Doktor kızımı veriyorum tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerci size karişip, sınır bilmeyecek bir aileseyse oglunun uzerine ev verse de ayni seyleri yaparlar. Biz verdik, biz aldik diye... 🙄 Madem gecici oturup ev alma dusunceniz var sizin evlerden birinde oturarakta bunu yapabilirsiniz.
Katılıyorum ben de bu fikre daha yatkınım hem gelip gitme olayları da az olur

Babanız tüm bunlara karışma haddini nerden buluyor ? Sevgilim bana eğer ev üstüne olmazsa istemeye tek gel babam ailen gelsin istemiyor derse, arkama bakmadan kaçarım boyle bir aileden.
Kesinlikle! Böyle saygısızlıklarla başlayan ilişkiler de böyle saygısızlıklarla devam ediyor.

Minnoşum :) pir ü pak tatlış bir aile değilse isteseydin derler veya biz bu kadarını yapabildik derler.. Diğer yorum yapanlar da haklı erkek açısından ama şu detay önemli para herkesi bozar :)
Sen öyle yetişmiş bir kızsın, beklenti seviyen normalin üzerinde.. süreç içinde mütevazi olsan da belli bir seviyenin altına düşünce senin moral yerle bir olacak :)
Sevgilinin pasifliğinden ailesinden soğuma, soğuman gereken sevgilin :KK70: ikili ilişkide toz pembe, gerçek hayatta yapamam edemem oluyor işte :)
En temizi bir tanışma organize edin ailesi, istemeden önce ailenle tanışsın. Sen de karışma gözlemle baban talep beklentilerini söylesin, onlar da aynı şekilde söylesin. Sevgilin ve ailesi ne yapacak bir gör .. boşuna babanla gemileri yakma

Ben erkek tarafına da hak veriyorum adamın evi parası size ne? Ama gelir dengesizliği var.. Hayat tecrübemde dengesiz ilişkilerde hep arıza çıktı :) çatışma oldu.. burda sevgilin ve sen biz her haltı kendimiz yapacağız deseniz belki olabilirdi ama o da yok
Babam her ne kadar deli olsa da benim en kıymetlim. Şu hayatta annemden bile önce gelir benim için. Haksız da olsa onunla asla aramı bozamam. Koca çok bulunur baba bir tane, kocayı boşarım ama babamdan boşanamam. O yüzden merak etmeyin babamcıyım :) sadece sevgilimi de kırmadan orta yolu bulmak istiyorum

Babam ticaretle ilgilenmiyor hanımefendi kendisi inşaat mühendisi aynı zamanda.
Siz tüm bu okuduklarınızdan benim nişanlımın babasının evime göz diktiğimi mi anladınız gerçekten merak ederek soruyorum?
Babam genelde haksız fakat bu gelme gitme ve hakimiyet olaylarının farkında ve benim bunalırsam hemen boşayacağımı biliyor çünkü maddi manevi hiçbir zorunluluğum yok ne eşime ne babama.
Daha ortada nişan bile yokken boşanma aşamasına geçilmiş bile 😁 biraz hızlı gitmiyor musunuz?

Evlenmeden önce sizin adınıza yapılmış mallar, evlilik birliği içerisinde edinilen mallar kapsamına girmediği için bu sözün hükmü yok. Güvenle alakalı bir durum da yok ortada.

Madem mal mülk miras konuşuluyor, bu şartlar altında, Allah korusun ileride kıza bişey olursa mal mülk eşine kalmaz mı? Yukarı yönlü olarak geri babaya verilmez. Eşine ve varsa çocuklarına kalır.

Daha ortada nişan bile yokken boşanma aşamasına geçilmiş bile 😁 biraz hızlı gitmiyor musunuz?
Ben ailen darlarsa ve bayramda durucaz diye tutturursan boşanırım en az iki kurban bayramı geçirip emin olmadan çocuk yapmam ben kurban bayramında annenle et doğramak için tıp okumadım dedim :KK70:

Babam her ne kadar deli olsa da benim en kıymetlim. Şu hayatta annemden bile önce gelir benim için. Haksız da olsa onunla asla aramı bozamam. Koca çok bulunur baba bir tane, kocayı boşarım ama babamdan boşanamam. O yüzden merak etmeyin babamcıyım :) sadece sevgilimi de kırmadan orta yolu bulmak istiyorum

Aman Allahım, karı çok bulunur anne bir tanedir diyen erkeğin, kadın versiyonuna denk geldik😁 kocayı boşarım babayı boşayamam diyor çok büyük sıkıntı bu sözleri eşim söylese boşa o zaman yenisini bul derim çeker giderim 😂 bekara boşamak ne kadar kolay kız 😂

Ben ailen darlarsa ve bayramda durucaz diye tutturursan boşanırım en az iki kurban bayramı geçirip emin olmadan çocuk yapmam ben kurban bayramında annenle et doğramak için tıp okumadım dedim :KK70:
Doktor arkadaşları etiketleyip rahatsız etmek istemiyorum ama merak ettim onlar et doğrar mı acaba😶 Unus Unus Otrera Otrera

