Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay geldim geldim ama adaçayımı içemedim yok burda eve gidince içerim bende.
valla gıymatlım ben karar verdim benim kocişim başka ortamda coşuyo. yani mesela tatillerde falan başka yerde kaldığımızda.. stres yok kafasında kurcak iş yok falan ya drek bana odaklanıyo. sana da tavsiye ederim. kızını bırakabileceğin biri varsa mesela bi h.sonu özellikle yumurtlamay denk gelen bir haftasonu al git kocanı 2 gün biyere. bulun küçük bi otel gezin 2 gün stres atın. ben ,istanbul gezimizden bunu anladım bayramda.. arada kaçmak lazımmış. ilişkiyi canlandırıyo yakınlaştırıyor eşlerii
sizin eşler tatlı yiyince bi farklılık oluyomu kızlar , chabliss her eş öylemi bilmiyorum ama benimki öyle, bol enerji veren şeyler yedirsen işe yararmı bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar,hayırlı haftasonları.
Chabliss canım eşim evde bile işi oluyor aklında demişsin , keşke o sorunlarını stresini iş yerinde bırakabilse, bazen iş yerinde sorun oldumu bende akşam gereksiz yere surat asardım, şimdi diyorum iş yerinden çıkarken o beynimi çıkarıp ofise koyacağım, sorunlar benle evime giremeyecek diyorum lmaz: Böyle kendimi yatıştırabiliyorum, birde kendi iş yeri falan mı ? O kadar stresi eve getiriyor canım . Size bi tatil şart olmuş demekki canım , biraz değişiklik iyi gelir ikinize de. Yumurtlama döneminde ben de az koşmadım eşimin peşinden kaydirigubbakcemile, şimdi de o peşimden koşuyor sempatiksalakcinni
günaydınlarrrrrr
evet canım kendi işi o yüzden o stres yoksa başkasıyla çalışıyor olsa bu kadar olmaz.
ben de bugün 1 de doktora gidicem hem tahlillerimi göstericem hem de eşim için sperm tahlili günü alcaz hatta belki bugün bile alabilir doktor örneği. sabah eşimle konuştuk biraz hala diyo bir iki ay daha geçsin diye. dedimki ya problem varsa boşuna bekleyip duruyoruz dedim.. haklısın dedi.. bakalım çok stres yaptı
canım neden moralin bozuk noldu
ben de çok iyi sayılmam nihayet eşim sperm örneği verdi. baya gerildi ama kurtuldu. sonuçlar genel olarak güzelmiş doktorun dediğine göre. aralıklartı yazdığı için biz de az çok anladık neler normal neler değil. sayı iyi dedi.hareket de iyi sayılır. 4. derece hareket mi ne bi tek o değerin altında. bir de en önemlisi şekil bozukluğu var. normal şekilde sperm %14 den fazla olması gerekirken eşimde %7. doktor çok önemli değil dedi. yani vitam,in takviyesi ve yaşam kalitenizi yükseltmeyle düzelir dedi. benim eşim sigara içiyo. günde 5 taneden fazla içmemelisiniz dedi işte beslenme alkol bildiğimiz şeyleri tekrarladı. bir de GNC'nin bir vitaminini yazdı. banada geçen ay verdiği ilaçtan verdi yumurta geliştirmek için. ama kendi halimize bıraktı yine. eşimde vitaminin etkisi oluşsun diye takibe gerek yok dedi. yani bir ayda biraz daha düzelme olsun diye yoksa artık önümüzdeki ay tam bir tedaviye başlıcak. çok da bizi b,ir anda yükleyip strese sokmak istemiyor gibi geldi.
eşime de dedi bu dediklerime dikkat etmezseniz şekil bozukluğu düzelmeyebilir ve aşılama yapmak zorunda kalırız dedi.
benim hormon sonuçlarıma da baktı. tsh adet öncesi ve adet zamanında farklı çıkmış ama guatr normal dedi .normal bir pko profili var dedi. ama zararsız görünüyor dedi. yumurtlamam olduğu için ..
işte böyle arkadaşlar işin ilginci içim rahatladı. çünkü hiç sorun çıkmasa daha çok stres olcaktım e o zaman niye olmuyo diye. smalla da demiştim ya sorun varsa çözüm var diye.kendim içinde öyle hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun