gıymatlım sana yazmayı unuttum istersen ara verme boşuna git gene doktora ama sana ilaç dayayıp durmasınlar artık ihtiyacın yok belliki bunu baştan konuş bence sonra çatlamıyo falan bi sürü yumurtan oluyo başka bir yönteme geçsin artık yada desin ki 3 ay deneyin olmazsa aşılama.. çünkü smallun dediği gibi kimyasal bunlar 3 kere kullandırıyorlar klomeni daha doğrusu iğneye geçiyorlar sonra o hiç yaramaz ki sana
kızlar bu ay orgametril kullandım ya, oda bi nevi hormon yüklemesi oldu. o yüzden dedim bu ay gitmiyim diye. hani bide ilaç verirse, her tarafım ilaç olucak yani.
aşılamayı hiç düşünmedim açıkcası. ve araştırmadım. nasıl yapıyorlar o işi. zor bişey mi
smalangel akıntıymış şuymuş buymuş hiç takma güzelim. sen birsürü şey atlattın. düşünsene korktuğun herşey geldi geçti çok şükür... enişte bey 2 hafta daha sabredecek ama değecek inşaAllah.. hem bu beklemenin ardından yumoş günlerinde kaytarmaz bari.. bakarsın hayrınıza olur gız bacım sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 diyorum 3 haftadan sonra 1 hafta da bekleyeceksin , zaten adet tarihime denk geliyor yani eylül ayı tamamen boş geçmiş olacak bizim için, sonra 1 ayımız daha kalıyor , bende keşke o ay geliverse bebeciğimiz diyorum ama :Saruboceq: Eşimi iyi besliyorum valla , birde keçiboynuzu kürü yapıyorum, bakalım artık, bekletmez inşallah bizi , aşılama olmaz diye çok korkuyorumeyvahedigeldismile evet şükür canım çok akıntım oluyor ya , ohh içim temizleniyor diyorum zaten, biraz katlanacagım ,çalışıyor olunca zorluyor sadece beni
eyvah adetine de denk gelecek desene.. kız adet başlamadan bi yüz görümlüğü ver bari adamcağıza.. yazıktır..sempatiksalakcinni
akıntın fazlaysa kağıt havlu kullan canım tavsiyemdir. çok iyi oluyor. hem ıslanınca parçalanmıyorda, hemde her tuvalete gidişte yenisini koyuyorsun. hijyenik.
:roflol::roflol: Bu beylere yasaklar daha cazip geliyor sanırım , yok gıymatlım beklesin 1 ay ohaoldumsmile , ben kaç ay ne çektim , diyorum zaten ohh olsun yumurtlama döneminde az sinir etmedin sen beni ohh yok 1 ay diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bende kağıt havlu koyuyorum canım her wc ye gittiğimde de yenisini koyuyorum, ondan bile geçiyor bazen çamaşırıma ,valla iyice hassas oldum, iç çamaşırlarımızı bastıra bastıra ütülüyorum artık
ya valla bir saat önce falan ağrımaya başladı karnım ama çok şiddetli değil... şimdi geçti gelmedi çok şükür haklısın smallcum öyle diyim ben işallah hamileyimdir. gıymatlım test yapmak istiyorum ama korkuyorum da negatif çıkarsa diye test yapmadan hiç olmazsa umudum var adet olana kadar çok karışığım yaaaa akannehir
ay hakkaten benimkinede gerek böyle bir ceza.. ne çektiğimi anlasın her ay yumurtlamada peşinde koşmaktan. gerçi ben sonrasında veriyorum ceza artık. yumurtlamada böyle yaparsa ben de yumurtlama bitince kaçıyorum beter olsun bayanssulusmile
kızlar merhaba bende yeni katıldım bu sayfaya benim durumda daha bir değişik belki yardımcı olursunuz 2 kere düşük yaşadım kendiliğinden hamile kalmıştım fakat 1. 5 haftalıkken 2. 6 haftalıkken kaybettim. 6 aydır korunuyorum ve psikolojim yeni yeni yerine geldi ve doktora başladım Rabbim nasip ederse 3. gebeliğimi doktor kontrolünde kalmak istiyorum. doktora başladım 1 eylülde hormon değerlerim normal aynı zamanda guatr hastasıyım t3 ve t4 normal tsh normal ama ilaç kullanıyorum. birde kan pıhtılaşması çıktı mthfr 1298 degerim homozigot çıktı kafam o kadar karışıkki şimdi adetimin 3-4 günü doktora gidip yumurtlama takibine başlancak şimdiden herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?