Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Kızlar günaydınnn gelemedim haftasonu doğalgaz bağlandı eve temizliğiyle falan uğraştım. Bitti şükür sıcaktayız bu kış…
Adilemircim işallah dediğin gibi gelmiştir bu sefer bebiş. Size de hayırlı olsun kreş hayatı. Rahatlamışsındır artık..
Gıymatlım dualarını eksik etme benden hala adet olmadım bugün 31. günüm normalde 29 benim adetim. Bol akıntı ve mide rahatsızlıklarım var başka da bişey yok. İşallah olmam adet valla her tuvalette ödüm kopuyo kırmızıları görcem diye. Testi de Çarşamba perşembeden önce yapmam tutcam kendimi valla

Merhaba canlarımm, nasılsınız bakalım, gIymatlım tekrar hoşgeldin seni aramızda görmek ne güzel. Umren tekrar hayırlı olsun, ama anlatmamışsın sen, neler yaptınız nasıldı bakimm ? Gitmeden test yapmışsın canım ne zaman adet oldun peki ? Ayrıntı istiyorum canımcımm opuyorumnanaktan, Kızına da başarılar diliyorum, artık eğitim hayatı başladı onun içinde inşallah çok başarılı bir öğrenci olur , güzel okul yılları olur. :Saruboceq:
Adilemir canım seninde oğluşun kreşe başladı demek, Onada başarılar diliyorum, inşallah okul hayatıda kreş hayatı da çok güzel sorunsuz geçer inşallah. Sende kafa dinlersin evde :):):)
Bsbirkin canım merhaba, görünmüyordur bayadır, bebeğin nasıl , sen nasılsın , belli mi cinsiyeti ?

Chabliss canım seninde günün geldi, ayy ne güzel belirtiler bunlar, inşallah hamişsindir canım yaa, Ne zaman test yapacaksın ya , merak ettim bak şimdi.

kızlar geldiniz demek, ikinizide merak ediyordum
chablis temizlik yaparken dikkat ettin mi kendine gülüm. bak o kadar bekledik, hiç değilse azıcık kendine özel muamele yapsaydın. elimi süremem hamilelik şüphem var deyiverseydin eşine gız bacım sempatiksalakcinni
smalangel canım anlatacak o kadar çok şey var ki, işte gitmeden önce kan verdim. telle sonucu öğrendim negatif. tabi yine moralim bozuldu ama hayırlısı olsun rabbim inşallah gelince verir dedim.
neyse gittik muhteşem günlerimiz başladı. her günümüz ayrı bi heyecan içinde geçti. tarifi imkansız anlar yaşadık.. hani derler ya balı yiyen bilir, kavonozun dışından tadını alamazsın diye.. ayne öyle.. sizlere çok dua ettim canlarım.. bi bilseniz ne dualar döktüm.. Rabbim inşallah kabul ettiği kullar hürmetine bizim dualarımızıda kabul etmiştir..
ben orda geciktirici olarakorgametril kullandım.. başta progestana devam ettim ama lekelenme olunca hemen orgametril aldım. ve gelmeden 2 gün önce bıraktım. 4 gün sonrasında hastalandım. şu an hastayım bacılar
bu ay doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım. bide geciktirici filan kullandım ya, biraz düzenim otursunda öyle mi gitsem diyorum.... ah inşaallah gerek kalmaz dr a gitmeye.. peki siz ne diyorsunuz kızlar

Allah dualarını kabul etsin canım, inşallah hepimizde sırayla hamiş kalırız, iyi orda adet olmamışsın, ibadetin bölünmemiş. Bu ay kendin de deneyebilirsin canım daha rahat olursun, ama diyosan 1 ayı nasıl geçireceğim merak ederim, 1 ay daha gitmesin diyosan git dr a hem muayene eder, hemde verecekse ilaç verir canım, Bazı drlar klomeni çok uzun süre vermiyormuş canım biliyormuydunuz, rahim kanseri yapabiliyormuş o yüzdenmiş. En fazla 3 mü 5 mi ne kullandırıyormuş bazı drlar.

