bu arada bugün benim 24. günüm. bu ay adet tarihim ne olur bilemiyotum. malum geçen ay geciktiriciden sonra oldum. o yüzden düzenim bozulmuş mudur sizce
bikaç gün geç olabilir belki canım, bellide olmaz gerçi, daha önce kullandıysan etkileri karşılaştırabilirsin, daha diğer arkadaşlar kullanıysa, ben hiç kullanmadım :1ninca:
smalangel yazık adamcağıza yaa.. maşaallah ama bak yine seni düşünüyor bi zarar gelmesin diye. çok sabırlı aferin gözümüze girdi enişte sempatiksalakcinni bacımız canımızdır :hooray:
sen hafta sonları ne hazırlıyorsun kahvaltıya gülüm. anlat bakiyim bi.
aslında daha önce kullanmıştım ama bende akıl mı kalır o zamandan bu zamana...
kimbilir ne olmuştu hiç hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
Peki yumurtlama zamanın aynıydı dimi canım senin , çok fazla geçikmez gibimi geliyor
ben en uzun günden hesaplıyim dimi. en az bi 28. günü beklemem lazım :a015:
kaydirigubbakcemile3 yazık koçişime hakkaten,bakalım artık adetim gelsin bitsin sonrasında diyoruz, daha gelmedi de dr da bişey olmaz bi 10 gün beklesin demiş, demekki normal gecikmesi, açıkcası işime geliyor haftaya izne ayrılıyorum o zaman diş kontrolüne de gideceğim, yirmilik dişimde sorun var,
Valla canım bende koçiş yesin diye elimden geleni yapıyorum, hamurişine çok meraklıyım aslında , birde koçiş kek çeşitlerini çok seviyor, çeşit çeşit onu yapıyorum ama sabah değil tabi, poğaçalar yapıyorum birde pizza yapıyorum , ama sabaha özel değil hiçbiri, akşamdan yapıp koyuyorum , onun dışında normal kahvaltı oluyor, çok yemiyor eşim zaten o yüzden elimden geldiği kadar artık, eşimin akrabaları zaten gelin hn iyi bakmış oğlumuza diyorlarkaydirigubbakcemile3, evlendikten sonra kilo aldı baya benim koçiş, kayınvalidem yok onu yemez yok bunu sevmez yapıyor , bende ağırlığımı koyup olabilir bende sevmiyorum ama yemek zorundayız diyip kestiriyorum, şimdi yemekleri seçemiyor benim korkuma sempatiksalakcinni ay çok yazdım kusura bakmayın:kedi:
geldiniz mi aferin kızlar çayınız hemen servis edilecek.. kahvaltı etmeyen varsa sofracığım tam yanımda sizi bekliyor..
sizün içün kızartmalar bile yaptım oh ohh domates sosluuu..... afiyet olsun şekerlerime..cokacimcoook
ama eşim yemeden gitti kızlar ya, canı istemiyormuş... sen kalk saat 7 de kahvaltıyı düz, adamın canı istemesin olacak iş mi.. :mymeka:
smalangel halev nasılsınbız kızlar.. hafta sıonu nasıl geçti. icraat var mı anlatalım dökülelim rahatlıyalım haydin :lepi:
bu güzel sofrayı nasıl geri teper eşin o kadan hazırlayıp zahmet etmişsin orda olaydım affetmezdim yaaaaaaa
bu arada biz cumartesi sabahı çalıştık kocişle ama zevkine çocuk için değildi bizim ki :kedi:
doğru diyorsun canım valla mesela kayınvalidem et yemeği yapıyor ya ay şimdi yemez bunu ona ne yapsak ki yapıyordu önceleri, sinir oluyordum bişeyde diyemiyordum başta, sonra sonra bende ağırlığımı koydum yiyecek olurmu öyle şey diye, şimdi bişey diyemiyor :):) eşin doğru demiş el değiştirince :) Diş dr una gideceğim gitmesinede büyük bi ihtimal yirmilik dişimi çekecek, e iğne falan vuracak ne yapmak lazım kızlar,o ay korunayımmı yoksa o zamana kadar vücudumdan atılırmı
oohoo canım bi günde etkisi geçer iğnenin. ne koruncaksın. zaten koruna koruna bi hal oldunuz. koyverin gitsin sempatiksalakcinni
bende çektirmiştim yirmilik dişimi sakın ola ki korkma . çok basit. hemencene geçiyor canım. ağrı sızıda aypmıyor. zaten antibiotik verir doktor enfeksiyon kapmaması için. bu sürede onlarıda kullanıp bitirmiş olursun. hiç ihmal etme hemen bugün yarın git gülüm. adetin bitince himen çizgi filminde bi kız vardı ya adı şila diye söyleniyordu. onun gibi olacaksın. her bişeyden temizlenmiş olacaksın. güç bende artık dersin. kocanda kaplanın olur.. hehehhhh ne hayaldi ama delikafadulden
