• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sağol canım sanada kolay gelsin. hadi sabret çıkışa az kaldı sayılır .. görüşmek üzere Allaha emanet ol
belki chablis geliş şimdi sana arkadaş olur

ay geldim geldim ama adaçayımı içemedim yok burda eve gidince içerim bende.
valla gıymatlım ben karar verdim benim kocişim başka ortamda coşuyo. yani mesela tatillerde falan başka yerde kaldığımızda.. stres yok kafasında kurcak iş yok falan ya drek bana odaklanıyo. sana da tavsiye ederim. kızını bırakabileceğin biri varsa mesela bi h.sonu özellikle yumurtlamay denk gelen bir haftasonu al git kocanı 2 gün biyere. bulun küçük bi otel gezin 2 gün stres atın. ben ,istanbul gezimizden bunu anladım bayramda.. arada kaçmak lazımmış. ilişkiyi canlandırıyo yakınlaştırıyor eşlerii

ay geldim geldim ama adaçayımı içemedim yok burda eve gidince içerim bende.
valla gıymatlım ben karar verdim benim kocişim başka ortamda coşuyo. yani mesela tatillerde falan başka yerde kaldığımızda.. stres yok kafasında kurcak iş yok falan ya drek bana odaklanıyo. sana da tavsiye ederim. kızını bırakabileceğin biri varsa mesela bi h.sonu özellikle yumurtlamay denk gelen bir haftasonu al git kocanı 2 gün biyere. bulun küçük bi otel gezin 2 gün stres atın. ben ,istanbul gezimizden bunu anladım bayramda.. arada kaçmak lazımmış. ilişkiyi canlandırıyo yakınlaştırıyor eşlerii

O zaman dediğin gibi yumurtlama gününde değişik bişeyler yapın kızlar, işe yarıyorsa valla, birde benim koçiş bu ara tatlı yemiyor iyice coşmuyum diyi, malum daha yasak devam ediyor ya:1:

sizin eşler tatlı yiyince bi farklılık oluyomu kızlar , chabliss her eş öylemi bilmiyorum ama benimki öyle, bol enerji veren şeyler yedirsen işe yararmı bilmiyorumkismile

ben adaçayı kullandığım ilk ay hamile kalmıştım belkide olacağı varmış tekrar içtim 2 ay sadece adetlerimi süzenledi bende takibe başladım

sizin eşler tatlı yiyince bi farklılık oluyomu kızlar , chabliss her eş öylemi bilmiyorum ama benimki öyle, bol enerji veren şeyler yedirsen işe yararmı bilmiyorumkismile

valla canım benim eşimin en büyük sorunu stres işi çok stresli evde bile aklında iş oluyo bazen çok etkiliyo biz<i...ama olay bu ya nedense yumurtlama zamanı dışında peşimde dolanıyo yumurtlamada ki ben söylemiyorum ona, adama bi haller oluyo. son bir kaç aydır gene düzeldi bu durum da öncesinde çok çektim

Günaydın kızlar,hayırlı haftasonları.

Chabliss canım eşim evde bile işi oluyor aklında demişsin , keşke o sorunlarını stresini iş yerinde bırakabilse, bazen iş yerinde sorun oldumu bende akşam gereksiz yere surat asardım, şimdi diyorum iş yerinden çıkarken o beynimi çıkarıp ofise koyacağım, sorunlar benle evime giremeyecek diyorum :olmaz: Böyle kendimi yatıştırabiliyorum, birde kendi iş yeri falan mı ? O kadar stresi eve getiriyor canım . Size bi tatil şart olmuş demekki canım , biraz değişiklik iyi gelir ikinize de. Yumurtlama döneminde ben de az koşmadım eşimin peşinden kaydirigubbakcemile, şimdi de o peşimden koşuyor sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar,hayırlı haftasonları.

