offf canım yaaa ama bence bu haftasonu gelir ilacın etkisi artık çıkar diye düşünüyorum. tam bir eziyet oldu senin için cidden. benim de bugün 14. gün daha bişey yok akıntı gibi. yada ben farketmedim. dün yani 13. gün ilişki oldu. ama ben öyle gerildim ki niyeyse kupkuru kaldım sinir oldum kendime. illa aklıma gelcek yaniilmaz: eşime de dedim sonra aklıma geliyo uzaklaştırmaya çalışınca da konsantre olamıyorum diye. o da ilk defa dedi niye uzaklaştırmaya çalışıosun benim de aklıma geliyo bazen nolcakki dedi. bakalım önümüzdeki 3 gün de aralıksız devam etsek istiyorum ama mümkün olur mu bilemicem. yani biri tutmazsa biri tutar mantığıyla . hiç her gün denemedik. hep gün aşırı iyi diye... bir de bunu deneyelim
kızlar nasılsınız..
halen adet olmamıssın..kutu bıtelı kaç gun oldu...
acaba bebek mi var...guclubacismile
Günaydın canım, sen nasılsın. ilaç biteli bugün 2. günüm evet hala olmadım canım:çok üzgünüm: Kan testi yaptırdım ama olsa o zaman çıkardı heralde ya, birde bu kadar sorun varken hiç sanmıyorum mafoldumben
canım allah baska sorun vermesın..neden kendını bu kadar bıraktın..herseyın bır caresı var..yapma boyle..üzüyorsun benı vallahı...
olmaz boyle bır sey..topla bakalım kendını..
hıçbır sorun yok..
doktoruna guven..hersey yoluna gırecek..
Tamam canım:çok üzgünüm: adet de olamayınca iyice gerildim ,her 1 saate lavobaya gidip bakıyorum ya ve 18. gün oldu bugün :çok üzgünüm: Adetim gelse tedaviye başlasam bana da çok iyi gelecek biliyorum :çok üzgünüm:
chablisss canım hatırladınmı beni bir ara konuşuyoduk görüyorumki ikimizde halen uğraşıyoruz bebiş için şu mübarek ayda Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah amin.tedaviye mi başladın
Halevcim iğnenide olmuşsun maşallah, düşünüyordum bu kız ne yaptı acaba diye. Oh maşallah yumoşuna çok iyi bak tatlım :):) sıkı beslenin ha birde diyorlarki ilişkiden sonra kasıklarınıza sıcak su torbası koyun , istersen dene tatlım . Bugün çok pozitifim hepimizin bebişleri olacak yürekten inanıyorum buna, evet şükür oldu canım oh tedavim başlayacak Allahın izni ile
evet canım iğnemide oldum sınavdan sonra hemencecik bizim evde sıcak su torbası yok ki canım eşimde bayramdan sonra verecek spermiogram testini drum istiyor hemen boşuna vakit kaybı yapmayalım sorun neyse ona göre diğer aşamalara geçelim dedi güzel geçtiydi dr kontrolüm inşallah herşey gönlümüze göre hayırlı zamanda gerçekleşir canım.
bu arada senin adınada sevindim canım şimdi ne tedavisine başlayacaksınız siz
Canım pet şişenin içine koy suyu , o şekilde kasıklarına koy yarım saat kadar, yumurtalıkları sıcak tutmak gerekliymiş, hatta bele yakı yakanlarda varmış, burda okumuştum bi zararı yok nede olsa. İnşallah bebeğin gelir bu ay. Drun en iyisini demiş , eşin versin bakalım spermiogram testini , yarın kan tahlilim var benimde onu vermek için gideceğim bende soracagım dr uma , ilk olarak yarayı mı yakacak yoksa rahim filmi mi çekecek . Sanırım önce rahim filmi çekecek, yakma olduktan sonra en az 2 ay ilişki yasakmış e o sırada rahim filmi de olmaz. Eşime de 2 ilaç 1 iğne vermişti, heryere bakıyoruz iğneyi bulamıyoruz bi türlübaşka muadil bir ilaç vermesini isteyeceğiz yada çevre illerden bulmaya çalışacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?