öyle canım da antibiyotik falan kullanırsam peki, zararlı değil mi böyle bir zamanda. Tamam canım haftaya pazartesi salı ancak olur, cuma son iş günüm, 2 hafta ohh yatacağım:lepi:
ayy gıymatlımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he güç bende deyip artık:kedi: koçiş kaçmazsa benden iyidir sempatiksalakcinni, güzel hayaldi gerçekten
doğru diyorsun canım valla mesela kayınvalidem et yemeği yapıyor ya ay şimdi yemez bunu ona ne yapsak ki yapıyordu önceleri, sinir oluyordum bişeyde diyemiyordum başta, sonra sonra bende ağırlığımı koydum yiyecek olurmu öyle şey diye, şimdi bişey diyemiyor :):) eşin doğru demiş el değiştirince :) Diş dr una gideceğim gitmesinede büyük bi ihtimal yirmilik dişimi çekecek, e iğne falan vuracak ne yapmak lazım kızlar,o ay korunayımmı yoksa o zamana kadar vücudumdan atılırmı
kaydirigubbakcemile3 yazık koçişime hakkaten,bakalım artık adetim gelsin bitsin sonrasında diyoruz, daha gelmedi de dr da bişey olmaz bi 10 gün beklesin demiş, demekki normal gecikmesi, açıkcası işime geliyor haftaya izne ayrılıyorum o zaman diş kontrolüne de gideceğim, yirmilik dişimde sorun var,
Valla canım bende koçiş yesin diye elimden geleni yapıyorum, hamurişine çok meraklıyım aslında , birde koçiş kek çeşitlerini çok seviyor, çeşit çeşit onu yapıyorum ama sabah değil tabi, poğaçalar yapıyorum birde pizza yapıyorum , ama sabaha özel değil hiçbiri, akşamdan yapıp koyuyorum , onun dışında normal kahvaltı oluyor, çok yemiyor eşim zaten o yüzden elimden geldiği kadar artık, eşimin akrabaları zaten gelin hn iyi bakmış oğlumuza diyorlarkaydirigubbakcemile3, evlendikten sonra kilo aldı baya benim koçiş, kayınvalidem yok onu yemez yok bunu sevmez yapıyor , bende ağırlığımı koyup olabilir bende sevmiyorum ama yemek zorundayız diyip kestiriyorum, şimdi yemekleri seçemiyor benim korkuma sempatiksalakcinni ay çok yazdım kusura bakmayın:kedi:
zaten öylesi meyve veriyor canım. hadi artık seninde gününü iple çekicezzz yerimseniben
kahvaltı meselesinde sana katılıyorum. canın istemicekse ben niye sofra hazırlıyorum dimi ama naniknanik
tatlım pek sorun olmaz bence bende çektirdim 20liğimi iğnenin etkisi uzun sürmüyor zaten ama istersen dra sorarsın gittiğinde
benim kocişte hamurişine bayılıyor ama benim elim marifetli değil adam hayal kurarmış evlenince hamurişi yerim hep diye nerdeeeeeeeeeeee arada kafam eserse kek yapıyorum onuda bildiğin tek şey diye yapıyom :kedi:
yok kız niye kaçsın adamcık zaten o günlerin hayaliyle yaşıyorrr kaydirigubbakcemile
senin evinde internet var mı şekerim. izine ayrılacaksın da hiç bizi düşündüğün yok :1shok:
tatlım pek sorun olmaz bence bende çektirdim 20liğimi iğnenin etkisi uzun sürmüyor zaten ama istersen dra sorarsın gittiğinde
benim kocişte hamurişine bayılıyor ama benim elim marifetli değil adam hayal kurarmış evlenince hamurişi yerim hep diye nerdeeeeeeeeeeee arada kafam eserse kek yapıyorum onuda bildiğin tek şey diye yapıyom :kedi:
Aklına getirmemeye çalış zaten en güzeli zaten aklında yokken oluyor, hiç belli olmaz tatlım,yumurtlama günüm değildi deyip hamiş olanları gördüm . Allahım nasip ettikten sonra,ay tatlım yumurtlama zamanımı geçmiştim o yüzden çocuk meselesi de yoktu aklımda olmaz bence ama herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?