• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Eşleri

arkadaşlar benim eşimde doktor ama pratisyen hekim, 3000 nufuslü küçük bir kasabada doktorluk yapıyor tek doktor çok yoğun, önceden bir kliniktede ve fabrikada çalışıyordu gerçekten ben bunalıma girdim, çocuklar , ev herşey üzerime kalıyordu, ve onu çok özlüyorduk.fabrika hekimliği cazip gelmişti o nedenle tusa gimrekten vaz geçmişti..
şimdi allaha şükür kliniğe gitmiyor. akşamları evde bizimle ve çok mutluyuz . çocuklar bile daha halim selim söz dinler oldular..ama yinde çok zor.. çünki makine değil insanla muhatapsınız, dert dinleyip derman arıyorsunuz.. sonuçta kafası çok yorgun oluyor, ben tüm neşem ve enerjimle onu eğlendirmeye çalışıyorum.. matrak takılıyoruz evde akşamlarımız keyifli geçiyor, umarım sizlerde böyle günler görürsünüz..

Benim eşim de asistan.ayda 6-7 nöbeti var.Nöbetçi olduğu geceler evde tüm ışıkları yakıp oturma odasında kanepede uyuyorum.Elektrik faturamız kabarıyor:1shok:Ben de ilk başlarda nöbetlerine gidiyordum ama hastane temiz olmadığından hasta olurum korkusuyla ve eşim yoğun çalıştığından ayak bağı olurum diye gitmiyorum artık.Işıkları yakmaya devam.gamyoncuiremsu

tus'çular sonuçlar daha belli diil ama sınav nası geçmiş? bizimki yine kötü yine kötü, dayanamıyorum artık bu dert yedi bitirdi beni :((

Evet ya aynen birbirimize destek olalım.Benimkide asistan nöbet tutuyor bende geceleri sabaha kadar ışıkları açık yatıyorum.Çoluk çocuk ta yok ailemde bulunduğum şehirde değil.Zor valla

merhabalar arkadaşlar.benim esimde doktor.pratisyenken tanıstık 2 yıl cıktıktan sonra uzmanlıgı kazandı ve gitti.asistanlıgın ilk 2 yılını ayrı yerlerde gecirdik cünkü ben üniv okuyordum,okul bitince hemen evlendik ve van a gittik orada asistandı.benim icin cok zordu yeni evlenmişim ailemden 24 saat uzak bir yerde ve esim 36 saat nobet tutuyordu.uzman oldu yine aynı yogunluk devam ediyor ama ben alıstım kendime bir dünya kurdum.sizlerede tavsiye ederim yogunlukn stres yalnızlık hiç bitmiyor bu meslegin cilvesi

merhabalar arkadaşlar.benim esimde doktor.pratisyenken tanıstık 2 yıl cıktıktan sonra uzmanlıgı kazandı ve gitti.asistanlıgın ilk 2 yılını ayrı yerlerde gecirdik cünkü ben üniv okuyordum,okul bitince hemen evlendik ve van a gittik orada asistandı.benim icin cok zordu yeni evlenmişim ailemden 24 saat uzak bir yerde ve esim 36 saat nobet tutuyordu.uzman oldu yine aynı yogunluk devam ediyor ama ben alıstım kendime bir dünya kurdum.sizlerede tavsiye ederim yogunlukn stres yalnızlık hiç bitmiyor bu meslegin cilvesi

ne güzel ya biz de asistanlığa girmesini bekliyoruz.. hangi dalda uzman eşin? bölümden mi kaynaklanıyo bu yoğunluğu?

aman ya bu nöbet falan çok zor evde hanımlar için benim de sözlüm okuyor daha inş. tus u kazanır. ilerde ben de sizin gibi evde yalnız mı kalacağım yaakafamçokkarıştıneyse allah o günleri nasip eder de inş. artık katlanacağız ne yapalımbende ilerde yazarım kızlar inş. eşim nöbette yalnızım diyesırnaşık şey

senağlamaya bir de kızlar bana diyorlar tus u kazanmadan sakın evlenme yoksa pratisyen olarak kalır falan evlenince çoğu kişi kazanamıyormuş allah korusun inş. kazanır ama okul u bittikten bi sene sonra falan evlenmeyi düşünüyoruz daha fazla beleyemem valla:1no2:evlnennce eşi tus kazanan var mı siz bu konuda ne dersiniz?? benimkide pediatri istiyor. pediatri nöbetleri de mi çok olur ki ya.. gerçi kendisi dedi hele ilk zamanlar bir kaç günde bir nöbet olu falan diye ama uff yaaaasenağlamaalışacağız artık ne yapalım herkes gibi... ama bir güzel yanıvar özlersin sürekli ve aşkmız daha canlı kalır...haftasonları çok güzel geçer herhaldee:asigim: ama okurken pazar günü de nöbet tutuyor okul bitincede pazarları tutuluyor mu kızlar:sm_confused:

Sözlün doğru söylemiş pediatri en çok nöbet tutulan bölümlerden biridir.İnşallah kazanır. Ben eşimle asistanken tanışmıştık, ve evlendik.Evlendikten sonrada Tus kazanılabilinir niye kazanılmasınki.Eşimin arkadaşlarından bazıları evlendikten sonrada kazanmışlardı. Bide öğrenciyken tutulan nöbetler ne ki asistan olunca bırak pazarları bayram tatillerinde bile tutuyorlar.

evet cumartesn pazarın yok, bayram tatilin yok.. böle bi meslek ne yazık ki..
şimdi pazar olmasına rağmen sevgilim nöbete gitti mesela.. taaa yarın sabah bu saatte çıkıcak..
zor zor , onların da işi zor, destek olmak lazım..

Sözlün doğru söylemiş pediatri en çok nöbet tutulan bölümlerden biridir.İnşallah kazanır. Ben eşimle asistanken tanışmıştık, ve evlendik.Evlendikten sonrada Tus kazanılabilinir niye kazanılmasınki.Eşimin arkadaşlarından bazıları evlendikten sonrada kazanmışlardı. Bide öğrenciyken tutulan nöbetler ne ki asistan olunca bırak pazarları bayram tatillerinde bile tutuyorlar.

ay inşallah inşallah:Saruboceq: öyle mi öyle dediler çok çalışması gerekiyor o yüzden çok zor olur falan.. bi bayan var eşi doktor diyor ki eşim uzmanlık sınavına bile günde 20 saat çalışıyordu uyumuyordu falan ki tus daha zor evlendikten sonra kazanması çok zor çoğu pratisyen olarak kalıyor dedi gözüm korktu benimdesenağlama abarttımı bilmiyorum ama:sm_confused: aman ya neyse kazansında inşallah:Saruboceq: nöbetlere razıyım ben:nazar:

peki doktor hanımlarına bişey sorayım, tus filan bi şekilde halloluyo da bu askerlik ne zaman yapılıyo? kısa dönemleri de yok ki hep 1 sene askere alıyolar dr ları öle diil mi?

ohoo uzmanlığı kazanmasını bekle askerliği bekle, biz nası evlencezzz 45 yaşında filan mı :'((

Back