Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlarrr ben geldim çok :hooray:
16 günlük o muhteşem günler için Rabbime nihayetsiz şükürler olsun...
daha bugün geldik. size hiç yazamadım.. giderkende vedalaşamadım kusura bakmayın..
ama hep aklımdaydınız her birinize tek tek dualar ettim bol bol
daha sonra ayrıntıları anlatırım. şu an çok yorgunum yatmam lazım
sizi merakta bıraktığım için üzüldüm. giderken kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı
çok özlemişim sizle konuşmayı dertleşmeyi
yarın dışarda biraz işlerimiz var . fırsat buldukça yazıcam canlarım
kocaman öptüm hepinizi olumunekankayizsmile

kızlar mesajlardaki edıt bölümü kaldırılmış galiba..
önceki mesajımda ilk cümledeki " çok " kısmı yanlışlıkla orda kalmış. düzeltemedim. kusura kalmayın :lepi:

Günaydın arkadaşlar, Gıymatlımmmmmmmmmm hoşgeldin canımmm, bizle seninle sohbet etmeyi ösledik, işlerini bitirde hemen gel a.s.a.s.

gıymatlım hoşgeldin tatlım özlettin kendini 16 gün baya da kalmışsınız hadi hallet işlerini de gel hemen.
smallcum günaydın tatlım

sanada günaydın tatlımm :) öğlen oldu ama :) senin beklenmeyen adet tarihin neydi canım ? Yaklaştı sanırım

canım gelemedim bugün pek. aslında ovulasyon testine göre benim adet tarihim yarın. ama sonrasında gelen akıntıya göre de haftaya salı... acaba diyorum iki yumurta oluştu da bu ay ilaçla. biri cumartesi biri salı mı çatladı ki... ama yarından itibaren büyük bekleyiş başlıyo

teşekkür ederim kızlar hakkaten bende sizi özledim
ama eşim hala izinli olduğu için netin başına oturuyorum. yoksa şimdiye kadar birsürü yazardım size
kısmetse pazartesi günü işe başlayacak. Allahın izniyle o günden itibaren kim tutar beni yerimseniben
sizdede çok değişiklikler var hepsini heyecanla okudum. hatta okurken diğer sayfaya geçmek için nasıl meraklandım bi bilseniz.
smallangel canım çok geçmiş olsun arkadaşım.. bir sürü aşamalardan geçmişsin. ama korktuğun herşeyden kurtuldun farkındasın değil mi canımcım.. bu hayatta insanın üstesinden gelemeyeceği hiç bir yük vermemiş Mevla.. çok ağrılı olmuş ama kurtuldun hepsinden 1 gün içinde Allaha şükür .. şimdi artık iyileşme dönemini güzellikle sağlıkla sıhhatle tamamlarsın inşaallah canm
chablis senin sonucunu da kendi sonucum gibi beklicem arkadaşım. şimdiden heyecan bastı.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. biz yinede salı yı bekleyelim değil mi. cumartesi çok erken olur boşuna heveslenmeyelim durup dururken.... salı ola hayrola canımcım :dance:

tekrar hoşgeldin tatlım biz de pazartesiyi iple çekiyoruz muhabbete geri dönmen için.. kaydirigubbakcemile2 benim 29. günüm bugün canım yani asıl adet tarihimi bugün ama dediğin gibi ben de salıya endeksledim kendimi. bir de ben de yaklaşık 3-4 gündür mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi var. baş dönmesi bazen oluyo ama otururken bile hissedilir durumda oluyo. midem ise sabah iyi. öğlene doğru bir bulantı başlıyo kazınma ile akşam yatana kadar.yemek yiyorum hiç yememiş gibiyim 10 dk sonra gene kazınma... bir de akıntım hiç geçmedi bu ay yumurtlamadan sonra hiç kuruluk yaşamadım hep su gibi akıntı.. değişik bunlar var bende hayırlısı diyorum fazla da kaptırmıyorum kendimi açıkçası ama umutlandım özellikle bu mide olayından sonra bilmiyorumkismile

kızlar bugün ağrılarım var ama adet ağrısı gibi değil de yumurtlama zamanındaki gibi... belim ağrıyo çok bir de bacaklarımın üst kısmı. ama karnımda farklı bir ağrı var derinde ve tatlı bir ağrı can yakmıyo.. gelişmeleri bildiricem hakkımızda hayırlısı olur inşallah

chablis canım bu söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisi.... mevlam umduğuna erdirsin inşallah gülüm. ne güzel çok sevindim senin adına.. özellikle mide olayları tam olması gerektiği gibi geldi bana... hadi hayırlısı bakalım.
salıdan önce idrar testide mi yapmayacaksın arkadaşım. epey bi meraklandık şimdi bilmiyorumkismile

belkıde bebek gelmıstır..inşallah..

gıymatlım hosgeldın...

