canım bende hemencene alıverdim tarifini. aynen üzerine Smalangelden seçmeler yazdım :))
herkes kaybolduğuna göre tarifleri yapmaya gittiler herhalde :))
konuyuda dağıttık ama arada lazımm dimi
tarifler için çooooooook teşekkür edeerim canlarım ben hayatımda hiç hamur yoğurmadım hep hazır yufka ile börek, hamur ile de kek yaptım hamurum kıvamını tutturamam diye hiç elimi sürmedim bi cesaret edip deneme yapmam lazım ama hiç hevesim yok bakalım ne zaman başlicam bende
tarifler için çooooooook teşekkür edeerim canlarım ben hayatımda hiç hamur yoğurmadım hep hazır yufka ile börek, hamur ile de kek yaptım hamurum kıvamını tutturamam diye hiç elimi sürmedim bi cesaret edip deneme yapmam lazım ama hiç hevesim yok bakalım ne zaman başlicam bende
halevcim bu akşam başlamaya ne dersin. benimde misafirim gelecek, hem yarın neler yaptık nasıl oldu diye anlatırız.
bak ben sana tam ölçü tutan bi kekte anlatırım eğer istersen. nasıl olcak diye bi düşüncen olmaz hazır tarifle. inan çok zevkli canım.
hele onun eve mis gibi kokusu yayılınca ve kabar kabar olunca insanın çok hoşuna gidiyor. yiyenlerden iltifatların yağması ayrı bi mutluluk oluyor şekerim.
hadi ne dersin yapalım mı bu akşam bişeyler yerimseniben
smalangel canım benimde canım çekti şimdi. izinde belki yeni tarifler deneyip bizede öğretirsin şekerim
bu arada chabliss ortalarda yok. işe daldı galiba
ayy öle güzel yazmışsın ki benim de yapasım geldi , he anlat anlat bizde alalım tarifi :):) Halevcim bencede bugün başla canım, eşine sürpriz olsun, şimdiden elin alışkınki bebeciklerine mis gibi şeyler yaparsın
Hiç merak etme canım , korkmada nasıl tutturamam diye, emimin yaptığında bunca yıl boşuna korkmuşum çok basitmiş diyeceksin.opuyorumnanaktan, afiyet olsun şimdiden.
halevcim bu akşam başlamaya ne dersin. benimde misafirim gelecek, hem yarın neler yaptık nasıl oldu diye anlatırız.
bak ben sana tam ölçü tutan bi kekte anlatırım eğer istersen. nasıl olcak diye bi düşüncen olmaz hazır tarifle. inan çok zevkli canım.
hele onun eve mis gibi kokusu yayılınca ve kabar kabar olunca insanın çok hoşuna gidiyor. yiyenlerden iltifatların yağması ayrı bi mutluluk oluyor şekerim.
hadi ne dersin yapalım mı bu akşam bişeyler yerimseniben
ayy öle güzel yazmışsın ki benim de yapasım geldi , he anlat anlat bizde alalım tarifi :):) Halevcim bencede bugün başla canım, eşine sürpriz olsun, şimdiden elin alışkınki bebeciklerine mis gibi şeyler yaparsın
canım sen daha deneyimlisin ben yeniyim öyle meraklı olunca deniyorum, birde ben hiç bi tarifi aklımda tutamıyorum ya bilmiyorumkismile hep kitaba bakıyorum, aslında muzlu bir tatlı var , çok güzel böyle tavukgöğsü malzemesinden yapılıyor , biliyorsundur belki. hem pratik hem çok lezzetli onu yazacaktım ama aklımda kalmamış, eve gidince bakıp vereyim, hem halev de yapar demiştim.yerimseniben
Birde misafirlerim geleceği zaman ilk kez yapacağım şeyleri yapmıyorum hiç korkuyorum ya güzel olmazsa diye, evde deneyip eğer güzel olursa öyle yapmaya başlıyorum, ama geçen gün bu kuralımı bozdum , koçiş istedi onuda ama çok güzel bir kurabiye oldu ve herkes dışardan aldım sandı.