Chabliss canım eşim evde bile işi oluyor aklında demişsin , keşke o sorunlarını stresini iş yerinde bırakabilse, bazen iş yerinde sorun oldumu bende akşam gereksiz yere surat asardım, şimdi diyorum iş yerinden çıkarken o beynimi çıkarıp ofise koyacağım, sorunlar benle evime giremeyecek diyorum :olmaz: Böyle kendimi yatıştırabiliyorum, birde kendi iş yeri falan mı ? O kadar stresi eve getiriyor canım . Size bi tatil şart olmuş demekki canım , biraz değişiklik iyi gelir ikinize de. Yumurtlama döneminde ben de az koşmadım eşimin peşinden kaydirigubbakcemile, şimdi de o peşimden koşuyor sempatiksalakcinni

günaydınlarrrrrr
evet canım kendi işi o yüzden o stres yoksa başkasıyla çalışıyor olsa bu kadar olmaz.
ben de bugün 1 de doktora gidicem hem tahlillerimi göstericem hem de eşim için sperm tahlili günü alcaz hatta belki bugün bile alabilir doktor örneği. sabah eşimle konuştuk biraz hala diyo bir iki ay daha geçsin diye. dedimki ya problem varsa boşuna bekleyip duruyoruz dedim.. haklısın dedi.. bakalım çok stres yaptı

günaydınlarrrrrr
evet canım kendi işi o yüzden o stres yoksa başkasıyla çalışıyor olsa bu kadar olmaz.
ben de bugün 1 de doktora gidicem hem tahlillerimi göstericem hem de eşim için sperm tahlili günü alcaz hatta belki bugün bile alabilir doktor örneği. sabah eşimle konuştuk biraz hala diyo bir iki ay daha geçsin diye. dedimki ya problem varsa boşuna bekleyip duruyoruz dedim.. haklısın dedi.. bakalım çok stres yaptı

Anladım canım tabi kendi işi olunca daha çok streslidir. Hadi bakalım hayırlısı olsun canım, eşinde bugün verirse kurtulmuş olur en azından ama perhiz günü önemli tabi biliyorsun , İnşallah sonuçlar güzel çıkar tatlım

kızlar bugün hiç gelemedim. okudum şimdi yazdıklarınızı. benim ev müsait değil.
moralim bozuk. dua edin bana canlar :a015:

canım neden moralin bozuk noldu
ben de çok iyi sayılmam nihayet eşim sperm örneği verdi. baya gerildi ama kurtuldu. sonuçlar genel olarak güzelmiş doktorun dediğine göre. aralıklartı yazdığı için biz de az çok anladık neler normal neler değil. sayı iyi dedi.hareket de iyi sayılır. 4. derece hareket mi ne bi tek o değerin altında. bir de en önemlisi şekil bozukluğu var. normal şekilde sperm %14 den fazla olması gerekirken eşimde %7. doktor çok önemli değil dedi. yani vitam,in takviyesi ve yaşam kalitenizi yükseltmeyle düzelir dedi. benim eşim sigara içiyo. günde 5 taneden fazla içmemelisiniz dedi işte beslenme alkol bildiğimiz şeyleri tekrarladı. bir de GNC'nin bir vitaminini yazdı. banada geçen ay verdiği ilaçtan verdi yumurta geliştirmek için. ama kendi halimize bıraktı yine. eşimde vitaminin etkisi oluşsun diye takibe gerek yok dedi. yani bir ayda biraz daha düzelme olsun diye yoksa artık önümüzdeki ay tam bir tedaviye başlıcak. çok da bizi b,ir anda yükleyip strese sokmak istemiyor gibi geldi.
eşime de dedi bu dediklerime dikkat etmezseniz şekil bozukluğu düzelmeyebilir ve aşılama yapmak zorunda kalırız dedi.
benim hormon sonuçlarıma da baktı. tsh adet öncesi ve adet zamanında farklı çıkmış ama guatr normal dedi .normal bir pko profili var dedi. ama zararsız görünüyor dedi. yumurtlamam olduğu için ..
işte böyle arkadaşlar işin ilginci içim rahatladı. çünkü hiç sorun çıkmasa daha çok stres olcaktım e o zaman niye olmuyo diye. smalla da demiştim ya sorun varsa çözüm var diye.kendim içinde öyle hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun

