Doktor Eşleri

cerrahi branşlardada çok nöbet var mı? benneyaptımki
asıl nöbet onların bi kere doktor benimkine nöbet sıralarını ayarlattırmış bilgisayardan cerrah doktorların ki için diyor ki bir kaç doktor dikkatini çekmiş .....bir gün ara ile 15 gün üst üste nöbet vardı diyor.. ne fena ya insanın hayatı alt üst olur hangi günde olduğunu şaşar yaw

amin.
benim eşimde doktor, nisanda tus a girecek...aylardır asosyaliz, bir de şu an bir hastanede başhekim yardımcısı, nöbetleri de var...gündüz görmüyoum kendisini, akşamları da ders çalışıyor...bu stres bu tempo bizi öldürecek, birbirimizi de yiyoruz...ben bitmeden şu sınav biterse çok sevineceğim...Allah tus a girecek daktırların yardımcısı olsun inşallah
canım tus sınav ı nasıl geçmiş eşinin inş. iidir:Saruboceq:

son 15 gün TUS'çularrr!
sıkı çalışsın kocalarrr
gelsin süper puanlarrr :)

eskiden sevgilime aşk dolu mesajlar atardım, artık ders çalışmaya ara verdiğinde geçmiş yılların tus sorularını bulup onları mesajla atıyorum.. ne hale geldik ya, gülsem mi ağlasam mı :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:Saruboceq: bizimkide seneye inşallaaaaaaaaaahhhşakkıdı

En az nöbet tutan branşlar (Uzmanken) bildiğim kadarıyla Ftr, cildiye, nöroloji, göz. En çok tutanlar ise dahiliye, kardiyoloji, pediatri ve diğer cerrahi branşlar.

Slm arkadaşlar,
Benim eşimde aile hekimi 2 yılı kaldı uzmanlığa,aylık 8 nöbeti var rütin,mesayiside 4 de bitiyo 5 de evde oluyo bize geriye birsürü zaman kalıyo;hafta sonlarıda genelde evde , nöbeti sadece 1 hafta sonuna denk geliyo..

birşey sormak istiyorum bayanlar tarafların her ikiside doktor olursa ki ikiside çok yoğun olacaktır bir sorun olur mu sizce?

benim eşimde çocuk doktoru.nöbet çok fazla olmasada icap felaket bir şey.özel hayatın olmuyor.
bir de eşim tutturdu bir yandal diye,kafayı yiyeceğim sürekli ders çalışıyor sınavı kazanabilmek için.bir sınavı kazandı izmit çocuk endokrin bölümüne gitik maalesef beyefendi bölümü beğenmedi ordan ayrıldı yok efendim yenidoğanı seçecekmiş.2 senedir giriyor kazanamıyor ama nasıl bir istek var hala çalışıyor.bende dua ediyorum inşallah kazanamazsın diye.
ben hemşire olduğum için doktorların ruh halinide yakından tanıyorum.hep derdim ben asla bir doktorla evlenmem diye.ama büyük konuşmuşum.insan sevince gözleri kör oluyor.çok farklılar.sosyal hayata farklı bir bakış açıları var.biraz da delilik var arkadaşlar.kızmayın sakın ama öyle.
herşeye rağmen,her yönüyle onu çok seviyorum.:1no2:

birşey sormak istiyorum bayanlar tarafların her ikiside doktor olursa ki ikiside çok yoğun olacaktır bir sorun olur mu sizce?

benim eltimde kayınniraderimde doktor.kayınbiraderim uzman olduğu için fazla nöbeti yok.eltim tus sınavını geçen yıl kazandı.bölümü enfeksiyon astalıkları.ilk 6 ay çok fazla nöbeti vardı.şimdi biraz azaldı.birde 2 çocukları var düşünün işin zorluğunu.

benim eşimde çocuk doktoru.nöbet çok fazla olmasada icap felaket bir şey.özel hayatın olmuyor.
bir de eşim tutturdu bir yandal diye,kafayı yiyeceğim sürekli ders çalışıyor sınavı kazanabilmek için.bir sınavı kazandı izmit çocuk endokrin bölümüne gitik maalesef beyefendi bölümü beğenmedi ordan ayrıldı yok efendim yenidoğanı seçecekmiş.2 senedir giriyor kazanamıyor ama nasıl bir istek var hala çalışıyor.bende dua ediyorum inşallah kazanamazsın diye.
ben hemşire olduğum için doktorların ruh halinide yakından tanıyorum.hep derdim ben asla bir doktorla evlenmem diye.ama büyük konuşmuşum.insan sevince gözleri kör oluyor.çok farklılar.sosyal hayata farklı bir bakış açıları var.biraz da delilik var arkadaşlar.kızmayın sakın ama öyle.
herşeye rağmen,her yönüyle onu çok seviyorum.:1no2:

Benimkide yan dal diye tuturdu ve kazandı. Bütün düzenimiz alt üst oldu tabii. Yeni bi şehir yeni bir çevre. Şuan romatolojide birinci senemiz bitti. 2 senemiz kaldı. Ama ondan sonrada yan dal yüzünden tekrar mecburi hizmet yapacak neresi çıkarsa.Hakkımızda hayırlısı.

bende doktor eşiyim benim eşim üste bide askeri doktor .....tus belasını söylemiorum bile gecen seene hayatımız karardı ders çalışmaktan olmadı....bu sene tekrar..bide nöbetler bide her sene eşimin istediği bölüm açılcakmı teleşı her bölüm açılmıo ihtiyaca göre acılırsada max 2 kişi alıolar geneldede 1....tek şans var o da nisan eylülde girilmiyo.....
off yaaaa offf

benim eşimde doktor..
çok zor değil benim işim
çünkü ayda 3 nöbeti oluyor..
sadece bu aralar sıkıntı çekiyorum
nedeni de prematüre bir oğlumuz oldu...

benim eşim bu ara çok nöbetçi ....iftar sahur zamanı kötü oldu valla sırf bayrama nöbet gelmesin die nöbet tuta tutabi hal olduk ama bayramı kurtardık:) ama kurbanı atlatamayız herlalde:KK43:

hep şunu merak etmişimdir. jinekologlar alttan muayene ediyor ya kadınlar utanırlar,acaba neden şikayet ederler.bize söyle bizde buna dikkat edelim.mesela ağdalı yada ağdasız,kısa yada uzun farkediyormuymuş

yarın sınava girecek olanlara bol şans diliyorum.. inşallah herkesin gönlüne göre olur, bu dert de burda biter...

X