adilemir canım hoşbulduk sağol.
nasılsın arkadaşım. gelişmeleri okudum, iyiyimiş maşallah senin yakışıklı.. hep iyi olsun inşallah . mevlam dünyasınıda ahiretinide güzelleştirsin. tabi hepinizi ailece tatlım...
ayrıca büyük oğlunun doğum gününüde tebrik ediyorum.. mevlam ömrüne hayır, sağlık sıhhat ve bereket versin. amin :Saruboceq:

günaydın kızlar uzun süredir yazmama rağmen sizleri takip ediyorum gıymatlım öncelikle allah kabul etsin hoşgeldin cnm
rabbim en kısa zamanda sizede sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inş kendinize ii bakın...

bsbirkin canım teşekkür ederim
evet bebeğine kavuşunca artık görüşemez olduk ama önemli olan zaten hayırlısıyla bebek sahibi olabilmek değil mi.. sen arada bir de olsa sağlığınızı sıhhatinizi bildirmeyi unutma..
bu arada senin miniğin cinsiyeti belli oldu mu, gelişmeler ne durumda :)

canım çok tesekkur ederım..
sen nasılsın..
ozledınmı buraları...
kızın nasıl.
benım oğlum yarın krese baslıyor gıymatlım..
çok heyecanlı..bende heyecanlıyım...

canım çok tesekkur ederım..
sen nasılsın..
ozledınmı buraları...
kızın nasıl.
benım oğlum yarın krese baslıyor gıymatlım..
çok heyecanlı..bende heyecanlıyım...

ben iyiyim hamdolsun arkadaşım...
benim kızımda yarın okula başlıyor. bugün kalan eksiklerini tamamlamaya çalıştık. şimdide ütü yapıcam. öyle heyecanlıyız ki..
saat 10 gibi yıkayıp yatırdım. ama hala içerden seslenip duruyor uyuyamıyorummmm diye :) onuda heyecan bastı
babasıda izin aldı. beraberce bırakacağız kısmetse.. bizim için çok özel bi gün olacak..
sonu gelmez bi eğitime başlıyor biriciğim..
Rabbim herkesinkine ve benimkinede hayırlı güzel günler göstersin.. :Saruboceq:

senin yavruşunla ilk ayrılmanız olacak sanırım.. boğazına düğümleniyordur. çok iyi anlıyorum.. ben o günleri aştım sanıyordum ama yinede bi ayrılık sızısı hissediyorum kalbimin derinliklerinde.. Allahım yeterki dünyalarımızı ayırmasın, diğerleri gelip geçici şeyler.. ama ana yüreği böyle olsa gerek. herşeye hüzünleniyoruz :a015:

canım bızım ılk ayrılmamaıs
ama ben yarım gun verdım sımdılık..alişma donemını atlatırda tam gun kalmak ısterse tam gune cevırıcem..
sabah çok heyecanlıydı..nasıl bıyer bılmıyordu..
içini gezmedık hiçç..4 yasında teyzesı oglum..
ama ıçerı gırınce"aaaaaa burası boyle bıryermı..çok guzelmıs.."dedı ..oyuncaklar falan vs.hoşuna gıttı..
o hiç üzülmedı ben ayrılırken..optum brn gıdıyorum..senı almaya gelıcem merak etme ""dedım..
"tamam anne dedı..hadı güle güleeeeeeeee"dedı sevinçle..
bende hıç üzülmedım..o mutluydu..
eve geldım..evde sessızlık...benım göbek atasım geldı ınan..
ohhh dedım..
ben kendımde emırle ılgılı çok buyuk sorumluluk hıssedıyormusum meger..evın ıçınde o sıkılmasın dıye hep aklım ondaymıs meger..simdi içim rahat..
kız meslek lısesı ne verdım..
dısıplınlı ve gercekten egıtıcı bır yer..
öncelıkle cocuga --toplum ıçınde kendını ıfade etme-topluluk ıçınde konusma --özguven verıyorlarmışş--
ınankı çok sorusturdum kayıt yaptırmadan once..o yuzden ıçın çok rahat..
bırde bızım oğlan çok arkadas canlısııdır..parka vs.gıtsek hemen gurup ıçıne gıder "bende oynayabılırmıyım."der..
bazen çocuklar acımasız.."hayır "der..
emır "ama benım arkadasım yok"
der
bugunde çok cabuk adapte oldu..
çok uzun anlattım galıba..
allah çocuklarımıza once saglık versın..
çok optum..
kızının yenı egıtım yılı hayırlı olsun canım..basarılar dılerım kızçene..

çok güzel anlatmışsın canım.. bende eve yeni geldim şimdi.
babasıyla bıraktık kızçemi.. bizde çok mutluyduk, öğretmeniyle tanıştık. sınıfına oturttuk. resimler çektik..
okul yönünden bizde çok araştırdık. Mevlam böyle denk getirdi hamdolsun. içimiz rahat.
bundan sonrası artık öğretmeniyle iyi iletişim kurmayla bağlantılı.. inşaallah karşılıklı sevgi saygı içersinde devam eder..
benim kızımda arkadaşlarına düşkündür. günlerdir bu tarihi bekliyordu bir an önce kavuşmak için.
akşam gelince anlatacak çok şeyleri olacak eminim..
Allah tüm eğitim hayatlarını sıkıntısız bi şekilde hayırla tamamlamalarını nasib etsin.. amin

burdaki bebek bekleyen tüm arkadaşlarada bu güzel günleri göstersin inşaAllah :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…