Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım, oh dolu dolu geçirmene sevindim tatlım ne güzel, Bu bayram benim için bi tuhaf geçti arife günü migrenim tuttu yine acildeydik, bayramın 1. günü de akşam 5 e kadar evdeydim hiç çıkmadım , annemlere gittim sonra, eşim bayramda full çalıştı hiç gezmek falan istemedi canım. Ancak akşamları gezdik birlikte öyle. Bol bol evde olmanın tadını çıkarttım ama , evimi dip bucak temizledim ,iş buldum kendime yani :):) Canım uzayan akıntı gelince yumurtan çatlamış olmuyormu, yoksa yumurtlama mı oluyor, çok takip etmiyorum bunları ben , sadece o dönemde sıkı ilişki tamam. İnşallah bu ay gelir bebişin ya, arka arkaya hamiş kalırız inşallah:Saruboceq:
Halevle sanırım az bi zaman farkınız var canım, inşallah güzel haberlerinizi alacagız .
Gıymatlımmmmmmmmm gel artık ya, merak ediyorum valla ne yaptın nasıl geçti umren, adet oldunmu ? Şimdiden tekrar umren hayırlı olsun, Allah dualarını kabul etsin inşallah

valla canım uzayan akıntı çatlama belirtisi ama ovulasyon testindeki tam iki koyu çizgi de çatlama demek. ben de anlamadım cumartesi mi oldu salı mı ama kendimi garantiye aldım denk geldi ikisinde de şükür bakalım hayırlısı. tutmuştur işallah. bir de o zamanlardan beri akıntım hiç geçmedi. normalde benim bugünlerde çok akıntım olmaz. adet yaklaşınca artar. ama hep ıslaktı bayramda falan. hayırılısı işallah.hakkaten gıymatlım bizi çatlatcak bu gidişle. okullar açıldı ya kızıyla ilgilendi heralde gelemedi hala

minikler için okullar yarın açılıyor chablisscim, ben mi yanlış biliyorum acaba ama ? Umreden dönmedilermi acaba ya, dönse yazardı mutlaka, Olsun canım çalışmalar tam gaz devam etmiş çok şükür merak etme, mutlaka denk gelmiştir yani. Eşim dr la görüşecek eğer yarın müsaitse gideceğiz, bakalım artık rahim filmi çekecek gece uykum kaçtı valla ister istemez korkuyorum, kaç gün sonra da yarayı yakacak hiç bilmiyorum . Umarım çektiğim bu sıkıntılar boşa gitmez.

Ya kızlar bişey diyeceğim birde , eşime verdiği iğneyi bulamıyorduk falan ya, bayramdan 2 gün önce buldu eşim bi eczaneden, hatta oda başka bi ilden getirmiş hatta 11 tl lik ilacı bize 40 tl ye sattı ya :1ninca: Prospektüsü okuyordum en az 3 ay haftada iki kez uygulanır diyordu, yani ayda ne kadara mal olacak hesaplayın artık :1ninca: Birde kızlar hani bu Pregnyl diye bir çatlatma iğnesi var ya , onu vermişler , meğer o ilaç erkekler içinde kullanılıyormuş :1shok:

canım pregnyl bulunmuyor pek evet. ben de geçen ay onu kullanmıştım doktor direk eczane ismi söyledi orda var diye. 11 tlye aldım evet. ama başka eczaneye sipariş yoluyla getirtemiyor musunuz yani sipariş verin 10 tane mesela getirsinler olmaz mı öyle

Canım 3-4 gün boyunca her eczaneye baktık nerdeyse, hatta bu iğneyi soran çok oluyor çok zor bulunur, diyorlar, Aldığımız eczane sipariş üzerine getirdi ama 11 tl lik ilacı 40 tl ye sattı bize. Bakalım dr a soracagız ne kadar daha vurulacak bu iğneden ona göre artık bulmaya çalışacağız. Ama bulunduğumuz ilde çok zor , başka illerden falan telefonla getirtmeye çalışacağız artık, ucuz olduğu için başka iğne satıyorlar tabi . Birde canım nette araştırırken hamile kadının idrarından yapılır diye bişey okudum bu iğne hakkında, doğrumudur ?