Gıymatlımm aynen espirilerinle birlikte kopyala yapıp yazdırıyorum valla :) yaparkende hatırlayacagım, teşekkürler canım tarifin için
hee bide ıslak kekim var emme önce bunu deneyip ağzımın payını verin, ondan soorede onu yazıveririm gari naniknanik
afiyet şeker bal olsun güzelim...boy boy bebe olsun inşaallah :Saruboceq:
maşallah kızlar iyi döktürmüşsünüz elinize kolunuza sağlık bende severim pasta börek poaça yapmayı temizliğimi bitirdim şimdi dinlenecem valla yoruldum
ohhhh pastalar kekler poğaçalar iyi valla ...biz burda çalışalım hatunlar tarif versinler birbirlerine alsanaalsanasmile
napıosunuz bakalım ay nihayet bekleme safhasına geldim ben de valla yumurtlama bitince pek bi mutlu oluyorum. dişçi olayı benim de var galiba çürük var dişimde adet olursam o zaman giidcem çünkü röntgen falan gerekebilir.
gıymatlım bence adetin kendi zamanında gelir ben de kullanmıştım bir kere geciktirici şaşmadı sonrasında günüm. şimdilik en yakın sen ve halevsiniz galiba. hadi işallah hayırlı haberler göndersin Rabbim...
smallcum valla dönüşünüz muhteşem olcak bence bu kadar beklemeye öyle bir çalışırsınız ki bebiş mecburen gelir artık :))) ne güzel izne gitcen ben de çok bunaldım ama daha 8 ay izin yok bana yeni başladığım için. doya doya dinlen gezz canımm
halevcim iyi olmuş öyle can isteyerek yapınca daha çok işe yararmış. işallah güzel bir sürpriz olur bunun sonucu sizin için
maşallah kızlar iyi döktürmüşsünüz elinize kolunuza sağlık bende severim pasta börek poaça yapmayı temizliğimi bitirdim şimdi dinlenecem valla yoruldum
ohhhh pastalar kekler poğaçalar iyi valla ...biz burda çalışalım hatunlar tarif versinler birbirlerine alsanaalsanasmile
napıosunuz bakalım ay nihayet bekleme safhasına geldim ben de valla yumurtlama bitince pek bi mutlu oluyorum. dişçi olayı benim de var galiba çürük var dişimde adet olursam o zaman giidcem çünkü röntgen falan gerekebilir.
gıymatlım bence adetin kendi zamanında gelir ben de kullanmıştım bir kere geciktirici şaşmadı sonrasında günüm. şimdilik en yakın sen ve halevsiniz galiba. hadi işallah hayırlı haberler göndersin Rabbim...
smallcum valla dönüşünüz muhteşem olcak bence bu kadar beklemeye öyle bir çalışırsınız ki bebiş mecburen gelir artık :))) ne güzel izne gitcen ben de çok bunaldım ama daha 8 ay izin yok bana yeni başladığım için. doya doya dinlen gezz canımm
halevcim iyi olmuş öyle can isteyerek yapınca daha çok işe yararmış. işallah güzel bir sürpriz olur bunun sonucu sizin için
hoşgeldin tatlım
sende hoşgeldin canım benim daha 21.günüm bugün yani adetime 10-15 gün rahat var zaten bu ay çocuk için olmadık ve topu topu 4 ilişkimiz oldu :sinifsinif: kociş gecede olduğu için yorgun ve uykusuz geliyor bende dokunmuyom haftasonu 1 gece izni oluyor anca o zaman ilişkimiz oluyor o da birbirimize özlemimizden :kedi: tabi herşeyin hayırlısı
aa halev ben senin daha çok geçti sandım gününü. cumartesi için yumurtlamam bitmişti demiştin ya ben de baya geçti sandım. o zaman tutma ihtimali yükse benim de bir kaç gün geç oldu yumurtlama bakalım hayırlısı
kızlar ben bu ay adet olursam doktora gitmek konusunda kararsızım.hem eşimin daha değerleri değişmemiştir. hem de yumurtlama takibine kurbandan sonra başlıyım diyorum. tatile gitme ihtimalimiz var ya o biraz oyalar beni diye.diğer yandan da ne vakit kaybetcem gidip yumurtlama takibi rahim filmi yaptırıyım hepsini diyorum.kararsız kaldım siz ne dersiniz bacılarrrr
Hoşgeldin canım , ellerine sağlık dinlen sende, gıymatlımın kekini dene bakalım sende
Evet chabliscim pastalar kekler yaptık buda yoktun :):) diş problemin varsa sende erteleme,dimi ama ya , bu kadar bekledik , beklerkende boş durmadık hani , bol bol kuvvet verici şeyler yedik içtik.:kedi: ee gelsin nazlı bebekler artık.delikafadulden, sende izninde dinlenirsin canım, bende bayadır izin kullanmamıştım , iyi olacak çok sıkılmıştım resmen çocuk gibi gün sayıyorum :)
daha iyi ya canım, bakmışsın hakkaten de geliverir bebişler ohhh :ecrin_bebek: canım ben eşin 1 haftadır gece çalışıyor sanmıştımbilmiyorumkismile hep gece çalışıyor demekki , doğru canım adamcağız çalışıp gelecek , dinlenecek tabi, Ama yumurtlama günlerini kaçırma tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?