canım neden moralin bozuk noldu
ben de çok iyi sayılmam nihayet eşim sperm örneği verdi. baya gerildi ama kurtuldu. sonuçlar genel olarak güzelmiş doktorun dediğine göre. aralıklartı yazdığı için biz de az çok anladık neler normal neler değil. sayı iyi dedi.hareket de iyi sayılır. 4. derece hareket mi ne bi tek o değerin altında. bir de en önemlisi şekil bozukluğu var. normal şekilde sperm %14 den fazla olması gerekirken eşimde %7. doktor çok önemli değil dedi. yani vitam,in takviyesi ve yaşam kalitenizi yükseltmeyle düzelir dedi. benim eşim sigara içiyo. günde 5 taneden fazla içmemelisiniz dedi işte beslenme alkol bildiğimiz şeyleri tekrarladı. bir de GNC'nin bir vitaminini yazdı. banada geçen ay verdiği ilaçtan verdi yumurta geliştirmek için. ama kendi halimize bıraktı yine. eşimde vitaminin etkisi oluşsun diye takibe gerek yok dedi. yani bir ayda biraz daha düzelme olsun diye yoksa artık önümüzdeki ay tam bir tedaviye başlıcak. çok da bizi b,ir anda yükleyip strese sokmak istemiyor gibi geldi.
eşime de dedi bu dediklerime dikkat etmezseniz şekil bozukluğu düzelmeyebilir ve aşılama yapmak zorunda kalırız dedi.
benim hormon sonuçlarıma da baktı. tsh adet öncesi ve adet zamanında farklı çıkmış ama guatr normal dedi .normal bir pko profili var dedi. ama zararsız görünüyor dedi. yumurtlamam olduğu için ..
işte böyle arkadaşlar işin ilginci içim rahatladı. çünkü hiç sorun çıkmasa daha çok stres olcaktım e o zaman niye olmuyo diye. smalla da demiştim ya sorun varsa çözüm var diye.kendim içinde öyle hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşım bende bilmiyorum son zamanlarda tahammül sınırım çok düştü. ıncık cıncık ne varsa moralim bozuluyor. eşimde bunu tetikliyor. mesela bi konuda yardım istiyorum hiç oralı olmuyor. o an yıkılıyorum, Allahım sen bana yardım et kimseye ihtiyacım yok diyorum ama aklımdanda çıkmıyor . sürekli moralim bozuluyor. ev hali tabi. arada oluyor herşey. sişzde biliyorsunuz. ama bu kadar hassas olmak iyi dğil kızlar. hiç takmamak lazım aslında ama nerde bende o irade.....

chablis canım nihayet sende bu yolda epey bi mesafe katettin güzelim. oh eşim yanaşmıyor filan derken bitti gitti o işlemde... aynene dediğin gibi şimdi çözüm odaklı ilerleyeceksiniz.. hem zaten ciddiye alınacak hiç bir şey çıkmamış hamdolsun. hepsi telafisi olabilecek şeyler.. aynı smalangel arkadaşımızınkiler gibi.. hayırlısıyla ilaçlarınıza başlayınca gün gün değerleriniz iyiye gidecek.
Allah dermenı olmayan dert vermesin canlar........ chablis bak senin dediğin gibi bizim tahlillerde bi olumsuzluk çıkmadı ama hamillikte gerçekleşmiyor.. bu insanın aklını daha çok kurcalıyor hakkaten..
o dediğin vitamin özele mi giriyor fiyatı ne kadarmış canım aldınız mı. bizde bi bakalım uygun birşeyse..

kızlar bugün adaçayı zili çalmadı malumunuz pazar olduğu için toplanamadık.
ben kendi zilimi şimdi çaldırdım. bu vakitte adaçayı içicez eşimle onuda kandırdım.. kendimizi adalardaymış gibi hayal etcez bi süre sempatiksalakcinni
:kahve: :kahve:
Şeniz kaydirigubbakcemile

kızlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı günler diliyorum delikafadulden

yeni bir haftaya ve güzel bir güne Bismillah diyoruzz :lepi:

