Kızzlarr herkese günaydın. Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben arife günü istanbula gittim.bir önceki gün de işyeri yoğundu bir türlü gelip kutlayamadım bayramınızı. Neler yaptınız bakalım bayramda ?? ben bol bol gezdim hergünümün hakkını verdim :)
Bu arada cumartesi yani 15. gün çift çizgi görmüştüm ya Salı akşamı da uzayan akıntı geldi. Anlamadım hangi gün oldu şimdi yumurtlamam. Ben ikisini de değerlendirdim. Ama Salı günü yumurtlamam olmuş gibi beklicem günümü. Yoksa gecikti diye hevese kapılırım boşuna. Sizler ne alemdesiniz bakalım? Smallcum tedaviye başladın mı korunacak mısınız bu ay? Gıymatlım geldin nihayet umreden sanırım dün uçakta dönenlerden gördüm sen geldin aklıma.Allah kabul etsin dua ettin dimi bizim için de bol bol. Allah dualarımızı gerçekleştirsin işallah bu ay. Giderken giremedin heralde merakta bıraktın bizi ne alemdesin. Halevcim çalışmalar bitti heralde sen de benim gibi beklemedesin. Benim beklenmeyen günüm 21-22 falan senin kaçı canım
canım günaydın hakkaten bizden başka kimse gelmiyoriğneyi bulmanıza sevindim o şekilde yapıldığını duymamıştım iğrendim bak şimdi :sinifsinif:
canım hiç kasma kendini rahim filminde uyutcaklar mı nasıl olcak. eğer uyutmazlarsa kasılma çünkü kasanların acı çektiğini duydum ben . rahat bırakınca 5 dk bile sürmüyormuş. işallah sonucu iyi olsun tatlım. allah kurtarsın seni bir an önce
Kızzlarr herkese günaydın. Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben arife günü istanbula gittim.bir önceki gün de işyeri yoğundu bir türlü gelip kutlayamadım bayramınızı. Neler yaptınız bakalım bayramda ?? ben bol bol gezdim hergünümün hakkını verdim :)
Bu arada cumartesi yani 15. gün çift çizgi görmüştüm ya Salı akşamı da uzayan akıntı geldi. Anlamadım hangi gün oldu şimdi yumurtlamam. Ben ikisini de değerlendirdim. Ama Salı günü yumurtlamam olmuş gibi beklicem günümü. Yoksa gecikti diye hevese kapılırım boşuna. Sizler ne alemdesiniz bakalım? Smallcum tedaviye başladın mı korunacak mısınız bu ay? Gıymatlım geldin nihayet umreden sanırım dün uçakta dönenlerden gördüm sen geldin aklıma.Allah kabul etsin dua ettin dimi bizim için de bol bol. Allah dualarımızı gerçekleştirsin işallah bu ay. Giderken giremedin heralde merakta bıraktın bizi ne alemdesin. Halevcim çalışmalar bitti heralde sen de benim gibi beklemedesin. Benim beklenmeyen günüm 21-22 falan senin kaçı canım
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım, oh dolu dolu geçirmene sevindim tatlım ne güzel, Bu bayram benim için bi tuhaf geçti arife günü migrenim tuttu yine acildeydik, bayramın 1. günü de akşam 5 e kadar evdeydim hiç çıkmadım , annemlere gittim sonra, eşim bayramda full çalıştıhiç gezmek falan istemedi canım. Ancak akşamları gezdik birlikte öyle. Bol bol evde olmanın tadını çıkarttım ama , evimi dip bucak temizledim ,iş buldum kendime yani :):) Canım uzayan akıntı gelince yumurtan çatlamış olmuyormu, yoksa yumurtlama mı oluyor, çok takip etmiyorum bunları ben , sadece o dönemde sıkı ilişki tamam. İnşallah bu ay gelir bebişin ya, arka arkaya hamiş kalırız inşallah:Saruboceq:
Halevle sanırım az bi zaman farkınız var canım, inşallah güzel haberlerinizi alacagız .