gıymatlım hayırlısı olsun Allah bol başarılar versin kızına birinci sınıfa başladı galiba bize de o günleri görmeyi nasip etisn..
işallah kutsal yerlerde ettiğin duaların kabul olur arkadaşım Allahım bizim yüzümüzü güldürür artık işallah .. temizliği çok kapsamlı yapmadım canım daha önce borular çekilmişrti servis gelip termosifonu iptal etti bir de gazı açtılar. ben sırf adamlar girip çıktı diye yaptım yani ...
smallcum hoşgeldin canım nasıl oldun sen daha iyi misin ağrın sızın geçti mi tamamen size ne kadar yasaktı ilişki tatlım
ay kızlar inanın vakit geçmiyo hep aklımda bu konu her belirtiye benzer olayın üzerinde dakikalarca düşünüp kendimi dinliyorum ama adet sancım yok şükür o gelse çok korkardım olcam diye. cumartesi günümdü galiba benim çünkü o gün bel bacak ağrılarım çok oldu. sonra kesildi ve akıntı dışında midem de daha iyi iki gündür kesilmeyen tek şey akıntı...

gıymatlım sana yazmayı unuttum istersen ara verme boşuna git gene doktora ama sana ilaç dayayıp durmasınlar artık ihtiyacın yok belliki bunu baştan konuş bence sonra çatlamıyo falan bi sürü yumurtan oluyo başka bir yönteme geçsin artık yada desin ki 3 ay deneyin olmazsa aşılama.. çünkü smallun dediği gibi kimyasal bunlar 3 kere kullandırıyorlar klomeni daha doğrusu iğneye geçiyorlar sonra o hiç yaramaz ki sana

Chablisscim inşallah hamişsindir yaa, ne güzel bir haber olur, tatlım çok düşünme bunun üzerinde biliyorum çok zor ama , eğer dayanamayacak gibiysen kan ver hemen sonucu çıkar tatlım. İnşallah adet olmam deme tatlım, inşallah hamişimdir de , adet olamamak da çok kötü bişey çünkü. Bize tam 3 hafta ilişki yasak , 1 haftamız geçti sayılır, benim için hiç sorun yok ama koçiş şimdiden ne bu yasak yaa diye mızlanmaya başladı bile :):):) Sızın falan yok canım çok şükür fitil kullanıyorum birde jel o kadar, ama acayip akıntım oluyor resmen altıma yapmış gibi ve hissediyorumda, dr çok normal için temizlenecek bol akıntın olacak demişti zaten. Ama rahatsız oluyorum iş yerinde özellikle

dimi drlar fazla vermiyor klomeni, bence de bende chabliss e katılıyorum :):) senin yumoşların maşallah iyiler, başka bir yönteme geçsinler, ya da aşılama yapsınlar direk, hiç uğraşmazsınız valla , dr bizede hemen aşılama yapacak

kızlar bu ay orgametril kullandım ya, oda bi nevi hormon yüklemesi oldu. o yüzden dedim bu ay gitmiyim diye. hani bide ilaç verirse, her tarafım ilaç olucak yani.
aşılamayı hiç düşünmedim açıkcası. ve araştırmadım. nasıl yapıyorlar o işi. zor bişey mi

chablis canım beklerken seni bilemem ama biz meraktan çatlıcaz. adet sancıların olmadığına göre heveslenmekte pekte haksız değilsin. hadi bi gecemiz kaldı. yarın bari bi idrar testi yap be gülüm

smalangel akıntıymış şuymuş buymuş hiç takma güzelim. sen birsürü şey atlattın. düşünsene korktuğun herşey geldi geçti çok şükür... enişte bey 2 hafta daha sabredecek ama değecek inşaAllah.. hem bu beklemenin ardından yumoş günlerinde kaytarmaz bari.. bakarsın hayrınıza olur gız bacım sempatiksalakcinni

