• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

offf canım yaaa ama bence bu haftasonu gelir ilacın etkisi artık çıkar diye düşünüyorum. tam bir eziyet oldu senin için cidden. benim de bugün 14. gün daha bişey yok akıntı gibi. yada ben farketmedim. dün yani 13. gün ilişki oldu. ama ben öyle gerildim ki niyeyse kupkuru kaldım sinir oldum kendime. illa aklıma gelcek yanii :olmaz: eşime de dedim sonra aklıma geliyo uzaklaştırmaya çalışınca da konsantre olamıyorum diye. o da ilk defa dedi niye uzaklaştırmaya çalışıosun benim de aklıma geliyo bazen nolcakki dedi. bakalım önümüzdeki 3 gün de aralıksız devam etsek istiyorum ama mümkün olur mu bilemicem. yani biri tutmazsa biri tutar mantığıyla . hiç her gün denemedik. hep gün aşırı iyi diye... bir de bunu deneyelim

ınşallah bu ay gelır bebişin..
en azından yumurtlama gunlerınde hergun dene canım..

kızlar nasılsınız..
halen adet olmamıssın..kutu bıtelı kaç gun oldu...
acaba bebek mi var...guclubacismile

Günaydın canım, sen nasılsın. ilaç biteli bugün 2. günüm evet hala olmadım canım:çok üzgünüm: Kan testi yaptırdım ama olsa o zaman çıkardı heralde ya, birde bu kadar sorun varken hiç sanmıyorum mafoldumben

Günaydın canım, sen nasılsın. ilaç biteli bugün 2. günüm evet hala olmadım canım:çok üzgünüm: Kan testi yaptırdım ama olsa o zaman çıkardı heralde ya, birde bu kadar sorun varken hiç sanmıyorum mafoldumben

canım allah baska sorun vermesın..neden kendını bu kadar bıraktın..herseyın bır caresı var..yapma boyle..üzüyorsun benı vallahı...
olmaz boyle bır sey..topla bakalım kendını..
hıçbır sorun yok..
doktoruna guven..hersey yoluna gırecek..

canım allah baska sorun vermesın..neden kendını bu kadar bıraktın..herseyın bır caresı var..yapma boyle..üzüyorsun benı vallahı...
olmaz boyle bır sey..topla bakalım kendını..
hıçbır sorun yok..
doktoruna guven..hersey yoluna gırecek..

Tamam canım:çok üzgünüm: adet de olamayınca iyice gerildim ,her 1 saate lavobaya gidip bakıyorum ya ve 18. gün oldu bugün :çok üzgünüm: Adetim gelse tedaviye başlasam bana da çok iyi gelecek biliyorum :çok üzgünüm:

Tamam canım:çok üzgünüm: adet de olamayınca iyice gerildim ,her 1 saate lavobaya gidip bakıyorum ya ve 18. gün oldu bugün :çok üzgünüm: Adetim gelse tedaviye başlasam bana da çok iyi gelecek biliyorum :çok üzgünüm:

canımcım..belkı bebegın gelmıstır.. opuyorumnanaktan

chablisss canım hatırladınmı beni bir ara konuşuyoduk görüyorumki ikimizde halen uğraşıyoruz bebiş için şu mübarek ayda Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah amin.tedaviye mi başladın

canım hatırlamam mı evet tedaviye geçtik daha doğrusu önce sorun var mı o kısımdayız şu an. sen naptın canım gittin mi doktora

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım. Dün sonunda adet oldum ama nasıl bir ağrıyla anlatamam, 19 gün gecikti diye mi öyle olduki ya , nerdeyse acile gidecektik sonra ilaç falan kullandımda biraz rahatlattı. Yarın tahlilim var bakalım umarım herşey yolundadır, haftaya falan rahim filmi olacak belkide.

canım meraba nihayet gözün aydın. tabi gecikti diye olmuştur. benim de 3 gün gecikmişti bir kere de nasıl ağrı yapmıştı. hadi bakalım herşey tertemiz çıksın yolunda gitsin işallah canım benim de geçti yumurtlama 15. gün cumartesi tam çift ç,izgi oldu ovu. testi. işallah tutmuştur. ama artık nedense hiç umut kalmadı içimde .. tükettim hepsini hiç olmucak gibi

Sağol canım, dur bakalım tatlım Allahtan ümit kesilmez , keşke daha az stresli olsak, stres yaptıkça olumsuz etkiliyoruz, zor biliyorum canım ama rahat olmaya çalış. Dün bol bol dua ettim hepimize. Allahım inşallah o duyguyu bizede tattırır,üstelik ben senden çok ümitliyim gerçekten sanki yakın zamanda hamiş haberini alacakmışız gibi, inşallah.

slm kızlar benim solda bir tane yumurtam gelişmiş 18mm dünde iğnemi vuruldum bugün çalışma var hayılısı artık çalışmalaradan sonra beklemede olacağız

smallangel canım adet olmuşsun çok şükür hadi gözünaydın umarım bundan sonra herşey daha güzel sağlıklı olur ve bebişinde göbüşüne konuverir canım

Halevcim iğnenide olmuşsun maşallah, düşünüyordum bu kız ne yaptı acaba diye. Oh maşallah yumoşuna çok iyi bak tatlım :):) sıkı beslenin ha birde diyorlarki ilişkiden sonra kasıklarınıza sıcak su torbası koyun , istersen dene tatlım . Bugün çok pozitifim hepimizin bebişleri olacak yürekten inanıyorum buna, evet şükür oldu canım oh tedavim başlayacak Allahın izni ile

