Kızzlarr herkese günaydın. Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben arife günü istanbula gittim.bir önceki gün de işyeri yoğundu bir türlü gelip kutlayamadım bayramınızı. Neler yaptınız bakalım bayramda ?? ben bol bol gezdim hergünümün hakkını verdim :)
Bu arada cumartesi yani 15. gün çift çizgi görmüştüm ya Salı akşamı da uzayan akıntı geldi. Anlamadım hangi gün oldu şimdi yumurtlamam. Ben ikisini de değerlendirdim. Ama Salı günü yumurtlamam olmuş gibi beklicem günümü. Yoksa gecikti diye hevese kapılırım boşuna. Sizler ne alemdesiniz bakalım? Smallcum tedaviye başladın mı korunacak mısınız bu ay? Gıymatlım geldin nihayet umreden sanırım dün uçakta dönenlerden gördüm sen geldin aklıma.Allah kabul etsin dua ettin dimi bizim için de bol bol. Allah dualarımızı gerçekleştirsin işallah bu ay. Giderken giremedin heralde merakta bıraktın bizi ne alemdesin. Halevcim çalışmalar bitti heralde sen de benim gibi beklemedesin. Benim beklenmeyen günüm 21-22 falan senin kaçı canım
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım, oh dolu dolu geçirmene sevindim tatlım ne güzel, Bu bayram benim için bi tuhaf geçti arife günü migrenim tuttu yine acildeydik, bayramın 1. günü de akşam 5 e kadar evdeydim hiç çıkmadım , annemlere gittim sonra, eşim bayramda full çalıştı hiç gezmek falan istemedi canım. Ancak akşamları gezdik birlikte öyle. Bol bol evde olmanın tadını çıkarttım ama , evimi dip bucak temizledim ,iş buldum kendime yani :):) Canım uzayan akıntı gelince yumurtan çatlamış olmuyormu, yoksa yumurtlama mı oluyor, çok takip etmiyorum bunları ben , sadece o dönemde sıkı ilişki tamam. İnşallah bu ay gelir bebişin ya, arka arkaya hamiş kalırız inşallah:Saruboceq:
Halevle sanırım az bi zaman farkınız var canım, inşallah güzel haberlerinizi alacagız .
Gıymatlımmmmmmmmm gel artık ya, merak ediyorum valla ne yaptın nasıl geçti umren, adet oldunmu ? Şimdiden tekrar umren hayırlı olsun, Allah dualarını kabul etsin inşallah