içindeki nişancıyı iyi besle diyelim. karantinaya alsın onuuu :lepi:
inşaallah o kürlerin faydasını görüceksiniz tatlım. neden olmasın ki.. mevla her şeyi bizim hizmetimize yaratmış. keçi boynuzuda senin vesilen olsun inlşaallah......ve evlilik yıldönümünde haber vermek muhteşem olur. bende öyle bişey yapmayı hayal ediyordum ama tam bi kargaşa oldu benimki sempatiksalakcinni artık öyle uç hayallerden vazgeçtim. olsunda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun yerimseniben

arkadaşlar bu arada beklenmeyen adet tarihleriniz ne zamanya içimizden birimiz hamile olsak keşke ayağını sürürdü bizde peşinden gelirdikkaydirigubbakcemile benimki 21ekim beklenmeyen adettt tarihi kalsın içimde kalsın bebiş olsun

benim beklenen adet tarihim tam kesin değil diye düşünüyorum. bu önümüzdeki pazartesiye kadar yolu var canım...
ah hamileyim haberini içimizden biri çıkıp verse zil takıp oynucaz zaten. ama kimse cesaret edemiyooo..
haydin kızlar içinizdeki vahşi cazibeyi uyandırın. bu ay bi hamile haberi alalım yahudelikafadulden

Son düzenleme:
canım zaten hiç aklıma yatmıyor ki bende veremem yıldönümü hediyesi kasıklarım bu akşam çok ağrıdı kendi kendine ümitlenme bak ben varim diyor kırmızılar zaten evlilik yıldönümüm 17si beklenmeyen adetim 21 sadece hayal kuruyorum hayal ilk evlendiğimde hamilelğin çok kolay olduğunu sanıyordum biz çocuk isteyince yapacaz ve olacak şimdi görüyorum ne kadar zor olduğunu tabi bazılarımıza zor bazım-larımızada ceketini üstüme atsa misali

hıım buarada ben bu ay içimdeki vahşi cazibeyi uyandırdımı düşünüyorum en azında çarşamba gününe kadar ben eşimi baştan çıkarmışımdır ama yumurtamın baştan çıkaracağı sperm gelmişmidir yada o geldiğinde yumurtam olmuşmudur yada ikiside birbiriyle bütünleşmek istemişmidir uzatsam böyle sürüp gidecek iyisimi beklemek yapacak başka bişe yok malesef

canım zaten hiç aklıma yatmıyor ki bende veremem yıldönümü hediyesi kasıklarım bu akşam çok ağrıdı kendi kendine ümitlenme bak ben varim diyor kırmızılar zaten evlilik yıldönümüm 17si beklenmeyen adetim 21 sadece hayal kuruyorum hayal ilk evlendiğimde hamilelğin çok kolay olduğunu sanıyordum biz çocuk isteyince yapacaz ve olacak şimdi görüyorum ne kadar zor olduğunu tabi bazılarımıza zor bazım-larımızada ceketini üstüme atsa misali
aynen arkadaşım yaa.. benimde adet belirtilerim başladı. şimdi her wc ye gitmemde korkuyorum baştan. sonrada diyorum ki geleceksen gel. korkunun ecele faydası yok....
her yumurtlama dönemi Mevla içimize nasıl yepyeni bir heves koyuyor değil mi.. ama adete yakın tüm heves ve heyecanımı kaybediyorum ben. vakti zamanı gelence olur diyorum. zaten diyecek başka sözde yok....
evet bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalınır sanıyordum. benim kızım 3 ay bekledikten sonra hemen olldu Allaha şükür. sonra koca 6 yıl korunduk . bırakınca da hemen şıp diye hamile kalcam sandık. hatta o ay bi komediydi. yumoş zamanı geçtikten sonra ben ortalıkta hamileyim diye havalarla geziyorum, eşime naz yapıyorum filan.... anam bide baktım ki adet zamanı oluverdim ben. e hadi bu ay tutmadı dedik. diğer aylarda buna bağlı ilerledi...
artık hamileyim havaları eşimi kesmiyor yaniiii :a015:

hıım buarada ben bu ay içimdeki vahşi cazibeyi uyandırdımı düşünüyorum en azında çarşamba gününe kadar ben eşimi baştan çıkarmışımdır ama yumurtamın baştan çıkaracağı sperm gelmişmidir yada o geldiğinde yumurtam olmuşmudur yada ikiside birbiriyle bütünleşmek istemişmidir uzatsam böyle sürüp gidecek iyisimi beklemek yapacak başka bişe yok malesef

evet şekerim hepimiz çıkarmaya çalışıyoruzda dediğin gibi içerde olan oluyor... içimizden gelmesede nasıl uğraşıyoruz sırf adamcıklara kolaylık olsun diye .. :jeyyar: ama nedense o günlerde pek bi yorgun yada uykuya düşkün oluyorlar :mymeka:
tabi kazanan taraf her zamanki gibi belli... kadınlarla başa çıkılırmı :hooray:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, gıymatlım sohbete devam etmek isterdim dün ama olmadı canım iş çıkışımdı, bugün bolbol ederiz müsait oldukça.Kız gıymatlım kekinden yaptım dün akşam :teytey: hem yeni kek kalıbımı denemiş oldum, damla çikolata doydum içine ve üzerine de çikolata sosu yaptım, hmmm çok güzel oldu oda, kek böyle pofuduk pofuduk oldu, çikolata kullandığım içinde şekerini azalttım, eşim çok beğendi. :dance:

