- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Yanlış kişiye yazdınız sanırım. Ben görüşmenizle alakalı bişe yazmadım :) üstteki yorumları da okumadan yazdım, konunuza bakarak. sadece babanızın başkasının malına karışamayacağını anlaması lazkm dedim dedim. Yada siz babanızın tasvip etmediği biriyle evlilik yapmayacaksınız. Babanız için mal mülk meselesi önemli demek ki. Bu konular baş ağrıtır evlilikte.Ben babam bana karışamasın diye hayatımı çalışmaya adadım. Ne kadar toksik biri olduğunun farkındayım. Sevsem de farkındayım. Babamı boşayamam lafım yanlış anlaşılmış ama bir hamımefendinin babanla aranı bozma mesajına cevap olarak yazmıştım. Babamı kırmam aramı bozmam ama eşim olacak insanın yanında olurum. Sanırım ben kendimi ifade edememişim. Kapıyı kapattığında içeride kim kalıyorsa çekirdek ailen odur diyen ve nişanlıma da bunu sürekli söyleyen benim ailelerle içli dışlı olmalayalım diye. Gelmesinler lafım da yanlış anlaşılmış. Ben sevgilime de aynısını söylüyorum, olay onun annesinin gelmemesi değil ben kendi annemi de istemiyorum. Eşimle başbaşa kalmak istiyorum. Sevgililik sürecinde benim okulum ve uzmanlık sımavım yüzünden zaten çok az görüşebildik. İki yıldır biraz rahatladık. Evlenince çocuk olana kadar başbaşa olmak istemem suç olmamalı. Hem de böyle yoğun çalışırken. Cumartesi günleri ayrı bir klinikte çalışıp estetik kozmetoloji yapıyorum. Haftanın altı günü çalışırken aileyle görüşmem sık sık demek suç olmamalı. Yanlıl anlaşılmasın benim annem de ev hanımı ama ev hanımı kadınlar bile burada kayınvalidemle sık görüşmem derken benim demem de gayet doğru geliyor bana…