Yok canım zor bişey değildir , çok ayrıntı bilmiyorum ama araştırsam iyi olacak, dr bizede aşılama dedi çünkü. Eşteki en kaliteli sperm i alıp özel bi işlemden geçirdikten sonra , o spermi rahme yerleştiriyorlarmış,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 diyorum 3 haftadan sonra 1 hafta da bekleyeceksin , zaten adet tarihime denk geliyor yani eylül ayı tamamen boş geçmiş olacak bizim için, sonra 1 ayımız daha kalıyor , bende keşke o ay geliverse bebeciğimiz diyorum ama :Saruboceq: Eşimi iyi besliyorum valla , birde keçiboynuzu kürü yapıyorum, bakalım artık, bekletmez inşallah bizi , aşılama olmaz diye çok korkuyorumeyvahedigeldismile evet şükür canım çok akıntım oluyor ya , ohh içim temizleniyor diyorum zaten, biraz katlanacagım ,çalışıyor olunca zorluyor sadece beni

eyvah adetine de denk gelecek desene.. kız adet başlamadan bi yüz görümlüğü ver bari adamcağıza.. yazıktır..sempatiksalakcinni
akıntın fazlaysa kağıt havlu kullan canım tavsiyemdir. çok iyi oluyor. hem ıslanınca parçalanmıyorda, hemde her tuvalete gidişte yenisini koyuyorsun. hijyenik.

:roflol::roflol: Bu beylere yasaklar daha cazip geliyor sanırım , yok gıymatlım beklesin 1 ay ohaoldumsmile , ben kaç ay ne çektim , diyorum zaten ohh olsun yumurtlama döneminde az sinir etmedin sen beni ohh yok 1 ay diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bende kağıt havlu koyuyorum canım her wc ye gittiğimde de yenisini koyuyorum, ondan bile geçiyor bazen çamaşırıma ,valla iyice hassas oldum, iç çamaşırlarımızı bastıra bastıra ütülüyorum artık

ya valla bir saat önce falan ağrımaya başladı karnım ama çok şiddetli değil... şimdi geçti gelmedi çok şükür haklısın smallcum öyle diyim ben işallah hamileyimdir. gıymatlım test yapmak istiyorum ama korkuyorum da negatif çıkarsa diye test yapmadan hiç olmazsa umudum var adet olana kadar çok karışığım yaaaa akannehir

ay hakkaten benimkinede gerek böyle bir ceza.. ne çektiğimi anlasın her ay yumurtlamada peşinde koşmaktan. gerçi ben sonrasında veriyorum ceza artık. yumurtlamada böyle yaparsa ben de yumurtlama bitince kaçıyorum beter olsun bayanssulusmile

Canım inşallah bebeğin seninledir,ayy o kadar iyi anlıyorum ki seni , bian bundan önceki aylarım aklıma geldi. Kan tahlili yaptırabilirsin canım en azından varmı yokmu korku ile geçirmezsin, yada rahat bi şekilde bekle , kendini kasma tatlım. İnşallah hayırlısıyla gelsin bebişin.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla şart bazen ceza :):) 1 hafta yeni olacak bizim bey , başladı dırdıra :) evet anlasınlar valla, ben her defasında diyorum ya nasılmış diye, az stresli günler geçirmedim bende. Yumoş günlerinde bizim dediğimiz olsun ama sempatiksalakcinni

kızlar merhaba bende yeni katıldım bu sayfaya benim durumda daha bir değişik belki yardımcı olursunuz 2 kere düşük yaşadım kendiliğinden hamile kalmıştım fakat 1. 5 haftalıkken 2. 6 haftalıkken kaybettim. 6 aydır korunuyorum ve psikolojim yeni yeni yerine geldi ve doktora başladım Rabbim nasip ederse 3. gebeliğimi doktor kontrolünde kalmak istiyorum. doktora başladım 1 eylülde hormon değerlerim normal aynı zamanda guatr hastasıyım t3 ve t4 normal tsh normal ama ilaç kullanıyorum. birde kan pıhtılaşması çıktı mthfr 1298 degerim homozigot çıktı kafam o kadar karışıkki şimdi adetimin 3-4 günü doktora gidip yumurtlama takibine başlancak şimdiden herkese teşekkür ederim.

canım çok geçmiş olsun bande pıhtılaşmadan 4 düşük yaptım en son temmuzda yaptım drun söylemiştir gerçi ama hamile kalana kadar günde 1 tane aspirin ve vitamin desteği kullanmalısın kaldıktan sonradan hergün kan sulandırıcı iğne olman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…