Doktor Eşleri

Benim eşimde fizik tedavi uzmanı ama yan dal sınavına girdi romatolojiyi kazandı yani tekrar asistan oldu. Romatolojiyi kazanmadan önce yardımcı doçentti emrinde asistanları vardı, hiç nöbet tutmazdı, Asistanları toplar vizit yapardı ama şimdi kendisi asistan oldu. Bu sefer o hocalarıyla vizite katılıyor ve yazdıkları nöbetleri tutuyor.Yani anlıcanız uzmanlıktan sonra bu asistanlık hiç çekilmiyor:KK43:

evet yeshil :KK43: asistanlıgının ilk yılı o yuzden cok fazla nobetı . . ayrı kalınca ask daha mı dınc oluyo orası tartısılır :) yogunluktan ne kadar aklındayımdır ki :) benden bi-haber yasamakta.
-tatlicadiarzu-amaaannn okudum hepsini içim sıkıldı valla pöfff -tatlicadiarzu-yazık onlarada çalışıyorlar.. sözlüm şimdi tus stresinde beşinci senesi bitecek bu yıl ilk girişte kimse geçemiyormuş diyor... geçen kimseyi duymamış o yüzden de sıkıntılı rahatlatmaya çalışıyorum onu bazen çok bunalıyor.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. doktorlarımızında..... ABCJ ya öledir aslında neden olmasın ki hani monoton hayat olmaz zaten az görüyorsundur o yüzden de daha bi özlem olur aşk daha taze kalır bence:icecream:

arkadaşları asistan olmanın kıymetini bilin bence.. biz 4. tusa giricez nisanda, hala tık yok.. bi de bunda kazanamazsa askere alacaklarmışşşş çok mutsuzummm
allah bi an önce en hayırlı şekilde kazanmayı nasip etsin canım yaa.. tüm tus a gireceklere allah yardımcı olsun inş. o daha büyük stres yani..

geçenlerde tusa çalışan bir kız çalışmaktan öldü biliyorsunuzdur. nedir bu çileleri yazık ya

siz işin zor kısmını atlatmışsınız,benim eşim pratisyen daha tus a çalışıyor,şimdide askerlik çıktı,rapor süresi 25 gün oldu daha fazla erteleyemedi,askere gitti şimdi diyarbakırda,askerlik bitecekte,tus u kazanackta... senağlama

Merhabalar kızlar benim eşim de kbb uzmanı..Allah eşlerimizin yardımcısı olsun herkese sevgiler

arkadaşlar benim bulunduğum ilçede arkadaşlar arasında Türkiye de bir köy okuluna kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. şehir olarak ta Başkentimiz Ankara da bir köy okuluna kırtasiye yardımı toplama kararı aldık. ama hangi köy ve okul olacağı henüz belirlenmedi. ben size hangi köy olduğunu buradan daha sonra duyuracağım kırtasiye yardımlarının gideceği adreside vereceğim. eğer sizde yardımcı olmak isterseniz buradan bu konuyu takip ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

(( konuyu takip edeceğiniz yer---satıyorum/arıyorum---arıyorum__ BAŞKENTİMİZ ANKARADA BİR KÖY OKULUNA KIRTASİYE YARDIMI))

yardım kolilerinin üzerinde kadınlar kulübü olarak yazacaktır. yardımların ulaştığı yerden yardım kolilerinin resimleri buradan gösterilecektir

evet bende okumuştum o haberi akciğer embolisinden ölmüştü sanırım. damarlarda pıhtı oluşmuş.

geçenlerde tusa çalışan bir kız çalışmaktan öldü biliyorsunuzdur. nedir bu çileleri yazık ya

evet ben de duydum.. 12 saat filan hiç yerinden kalkmadan ders çalışmış, fazla hareketsiz kaldığı için hayatını kaybetmiş.. yoksa TUS'tan filan değil yani.. çünkü TUS süründürü öldürmezzz kafamçokkarıştıa.s

allah bi an önce en hayırlı şekilde kazanmayı nasip etsin canım yaa.. tüm tus a gireceklere allah yardımcı olsun inş. o daha büyük stres yani..
amin.
benim eşimde doktor, nisanda tus a girecek...aylardır asosyaliz, bir de şu an bir hastanede başhekim yardımcısı, nöbetleri de var...gündüz görmüyoum kendisini, akşamları da ders çalışıyor...bu stres bu tempo bizi öldürecek, birbirimizi de yiyoruz...ben bitmeden şu sınav biterse çok sevineceğim...Allah tus a girecek daktırların yardımcısı olsun inşallah

amin.
benim eşimde doktor, nisanda tus a girecek...aylardır asosyaliz, bir de şu an bir hastanede başhekim yardımcısı, nöbetleri de var...gündüz görmüyoum kendisini, akşamları da ders çalışıyor...bu stres bu tempo bizi öldürecek, birbirimizi de yiyoruz...ben bitmeden şu sınav biterse çok sevineceğim...Allah tus a girecek daktırların yardımcısı olsun inşallah

ahh aminn aminnn nöbetlerle beraber çalışmak çok zor gerçekten.. benimki bi aylık rapor aldı da hastanesinden, sadece ders çalışacak inşallah.. üff adam filan mı adasam ne yapsam kazansa artık şu çocuk.. ömrümüzü tükettn TUSSS
laelaelaelaelae

14 mart tıp bayramımı ymş... bari bayram hatırına tatil verseler ya var mı tatil.. yoktur kesin yoksa kim bakacak hastalara ahh doktorlar vah doktorlarr.............. ahh tuus vahh tuss.

amin.

canım ya amin allah yardımcınız olsun.. bu arada sakın birbirinizi yemeyin alttan almaya çalış eşini yazık zaten stres yaşıyor destek olmak lazım ...

son 15 gün TUS'çularrr!
sıkı çalışsın kocalarrr
gelsin süper puanlarrr :)

eskiden sevgilime aşk dolu mesajlar atardım, artık ders çalışmaya ara verdiğinde geçmiş yılların tus sorularını bulup onları mesajla atıyorum.. ne hale geldik ya, gülsem mi ağlasam mı :)

İnşallah nisan tusu bu topiktekiler için çok iyi geçmiştir.İstedikleri branşı kazanmaları dileğiyle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Haberleri bekliyoruz

X