- Konu Sahibi GizemAkyuz
-
Harikasin GizemAkyüz i$te böyle cevaplar istiyor insan.
Bende fazla detayci oldugum için biraz yazilarinda kendimi görür gibi oldum çok merak edilen $eyleri böyle ince detayina kadar yazman beni sevindirdi ve rahatlatti açikcasi.
çok çooookk te$ekkürler.
Artik bebi$ dogdu... günlük ya$adigin ilginçlikler zorluklar vs onlarla ba$ edebiliyormusun?
Not:
burada yanli$lik mi olmu$, ne demek istediniz?
cnm tebrikler bende epidural normal istiyorum sen epidural yapmış biri olarak tavsiye ediyomusun
Merhaba
Benimde merak ettiğim hamilelikte 16 kilo aldım demişsin peki doğumdan sonra kaç kilon kaldi yani kaç kilon gitti :)
öncelikle gözün aydın,darısı başımıza :) bende normal doğum yapmak istiyorum ama herkes gibi korkularım var,ama benm korkum doğumla ilgili diil,çatı açılana kadar yani epidural olmadan önce yapılan elle kontrolde..vajinama dokunulmasıyla ilgili ciddi bir sıkıntım var sancılardan korkmuyorum ellerini sokmalarından korktugum kadar..
ooo mütiş baya moral verici oldu çok teşekkür ederim.Darısı başıma inşallah:):))
Döndüğümde 8 kilo zayıflamıştım canım :))
Epey moral verici oldu kilolar yarı yarıya gidince :)))
canım hayırlı olsun bebişin allahım analı babalı büyütsün bende sana özelden yazmıştım doğumundan önce hastaneden ve ebelerden memnun kaldınmı?
doğru söylüosun sonucta asırlardr kadınlar bir şeklde doğuruyorlar,mağarada tarlada savaşlarda bile doğuranlar varken belki bu şartlarda bizimkiler hcbsey diil.ama yinede insan tabi kendi ağrılarndan korkmadan edemiyo.aslında benm derdm pek beni hatrlamalryla alakalı diil canm yani doktor zaten tanıdık cok guvendiğim biri,sadece normal kontrolde bile elle muayneye dayanamıyorum hemen tansyonum fln dusuyo doktorda bu kendımı kasmam yuzunden sezeryan tavsie etmeye basladı.artk hayırlısı olsun diorum ne diim=)
Canım özür dilerim, ben sana cevap yazdım zannediyordum, hep aklımdaydın çünkü ama nasıl olduysa yazmamışım cevap
Hastaneden de ebelerden de inanılmaz memnun kaldım! Doğum esnasında ben paniğe kapılınca ebe işini gücünü bırakıp beni teskin etmeye, yatıştırmaya çalıştı. Güzel güzel dil döktü, anlattı... Başka hikayelerde dinlediğimiz gibi muamelelerle kesinlikle karşılaşmadım, hani ebelerin karna bastırması, morartması vs. gibi.... Doğumu yönlendiren ebe, diğer ebelere de doğum boyunca hep hakimdi, kim ne yapıyor hep ilgilendi.... Gerekli gördüğü yerlerde diğer ebeleri uyardı.... Zaten 5-6 ebe vardı sanırım ilgilenen... Her şey kontrol altındaydı hep.... Üstelik inanılmaz da sabırlı ve anlayışlılar...İnsanın kahrını gülümseyerek çekiyorlar :))
Kendini bir an bile kötü hissettirmemeye çalışıyorlar....
Herkes güler yüzlü... Epiduralden sonra beni odama taşıyan, sadece 5 dk gördüğüm hemşire bile bana "çok güzel bir anne olacaksın" dedi ve gülümsedi, unutamıyorum... İnsana gerçekten moral veriyorlar, insan gibi davranıyorlar...
Ben inanılmaz memnun kaldım, daha iyisi olamazdı herhalde...
Üstelik hastane de son derece temiz, hiç rahatsız olmadım ben o konuda da, tertemiz...
Çok memnun kaldım canım, çok...
Gene olsa gene oraya giderim.... İçin çok rahat olsun bence....
Ha unutmadan, en önemlisi ise, son derece etik çalışıyorlar, herkese eşit muamele!... En çok da buna bayıldık....
merhabalar bende Allah tan birşey olmazsa kesinlikle normal doğum düşünüyorum.ikizlere hamile olupta normal doğuran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?