günaydın fıstıklar hepinize iyi haftalar
Gıymatlım canım arada olur öyle ben de bazen eşime çok sitem ediyorum bi takılır bilgisayara derim ki içerde ölüp kalsam 3 gün sonra haberin olcak :) evlilikte oluyor ne yazıkki böyle şeyler.
Canım hani GNC diye mağazaları da olan bir vitamin markası var özel yani devlet karşılamaz. Eşim sormuş 75 liraymış ama ayın ilk 7 günü 60 lireaya düşüyormuş indirim oluyormuş bizde 3-4 gün bekleyp öyle alalım dedik. Bakalım işallah iyi gelir. İbrahim saraçoğluna da mail atıcam. Daha önce de pko ile ilgili danışmıştım çok faydası oldu sağolsun. Kür beslenme programı falan danışıcam. Yani oturup halimize üzülüp ilaçlar fayda eder mi diye de beklemicem ben tüm yapacaklarımı yapıyım da gerisi Allahıma kalmış.
Bu arada eşimle gene konuştuk bu konuları artık daha açık konuşabildiğimiz için ben de daha rahat ediyorum .gerçi onun bu konudaki gereksiz rahatlığı beni sinir etse de bazen, zaman zaman da benim rahatlamamı sağlamıyo değil.. söyled,im yumurtlama zamanı ilişkinin önemli olduğunu o dönemde daha sık olması gerektiğini. Bana diyo ki e ben nerden bilyiim ne zaman olduğunu. Ben de dedim ki hem bilmek istemiyosun görev gbi olmasın diye hem de nerden biliyim diyosun ben napıcam peki dedim. O da doğru haklısın diyo :)) bu erkekler çok alem yaa.. bakalım sonumuz nolcak

Günaydın canlarım, hayırlı bir hafta diliyorum hepinize, Chabliscim önce senden başlıyım , canım eşim sperm vermiş bile ohh bitti gitti işte, sonuçlarında normal olmasına sevindim canım, benim eşimde 2 farklı vitamın hapı kullanıyor, senin kullandığın ilacın aynısını mı verdi eşine , hangisi tatlım o klomen mi ? Evet canım haklısın derdi veren Rabbim dermanı da veriyor çok şükür.
Gıymatlım evet canım kendin söylemişsin biraz daha rahat olmamız lazım diye, ama işte bazen insanın elinde olmuyor ama o anda dikkatini başka yöne çek tatlım ya , ne bilim kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı bende öyle , ama inan üzerine gittikçe de tartışmanın kavganın boyutu büyüyor sonrasında ben çok üzülüyorum. Eşler bizler kadar hassas değil ,o yüzden neden bizim gibi düşünmüyorlar diye yargıladığımızda olan bize oluyor, biraz daha relax ol tatlım, halledildi sanırım sorunlar, yazılarından öyle anladım ama inşallah bi sorun yoktur

Dün akşam şöyle bi alışveriş merkezini dolaştık da kızlar ikimizin gözü de bebeklerde ve bebek kıyafetlerindeydi yaa :(:( ne olacak bizim halimiz, sanki çocuğumuz var gibi oyuncak mağazasını bile gezdik :(:( çıkınca çok üzüldüm nerdeyse hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım, eşim sorduğunda da yok bişey ya şarkıya daldım dedim :(:(

geldim smalangel canım
çok uykusuzdum sabah zor kalktım. bide burda bi yağmur ortalığı alıp götürdü. evde tek kalınca rehavet bastı beni. gittim yattım :)
ay bi uyandım saat 12 kızlar yaa
ama 6 ay uyuyan devler gibi dinlenmişim. bu hafta sonu yorgunluğumun üzerine iyi gelmiş çok şükür.
bide ben uykusuz olduğum zaman çatacak çok şey buluyorum. etrafımdakilere de yazık dimi :)
dün eşim diyor ki çocuğa bile kızıp gelip bana çatıyorsun ... e heralde dedim kime çatıcam , kapıcıyı mı çağırayım çatmak içün ........ sempatiksalakcinni

kızlar ben geldim drumla aşılama için konuşmuştuk ya geçen perşembe gittim yeni druma eski sonuçları götürmüştüm direk tüp bebek dedi zaten eşimin verdiği yeni test de kötü çıktı ordaki dr da tüp bebek dedi anlayacağınız bize tüp bebek yolu göründü neyseki yaptırdığım özel sigorta 2 denemenin masraflarını karşılıyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Back