Halevcim senden haberler nasıl sende yapacaktın , yaptın mı ?
Ahh blueavcı canım bende çok istedim 1. yılımızda eşime süpriz yapmak ama olmadı :çok üzgünüm: Artık kendi doğum günümde verebilsem bu güzel haberi diyorum en yakın benim doğum günüm o yüsden :çok üzgünüm: Evet ya birimiz bi hamiş olsa ayağını sürüse şöyle pıtır pıtır hepimiz hamiş kalsak sonra ayyy ne güzel olur. Allahım o mutluluğu tez zamanda yaşatsın bizlere.

günaydın canlar ben geldim akşam eşim yanaşmaya çalıştı ama geceye gittiği için ve evde tek kaldığım için yaptırmadım çünkü yalnızken banyo yapamıyorum akşamları o yüzden kusura bakma didim :olmaz:

kızlar ben yokken kaynatmışsınız ne güzel

ben adet olucam galiba. içim yine ılık ılık olmaya başladı... sürpriz filan beklemiyordum zaten..
yumurta zamanı çok heveslendim ama adet belirtileri başlayınca söndüm. aman olsun ne yapalım. bundada vardır bi hayır vereliniortak

hayırlısı olsun gıymatlım napalım bu arada benim regl de sanki gelecek gibi ya hayırlısı olsun.

benim beklemeyen adetimin tarihi yok canım çünkü düzensiz ama şu 8-10 gün arası olucam sanırım

hoşgeldin aramıza canım Allah oğlunu bağışlasın sana inşallah en kısa zamanda bir kardeş nasip eder güzel Allahım hayırlısı ile.

hoşgeldin aramıza canım a.s. Rabbim tez zamanda 2. bebeğini hayırlısıyla nasip eder inşallah. İlk bebeğin hemen olmuşmuydu canım ?

smalangel tabiki iş çıkışında konuşamadık ama bugün farkını çıkarırız şekerim
oh kekin güzel olmasına çok sevindim. bende koyuyorum bazen damla çikolata çok nefis oluyor. helede tazeyken bayılırımmm.....
yerken ne dedin kız bana. irezil ettim mi seni :))

halev canım niye erteledin adamcağızı. ondan önce sen kalkar bany yapardın be gülüm. aaaa oldu mu şimdi... içindeki vahşi cazibeyi salıverseydin adamcazın üstüne hırpalasaydı onuuu sempatiksalakcinni
hem teklif gelince zaman kısıtlamasını düşünmemeli :1ninca:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, gıymatlım sohbete devam etmek isterdim dün ama olmadı canım iş çıkışımdı, bugün bolbol ederiz müsait oldukça.Kız gıymatlım kekinden yaptım dün akşam :teytey: hem yeni kek kalıbımı denemiş oldum, damla çikolata doydum içine ve üzerine de çikolata sosu yaptım, hmmm çok güzel oldu oda, kek böyle pofuduk pofuduk oldu, çikolata kullandığım içinde şekerini azalttım, eşim çok beğendi. :dance:

Halevcim senden haberler nasıl sende yapacaktın , yaptın mı ?
Ahh blueavcı canım bende çok istedim 1. yılımızda eşime süpriz yapmak ama olmadı :çok üzgünüm: Artık kendi doğum günümde verebilsem bu güzel haberi diyorum en yakın benim doğum günüm o yüsden :çok üzgünüm: Evet ya birimiz bi hamiş olsa ayağını sürüse şöyle pıtır pıtır hepimiz hamiş kalsak sonra ayyy ne güzel olur. Allahım o mutluluğu tez zamanda yaşatsın bizlere.

tatlım keki yaptım ama fazla kabarmadı yinede tadı güzel oldu eşim beğendi sanırım fırından fırına değişiyor mu ne bizim mini fırın altlı üstlü yapayım dedim baktım kabarma yok sonrasında önce altı sonrasında üstü açtım öle pişirdim ama kabarmadı yinede ve üstü çatladı istesen öle şekil veremezsin ama şekilli oldu güzel olduzemuszemus

halev canım niye erteledin adamcağızı. ondan önce sen kalkar bany yapardın be gülüm. aaaa oldu mu şimdi... içindeki vahşi cazibeyi salıverseydin adamcazın üstüne hırpalasaydı onuuu sempatiksalakcinni
hem teklif gelince zaman kısıtlamasını düşünmemeli :1ninca:

ay tatlım ben yalnız kalmaktan korktuğum için eşimin de gitme vaktiydi o yüzden elletmedim kendime:olmaz: tek kalınca hiçbirşey yapamıyorum eşim akşam 10 da evden çıkıyor.

anladım halevcim olsun bundada bi hayır vardır.

kekin için üzüldüm. kızgın fırına koydun dimi

anladım halevcim olsun bundada bi hayır vardır.

kekin için üzüldüm. kızgın fırına koydun dimi

evet canım kızgındı fırınım dediğin gibi yaptım emme kabarmadı napalım en azından tadı güzel oldu normalde tarçın hiç sevmem yiyemem ben senin tarifin için koydum ama vanilya da koydum ben bide fındığım vardı cevizim çok azdı ikisini koydum aslında damla çikolatamda vardı ama koymak aklıma gelmedi neyse olsun tatlım koçiş beğendi ya gerisi dert değil:sinifsinif:

bu arada dün canım hiç istemediği içinde kocişimle olmadım:sinifsinif:

Back