Gıymatlımmmmmmmmm gel artık ya, merak ediyorum valla ne yaptın nasıl geçti umren, adet oldunmu ? Şimdiden tekrar umren hayırlı olsun, Allah dualarını kabul etsin inşallah
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, kimsecikler gelmiyor artık. Bugün saat 3 de rahim filmim çekilecek, çok korkuyorum , rahat bi uyuyamadım bile eyvahedigeldismile. Dr eşimin iğnesini de araştırmış ve arkadaşının eczanesinden bulmuşlar, aynı fiyatla 1 ay yetecek kadar iğne gelecek , 3 ay kullanması gerekliymiş iğneyi. Sağolsun drumuz bizim için herşeyi hazırlıyor, kızlar dua edin bana , çok acı olmaz inşallah, birde sonuçlarda güzel çıkar:Saruboceq:
Kızlar geldim ben dün öldüm öldüm dirildim yani.:1ninca:3 de rahim filmi demişlerdi, ancak 5 de girebildim, Halevcim 5 dk sürmedi ya , en az 10 dk sürdü ve çok ağrım oldu:çok üzgünüm: Benden önce bi bayan girdi bayıltıp yapmışlar o halde bile kadın yürüyemiyordu, sürekli kusuyordu, çok kötüydü , Dedim eyvah bayılttıkları halde böyle oluyorsa eyvahedigeldismile Çok kastım kendimi, hatta dr daha başlamadan aleti ayağıma değdirdi , bir anda korktum valla sempatiksalakcinni. En kötü adet sancısından daha kötüydü çok kötü baskı oluştumafoldumben. Hiç halim kalmadı kanama oldu birde. Sonra bitti derken dr eşimi aradı odayı hazırlattım yarasını da yakalım demezmi :1shok: Daha ağrım geçmedi o yarayı yakacak, korkma bişey olmayacak dedi, Daha ayakta zor duruyorum birde yaramı yakmaya başladı dr. aletler takılırken bile çok ağrı yaptı, eşim seslerimden korkup yanıma gelememiş, işlep bitip geldiğinde sapsarıydı :1ninca: Yani 5 dk daha devam etseydi bayılacaktım. Onların ağrısından birde migrenim tutmazmı, hem yukarı hem aşağı ağrıyor, biraz yattım ve akşam 7 gibi çıktık hastaneden, evde ağrı kesici kullandım sonraki saatlerde geçti, şuan bile hala kasıklarımda baskı var, yürürken hafif de olsa ağrıyor. Tüplerim açıkmış buna çok sevindik.hihoyyyt Ama dr filmi evirdi çevirdi bi tuhaflık var bunda dedi. Çekenler en çömezler ,ya ilacı verirken yanlışlık yaptılar dedi. Rahmin şeklini beğenmedi, üçgen olması lazımdı bu dedi :1ninca:Valla şok geçirdim kızlar ya, böyle bişey olabilirmiki. Tüpler açık ama bebek olsa bile burda tutunamazki dedi :1shok: 2. adetimin bitiminde kontrole gideceğim o zaman kamera ile bakacağım dedi, korkma ağrısız dedi ama bilmiyorum artık.
Eşimin değerleri biraz düşüktü ya bu işlemlere başlamadan odasında görüşmüştük sordum , ama net bişey açıklamadı kafamız karıştı yok normal denemeden direk aşılama yapacağım size dedi. boşuna vakit kaybetmeyelim spermler kaliteli değil demek mi istedi anlamadık, böyle açıkca da soramadık. Gerçekten kendinizi çok dikkat edin dedi , yani yediklerinize içtiklerinize vs. Demekki bünyen çok zayıfki yaran oluştu dedi bana da . Bazı kadınlar 20 yıl evli olur bişey olmaz bazıları 1 ay evlidir yarası olur dedi.
Yani dün çok garipti ne sevinebildim ne üzülebildim. Yani rahmimde sorun varmı , eşimin sperleri gerçekten çok mu kötü ?? 3 hafta ilişki yasak dedi, bana fitil ve krem verdi. o fitili nasıl oraya sokacağım ben ya :1ninca: Gece yapmam lazımdı yok yapamadım, eşim ben yapayım tamam sen rahat ol dedi ama yok krem de olsa söz konusu orası olunca :1ninca:
Birde bu kremi ben yüzeysel sürdüm sabah kızlar , iç kısmına mı süreceğimki bunu ya, ee onu nasıl becereceğim ki ?
hayırlısı olsun tatlım yolunuz belirlendi hiç olmazsa. işallah 2 ay sonra da hayırlısıyla kavuşursun artık meleğine. bence doktorun verdiği ilaçları kullansın eşin. keçibynuzu kürü falan da yap sen ona. beslenmenize de dikkat edin güzelce. hayırlısıyla gelcek işallah inanıyorum ben
gıymatlımdan hala ses yok
evet yaaa kaldık nöbetçi diye. sevmiyo bunlar artık bizi
merhaba arkadaslar
ben ilk defa dr a gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü
4 aydır deniyoruz.adetimin de 4.gunu olacak cumrts .ilk kontrolde neye bakıyor dr sadece ultrasonla mı bakıyor alltan muayene zaten olmaz o gun reglyım.baska test falan ister mı o gun.
bu ayı da kaçırmak istemiyorum artık kontrole gıemek ısıtyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?