- 12 Ekim 2008
- 6.456
- 14.234
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Ben babanız 1 dairenin peşine düşmüş demiyorum. Kayınpederin kaç dairesi var bu arada?Galiba ben şu an kendisine sinirli olduğum için eşim olacak (umarım) insana manevi zorunluluğum yok diye yanıış bir cümle kurmuşum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum…
Ben babasının evini istemiyorum hatta umarım hiç vermez de benim evimde otururuz böylece sık gidip gelmezler. Babam oğlanın üstüne olsun kendi evleri demesinle istiyor, evet bence de haksız ama babam 1000 dairesi varken bir dairenin peşine düşmez o yüzden dediğinize katılmıyorum maalesef…
Emin olun ilk mallı mülklü, meslekli evlenen siz değilsiniz. Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan bunu fazla önemsediğinizi düşünüyorum. Erkekler evlilik öncesinde maruz kaldıkları bu tür davranışların kinini uzun yıllar tutuyorlar. Bir tanıdığım (tesadüf ki o da doktordu) evlenirken kızın ailesi talepkar davranmış, mesela mobilyada falan ille şu mağazadan olacak diye, damat o kadar dolmuş ki sonra yurtdışına taşınınca evi yalnızca başkalarının ücretsiz verdiği eşyalarla döşedi. Açık açık da söyledi evlenmeden evvel beni çok zorda bıraktınız diye.
Ben size çok ayrı bir yoldan yaklaşayım. Doktor olarak siz yurtdışında bazı denklikleri almadan çalışamıyorsunuz ama sevgiliniz belki yarın abd.de yıllık 200000usd’ye işe başlayabilir. Hayatın ne getireceği gerçekten belli olmuyor.
Çok oradan girdim buradan çıktım ama bunlar bizim başımıza geldi. Başka başına gelenleri de gördüm ona binaen yazdım.