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, kimsecikler gelmiyor artık. Bugün saat 3 de rahim filmim çekilecek, çok korkuyorum , rahat bi uyuyamadım bile eyvahedigeldismile. Dr eşimin iğnesini de araştırmış ve arkadaşının eczanesinden bulmuşlar, aynı fiyatla 1 ay yetecek kadar iğne gelecek , 3 ay kullanması gerekliymiş iğneyi. Sağolsun drumuz bizim için herşeyi hazırlıyor, kızlar dua edin bana , çok acı olmaz inşallah, birde sonuçlarda güzel çıkar:Saruboceq:

canım günaydın hakkaten bizden başka kimse gelmiyor iğneyi bulmanıza sevindim o şekilde yapıldığını duymamıştım iğrendim bak şimdi :sinifsinif:
canım hiç kasma kendini rahim filminde uyutcaklar mı nasıl olcak. eğer uyutmazlarsa kasılma çünkü kasanların acı çektiğini duydum ben . rahat bırakınca 5 dk bile sürmüyormuş. işallah sonucu iyi olsun tatlım. allah kurtarsın seni bir an önce

İğrenme tatlım , Allah daha çok bizi bunlarla yormasın inşallah, valla netin yalancısıyım bende öyle yazıyordu. Sanırım uyutmayacaklar çünkü hiç uyuturuz falan dememişti dr . Ama 1 tane ilaç almamızı istedi, iğne için gibi sanki yada o sıvıyı verecekler oraya. Ay öyle merak ediyorum ki hemde korkuyorum işte. Kasmamayı nasıl becereceğim :uhm: Aslında uyutsalar daha iyidimi olur biter , farkında olmadan. eyvahedigeldismile

smallcum gelince yaz rahim film,inin nasıl geçtiğini işallah bi solukta biter kolayca öpüyorum tatlım

slm canlarım geçmiş bayramınız kutlu olsun

evet canım çalışmalar bitti bizde ama biz yinede gün aşırı yapıyoruz:kedi: eşim spermiogram testi verecek bu hafta ki inşallah aksilik olmazsa benim günüme 2 hafta var diye tahmin ediyorum yani 26 eylüle kadar zaman var gibime geliyor canım normalde düzensiz olduğum için pek tahmin edemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda canım

geçmiş olsun tatlım bizde bayramda eşime izin vermişlerdi gezdik birlikte ilk defa bi bayram maşallah diyeyim chablisss ile günlerimiz hemen hemen aynı gibi umarım hayırlısı olur hepimiz için

rahim filmi korkulacak bir şey değil canım bende yaptırdım 5 dk da bitti gitti merak etme sende döndüğünde korktuğun gibi olmadığını göreceksin canım umarım sonuçların güzel çıkar canım

Kızlar geldim ben dün öldüm öldüm dirildim yani.:1ninca:3 de rahim filmi demişlerdi, ancak 5 de girebildim, Halevcim 5 dk sürmedi ya , en az 10 dk sürdü ve çok ağrım oldu:çok üzgünüm: Benden önce bi bayan girdi bayıltıp yapmışlar o halde bile kadın yürüyemiyordu, sürekli kusuyordu, çok kötüydü , Dedim eyvah bayılttıkları halde böyle oluyorsa eyvahedigeldismile Çok kastım kendimi, hatta dr daha başlamadan aleti ayağıma değdirdi , bir anda korktum valla sempatiksalakcinni. En kötü adet sancısından daha kötüydü çok kötü baskı oluştumafoldumben. Hiç halim kalmadı kanama oldu birde. Sonra bitti derken dr eşimi aradı odayı hazırlattım yarasını da yakalım demezmi :1shok: Daha ağrım geçmedi o yarayı yakacak, korkma bişey olmayacak dedi, Daha ayakta zor duruyorum birde yaramı yakmaya başladı dr. aletler takılırken bile çok ağrı yaptı, eşim seslerimden korkup yanıma gelememiş, işlep bitip geldiğinde sapsarıydı :1ninca: Yani 5 dk daha devam etseydi bayılacaktım. Onların ağrısından birde migrenim tutmazmı, hem yukarı hem aşağı ağrıyor, biraz yattım ve akşam 7 gibi çıktık hastaneden, evde ağrı kesici kullandım sonraki saatlerde geçti, şuan bile hala kasıklarımda baskı var, yürürken hafif de olsa ağrıyor. Tüplerim açıkmış buna çok sevindik.hihoyyyt Ama dr filmi evirdi çevirdi bi tuhaflık var bunda dedi. Çekenler en çömezler ,ya ilacı verirken yanlışlık yaptılar dedi. Rahmin şeklini beğenmedi, üçgen olması lazımdı bu dedi :1ninca:Valla şok geçirdim kızlar ya, böyle bişey olabilirmiki. Tüpler açık ama bebek olsa bile burda tutunamazki dedi :1shok: 2. adetimin bitiminde kontrole gideceğim o zaman kamera ile bakacağım dedi, korkma ağrısız dedi ama bilmiyorum artık.
Eşimin değerleri biraz düşüktü ya bu işlemlere başlamadan odasında görüşmüştük sordum , ama net bişey açıklamadı kafamız karıştı yok normal denemeden direk aşılama yapacağım size dedi. boşuna vakit kaybetmeyelim spermler kaliteli değil demek mi istedi anlamadık, böyle açıkca da soramadık. Gerçekten kendinizi çok dikkat edin dedi , yani yediklerinize içtiklerinize vs. Demekki bünyen çok zayıfki yaran oluştu dedi bana da . Bazı kadınlar 20 yıl evli olur bişey olmaz bazıları 1 ay evlidir yarası olur dedi.

