Doktor Eşleri

bir doktorla evlenmek akıl karı degil hiç sosyal değiller!en azından benim ki öyle!tek düşündüğü şey UYKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

benim eşimde doktor hep geç gelmek durumunda,evde tek başıma onu beklemek çok zor..bi tek pazarımız var..o gün evden çıkamıyoruz:)ama iyi tarafı hep özlem içinde yeni aşıklar gibiyiz....en önemlisi onun mesleğine ve kişiliğine çok saygım olduğu için pek sesim çıkmıyo..ne de olsa mesleğini bilerek evlendim,şimdi bir şey demeye hakkım yokk:enbuyukkk:

malesef bende doktor eşiyim eşim aile hekimi bende hamileliğimin 6 ayı istifa etmiş bir mühendisim ve kongrelerden seminerlerden bıktım bu haftasonuda kıbrısa gitti kızımla evi bekliyoruz havada kapalı çıkamıyoruzda tek istediğim az bile olsa kaliteli zaman geçirmek enazından haftasonları bizim ol diyorum ama yok yok

......................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar benim eşimde g.cerrahi asistanı 2 yılı kaldı.gerçekten davulun sesi uzaktan hoş gelir derlerya aynen öyle valla.bizde iki haftada bir bir haftasonumuz var onu bekliyoruz babişimizle vakit geçirebilmek için.onun dışında valla nöbetçi olmadığında 20:00 den önce eve gelirse bayram oluyor evde:)en zor yanıda evin her sorunu yükü sende oluyor.tadilat tamirat hep sen uğraşmak zorunda kalıyorsun.zaten ondan böyle bişeyi beklemek aptallık olur çünkü sizinkiler nasıl bilmiyorum ama eve geldiğinde yemeğini bile gözü kapalı yiyip yatıyor .o geldiğinde bebişimiz çoktan uyumuş oluyor sabahta 06:00 da gidiyor yine uyuyor oluyor bebeğimiz tabiki anlıyacağın iki haftada bir bir hafta sonu görebiliyor oğluşunu:KK43:

selam arkadaşlar benim eşim de doktor,KBB istiyodu nisan tus da giremedi,umudumuz eylül'e artık.
doktor eşi olmak gerçekten çok zor hele de TUS'a hazırlanıyosa:1no2:
bizim de bizim gibi TUS'a hazırlananların da hakkımızda hayırlısı olur inşallah....a.s

selam arkadaşlar benim eşim de doktor,KBB istiyodu nisan tus da giremedi,umudumuz eylül'e artık.
doktor eşi olmak gerçekten çok zor hele de TUS'a hazırlanıyosa:1no2:
bizim de bizim gibi TUS'a hazırlananların da hakkımızda hayırlısı olur inşallah....a.s

benim sevgilim de kbb istiyo :) biz de eylüle kaldık bakalım hayırlısı olsun herkes için..

selam benim eşimde kbb uzmanı bence doktorluk heleki bu zamanda en zor mesleklerden birisi stresi nöbeti icabcılıgı elinizi kolunuzu baglıyor

slm kızlar eşim doktor ve yine nöbetçi yeterrrrrrrr diye bağırmak istiyorum ya cuma nöbetçiydi pazar nöbetçi ve çarsamba yine nöbetçi allahım yanlız kalmak ne zormuş yaaa işin kötüsü nöbetçi olduğu akşamın sabahı eve gelmio akşama kadar yine devam yani 36 saat çalışıyo onada kıyamaıom nasıl yoruluyo ama bende yanlızlıktan kendi kendime konuşur oldummm

kızlar benim kocamda genel cerrahide asistan ve şuan nöbetçi.Bende gecenin 2 sinde hala uyuyamadım.Doktor eşi olmak çok zor çok...:çok üzgünüm:

benim de nişanlım asistan. ama benimle mi nişanlı yoksa teziyle mi belli değil.düğünümüze 1,5 ay var ama lanet tez hala bitmedi evlendikten sonrada devam edecek korkarım allah yardımcım olsun artık

benim eşimde devlette acilde asistan nöbetleri cok yogun...eskiden bende nöbette kalıyodum (bende özelde calısıyodum labaratuvarda)birlikte nöbette iyi oluyodu sabah beni işten alıyodu evimize gidiyoduk koca gün birlikteydik:)))şimdi ben calısmıyorum eşimde nöbetten gelince yorgun oluyooo sıkıntılı ve stresli fazla dokunmuyorum ona:)))9

benim nişanlımda ürolog.. yaa gerçekten çok yoğun ve çok zor. seneye evleneceğiz inşaallah ve seneye uzmanlığının son senesi. üç beş nöbet olur diyo. daha rahatlamasını umuyorum. bende hukukçuyum ve benim bölümde zor. bakalım ne olcak...:)))

canım sefkilim de eylülde TUS'u kazanır da ben de bu bölüme yazarım inşallahhhhh :çok üzgünüm:

slm kızlar benim eşimde ortopedist bende hemşireyim ameliyathanede bizim gayet iyi oluyor birbirimizi anlayabiliyoruz ben nbt tutmuyorum ama onun nbtinde hastanede yanında kalıyorum evde yalnız kalamıyorumda böyle çözüm bulduk:asigim::asigim::asigim:

mrb kader arkadaslarım bızımkıde tus a odaklanan hekımlerden.Kendım hemsıreyım henuz atama beklıyorum 2007 mayıs mezunuyum halen yerlesemedım.:KK43:(( 7*24 yalnızlardanım yanı..allah yar ve yardımcımız olsun.koca evde tekım :KK43:(((

evet 14 eylül'ü sabırsızlıkla bekliyoruz, bitsin artık bu çile bu stressss.. dualar kısmına bi başlık açalım en iyisi :KK43:

X