ben iyiyim hamdolsun arkadaşım...
benim kızımda yarın okula başlıyor. bugün kalan eksiklerini tamamlamaya çalıştık. şimdide ütü yapıcam. öyle heyecanlıyız ki..
saat 10 gibi yıkayıp yatırdım. ama hala içerden seslenip duruyor uyuyamıyorummmm diye :) onuda heyecan bastı
babasıda izin aldı. beraberce bırakacağız kısmetse.. bizim için çok özel bi gün olacak..
sonu gelmez bi eğitime başlıyor biriciğim..
Rabbim herkesinkine ve benimkinede hayırlı güzel günler göstersin.. :Saruboceq:
senin yavruşunla ilk ayrılmanız olacak sanırım.. boğazına düğümleniyordur. çok iyi anlıyorum.. ben o günleri aştım sanıyordum ama yinede bi ayrılık sızısı hissediyorum kalbimin derinliklerinde.. Allahım yeterki dünyalarımızı ayırmasın, diğerleri gelip geçici şeyler.. ama ana yüreği böyle olsa gerek. herşeye hüzünleniyoruz :a015:
canım bızım ılk ayrılmamaıs
ama ben yarım gun verdım sımdılık..alişma donemını atlatırda tam gun kalmak ısterse tam gune cevırıcem..
sabah çok heyecanlıydı..nasıl bıyer bılmıyordu..
içini gezmedık hiçç..4 yasında teyzesı oglum..
ama ıçerı gırınce"aaaaaa burası boyle bıryermı..çok guzelmıs.."dedı ..oyuncaklar falan vs.hoşuna gıttı..
o hiç üzülmedı ben ayrılırken..optum brn gıdıyorum..senı almaya gelıcem merak etme ""dedım..
"tamam anne dedı..hadı güle güleeeeeeeee"dedı sevinçle..
bende hıç üzülmedım..o mutluydu..
eve geldım..evde sessızlık...benım göbek atasım geldı ınan..
ohhh dedım..
ben kendımde emırle ılgılı çok buyuk sorumluluk hıssedıyormusum meger..evın ıçınde o sıkılmasın dıye hep aklım ondaymıs meger..simdi içim rahat..
kız meslek lısesı ne verdım..
dısıplınlı ve gercekten egıtıcı bır yer..
öncelıkle cocuga --toplum ıçınde kendını ıfade etme-topluluk ıçınde konusma --özguven verıyorlarmışş--
ınankı çok sorusturdum kayıt yaptırmadan once..o yuzden ıçın çok rahat..
bırde bızım oğlan çok arkadas canlısııdır..parka vs.gıtsek hemen gurup ıçıne gıder "bende oynayabılırmıyım."der..
bazen çocuklar acımasız.."hayır "der..
emır "ama benım arkadasım yok"
der
bugunde çok cabuk adapte oldu..
çok uzun anlattım galıba..
allah çocuklarımıza once saglık versın..
çok optum..
kızının yenı egıtım yılı hayırlı olsun canım..basarılar dılerım kızçene..