Yani dün çok garipti ne sevinebildim ne üzülebildim. Yani rahmimde sorun varmı , eşimin sperleri gerçekten çok mu kötü ?? 3 hafta ilişki yasak dedi, bana fitil ve krem verdi. o fitili nasıl oraya sokacağım ben ya :1ninca: Gece yapmam lazımdı yok yapamadım, eşim ben yapayım tamam sen rahat ol dedi ama yok krem de olsa söz konusu orası olunca :1ninca:
Birde bu kremi ben yüzeysel sürdüm sabah kızlar , iç kısmına mı süreceğimki bunu ya, ee onu nasıl becereceğim ki ?

canım en azından kurtuldun rahim filminden tüplerin de açıkmış çok sevindim hadi geçmiş olsun.rahimle ilgili olayı anlamadım tam.ilacı düzgün vermediklerinden mi öyle görüldü yoksa bi sorun mu var.yaran da yakıldı ondan da kurtuldun şükür. ama çok net konuşmamış galiba hiçbir konuda siz niye sormadınız ne zaman belli olcak bu belirsizlikler

evet canım en azından kurtuldum, belirsizlikler derken işte 2. adetim bitince hem yarayı muayene edecek tamamen kapandı mı diye , hemde rahime bakacak, dr da anlamadı zaten o yüzden kamera ile bakacagım dedi, filmi çeken en çömez drlar o yüzden acaba ilacı mı tam veremedilerde böyle gözüktü rahim diye de kendi sordu zaten. Tam olarak 2 ayımız var işte 2 ay sonunda neyin ne olduğu belli olur sanırım, eşimde iğnelerini kullanacak 2 ay sonunda tekrar muayene eder ikimizi de , öyle karar verir sanırım, Aslında spermiogram dan anlayan başka birine de sormak istiyorum , çok mu kötü diye ama .Sanırım dr boşuna vakit kaybetmeyelim işi şansa bırakmayalım demek istedi hemen aşılama yapacağım dedi.

hayırlısı olsun tatlım yolunuz belirlendi hiç olmazsa. işallah 2 ay sonra da hayırlısıyla kavuşursun artık meleğine. bence doktorun verdiği ilaçları kullansın eşin. keçibynuzu kürü falan da yap sen ona. beslenmenize de dikkat edin güzelce. hayırlısıyla gelcek işallah inanıyorum ben
gıymatlımdan hala ses yok

ilaçları kullanıyor canım yarından itibarende iğneye başlayacak eşim, inşallah herşey daha güzel olur. Bizim melek bi gelsin anneciğini babacığını ne kadar üzdü hepsini anlatacağımsempatiksalakcinni Keçiboynuzu kürünü 1 hafta falan uygulamıştık, bugün tekrar alıp yapacağım artık, birde nohut kürü varmış ya o nasıl daha mı etkili acaba merak ettim. Evet beslenmemize ayrıca dikkat edeceğiz bugünden itibaren, eşim eti falan pek sevmezdi, sebze yemeklerinin bazılarını seçerdi, dün söz verdi bana ne verirsem yiyecek artıkklava: pekmez, bal , meyve, fındık , fıstık vs. vs işte

Evet ya gıymatlım hala yok ortalıklarda , nerelerdesin yahu gel artık delikafadulden

merhaba arkadaslar
ben ilk defa dr a gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü
4 aydır deniyoruz.adetimin de 4.gunu olacak cumrts .ilk kontrolde neye bakıyor dr sadece ultrasonla mı bakıyor alltan muayene zaten olmaz o gun reglyım.baska test falan ister mı o gun.
bu ayı da kaçırmak istemiyorum artık kontrole gıemek ısıtyorum

evet yaaa kaldık nöbetçi diye. sevmiyo bunlar artık bizi

Evet ya gelsin artık herkes

Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza, tedavin hayırlı olsun şimdiden . Adetli olsan bile dr yinede alttan muayene edebilir, çünkü adetliyken dr um bakmıştı. İlk başta alttan muayene edip ve kan tahlili yapabilir hormonların için. Sonra gün verir yumurtan oluyormu olmuyormu ona bakar, sorun varsa onun üzerinden tedavine başlar canım. Ama dr seçimi çok önemli,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…