Halevcim iğnenide olmuşsun maşallah, düşünüyordum bu kız ne yaptı acaba diye. Oh maşallah yumoşuna çok iyi bak tatlım :):) sıkı beslenin ha birde diyorlarki ilişkiden sonra kasıklarınıza sıcak su torbası koyun , istersen dene tatlım . Bugün çok pozitifim hepimizin bebişleri olacak yürekten inanıyorum buna, evet şükür oldu canım oh tedavim başlayacak Allahın izni ile

evet canım iğnemide oldum sınavdan sonra hemencecik bizim evde sıcak su torbası yok ki canım eşimde bayramdan sonra verecek spermiogram testini drum istiyor hemen boşuna vakit kaybı yapmayalım sorun neyse ona göre diğer aşamalara geçelim dedi güzel geçtiydi dr kontrolüm inşallah herşey gönlümüze göre hayırlı zamanda gerçekleşir canım.
bu arada senin adınada sevindim canım şimdi ne tedavisine başlayacaksınız siz

evet canım iğnemide oldum sınavdan sonra hemencecik bizim evde sıcak su torbası yok ki canım eşimde bayramdan sonra verecek spermiogram testini drum istiyor hemen boşuna vakit kaybı yapmayalım sorun neyse ona göre diğer aşamalara geçelim dedi güzel geçtiydi dr kontrolüm inşallah herşey gönlümüze göre hayırlı zamanda gerçekleşir canım.
bu arada senin adınada sevindim canım şimdi ne tedavisine başlayacaksınız siz

Canım pet şişenin içine koy suyu , o şekilde kasıklarına koy yarım saat kadar, yumurtalıkları sıcak tutmak gerekliymiş, hatta bele yakı yakanlarda varmış, burda okumuştum bi zararı yok nede olsa. İnşallah bebeğin gelir bu ay. Drun en iyisini demiş , eşin versin bakalım spermiogram testini , yarın kan tahlilim var benimde onu vermek için gideceğim bende soracagım dr uma , ilk olarak yarayı mı yakacak yoksa rahim filmi mi çekecek . Sanırım önce rahim filmi çekecek, yakma olduktan sonra en az 2 ay ilişki yasakmış e o sırada rahim filmi de olmaz. Eşime de 2 ilaç 1 iğne vermişti, heryere bakıyoruz iğneyi bulamıyoruz bi türlü :(:( başka muadil bir ilaç vermesini isteyeceğiz yada çevre illerden bulmaya çalışacağız artık :(

Canım pet şişenin içine koy suyu , o şekilde kasıklarına koy yarım saat kadar, yumurtalıkları sıcak tutmak gerekliymiş, hatta bele yakı yakanlarda varmış, burda okumuştum bi zararı yok nede olsa. İnşallah bebeğin gelir bu ay. Drun en iyisini demiş , eşin versin bakalım spermiogram testini , yarın kan tahlilim var benimde onu vermek için gideceğim bende soracagım dr uma , ilk olarak yarayı mı yakacak yoksa rahim filmi mi çekecek . Sanırım önce rahim filmi çekecek, yakma olduktan sonra en az 2 ay ilişki yasakmış e o sırada rahim filmi de olmaz. Eşime de 2 ilaç 1 iğne vermişti, heryere bakıyoruz iğneyi bulamıyoruz bi türlü :(:( başka muadil bir ilaç vermesini isteyeceğiz yada çevre illerden bulmaya çalışacağız artık :(

tamam canım olmazsa öle yaparım evet sor önce ne işlemini yapacak umarım filmin temiz çıkar ve yaranda biran önce iyileşir canım iğneyide bulursunuz inşallah onun değerinde bi tane daha vardır da çok aramazsınız canım

neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar.

arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun ailenizle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle kendinize iyi bakın görüşürüz hoşcakalın

Kızlar bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle.Kimsecikler gelmemiş bayramdan sonra görüşürüz kızlar. kendinize iyi bakın canlarım

Kızzlarr herkese günaydın. Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben arife günü istanbula gittim.bir önceki gün de işyeri yoğundu bir türlü gelip kutlayamadım bayramınızı. Neler yaptınız bakalım bayramda ?? ben bol bol gezdim hergünümün hakkını verdim :)
Bu arada cumartesi yani 15. gün çift çizgi görmüştüm ya Salı akşamı da uzayan akıntı geldi. Anlamadım hangi gün oldu şimdi yumurtlamam. Ben ikisini de değerlendirdim. Ama Salı günü yumurtlamam olmuş gibi beklicem günümü. Yoksa gecikti diye hevese kapılırım boşuna. Sizler ne alemdesiniz bakalım? Smallcum tedaviye başladın mı korunacak mısınız bu ay? Gıymatlım geldin nihayet umreden sanırım dün uçakta dönenlerden gördüm sen geldin aklıma.Allah kabul etsin dua ettin dimi bizim için de bol bol. Allah dualarımızı gerçekleştirsin işallah bu ay. Giderken giremedin heralde merakta bıraktın bizi ne alemdesin. Halevcim çalışmalar bitti heralde sen de benim gibi beklemedesin. Benim beklenmeyen günüm 21-22 falan senin kaçı canım

Back