Aman Allahım, karı çok bulunur anne bir tanedir diyen erkeğin, kadın versiyonuna denk geldik😁 kocayı boşarım babayı boşayamam diyor çok büyük sıkıntı bu sözleri eşim söylese boşa o zaman yenisini bul derim çeker giderim 😂 bekara boşamak ne kadar kolay kız 😂
Ben çok babacıyım bunu inkar etmiyorum ama eşim anneci olsa asla bulaşmazdım orası net :KK70: bu arada öyle dediğime bakmayın aşık olduğun kişiye karşı zekasız ve mantıksız birine dönüştüğüm için ona sürekli sen ne dersen o paşam modundayım :KK70:

Babam ticaretle ilgilenmiyor hanımefendi kendisi inşaat mühendisi aynı zamanda.
Siz tüm bu okuduklarınızdan benim nişanlımın babasının evime göz diktiğimi mi anladınız gerçekten merak ederek soruyorum?
Babam genelde haksız fakat bu gelme gitme ve hakimiyet olaylarının farkında ve benim bunalırsam hemen boşayacağımı biliyor çünkü maddi manevi hiçbir zorunluluğum yok ne eşime ne babama.
Çok yanlış düşünceleriniz. Yanlış algılamayın asla yargılamıyorum, sadece kendi fikirlerimi açıkça söylüyorum çünkü siz konu ile ilgili fikirleri sormak için başlık açmışsınız.

“Maddi manevi hiç bir zorunluluğum yok” diye evlenilmez. Ben 10 yıllık bir evliyim. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok. Çocuklarıma da maddi manevi yalnız bakabilirim. Ama asla eşim için manevi zorunluluğum yok gibi bir cümle kuramam.

“babasının evime göz diktiğimi mi anladınız gerçekten” demişsiniz. Neden adamın evini istiyorsunuz peki? Adamın evini istemek adamın evine göz dikmek olmuyor mu? Siz nasıl yorumluyorsunuz bunu?

Mütehayit demişsiniz bu ticaret olmuyor mu? Ayrıca mühendisler de projeler yapıp parasal işlerle uğraşmıyorlar mı? Bunu ne olarak yorumluyorsunuz?

Çok yanlış düşünceleriniz. Yanlış algılamayın asla yargılamıyorum, sadece kendi fikirlerimi açıkça söylüyorum çünkü siz konu ile ilgili fikirleri sormak için başlık açmışsınız.

“Maddi manevi hiç bir zorunluluğum yok” diye evlenilmez. Ben 10 yıllık bir evliyim. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok. Çocuklarıma da maddi manevi yalnız bakabilirim. Ama asla eşim için manevi zorunluluğum yok gibi bir cümle kuramam.

“babasının evime göz diktiğimi mi anladınız gerçekten” demişsiniz. Neden adamın evini istiyorsunuz peki? Adamın evini istemek adamın evine göz dikmek olmuyor mu? Siz nasıl yorumluyorsunuz bunu?

Mütehayit demişsiniz bu ticaret olmuyor mu? Ayrıca mühendisler de projeler yapıp parasal işlerle uğraşmıyorlar mı? Bunu ne olarak yorumluyorsunuz?
Galiba ben şu an kendisine sinirli olduğum için eşim olacak (umarım) insana manevi zorunluluğum yok diye yanıış bir cümle kurmuşum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum…

Ben babasının evini istemiyorum hatta umarım hiç vermez de benim evimde otururuz böylece sık gidip gelmezler. Babam oğlanın üstüne olsun kendi evleri demesinle istiyor, evet bence de haksız ama babam 1000 dairesi varken bir dairenin peşine düşmez o yüzden dediğinize katılmıyorum maalesef…

Babanız haksız o üzerinize mal verdi diye karşı taraf vermek zorunda değil babanız ayrıca çok da saygısız kişilerin fikirlerine saygısı yok siz nişanlınızın yanında olmadıysanız eğer bence sizi vakitlice bırakmalı
Mesaj attım canını sıkma ev umrumda değil babama huzursuzluk bahanesi çıktı seni seviyorum dedim umarım düzelir aramız

babam 1000 dairesi varken bir dairenin peşine düşmez o yüzden dediğinize katılmıyorum maalesef…
Ee düşmüş işte damadın üzerine evi olsun da diye tutturmuş yahu insan kızım mutlu olsun yanında adam gibi adam olsun da varsın benim kızımın evinde otursun der

Mesaj attım canını sıkma ev umrumda değil babama huzursuzluk bahanesi çıktı seni seviyorum dedim umarım düzelir aramız
Umarım düzelir babanıza onu sevdiğinizi ona güvendiğinizi söyleyin adam gibi adam ise de mal varlığınızla yola çıkarsınız hepsi bu valla bu devirde aşık olup güvenebileceğiniz bir insanı bulmak zor

Bu hikayede oturmayan bir şeyler var. Cildiye asistanı olduğunuzu söylüyorsunuz, yaş 25 görünüyor, 18 de tıp fakültesine girseniz mezun olur olmaz tusu kazanmış olmanız gerekiyor. Hem tıp fakültesini hem de tusu hiç ara vermeden kazandıysanız ortalamanın çok çok üzerinde bir seviyeniz var🧿
18 tıp 24 mezuniyet teşekkür ederim 💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X