Doğumumu burnumdan getiren kv

Yukarıdada yazdım zorlamaz ama bizdede huzur kalmaz su durumda bile birdefa aramadığı halde torununu göremeyen magdur babaanne sürekli eşime aglar eşim gibi duygusal biri bu baskıya dayanamaz

Bunlara gücüm hiç yok beni okadar haksız yere kırıp üzdü ki suan istediğim tek şey mesafeli ilişki bunada izin vericek bi karakter değil
Hanım ol dedıkten sonra ben gıdıp elini öptüm eşim çok üzülüyor dedim oda evet ona kıyamıyorum ben dedi sonra hakaretleri daha da arttı beni tükettti anlıcagınız

Sezaryen dogumla ilk bebegini dunyaya getiren ve Lohusalik sürecini yaşamış bir insan olarak tüm anne adaylarına buradan sesleniyorum : dogumunuzda ve doğumdan sonra sizin ihtiyacınız olan tek şey anlayisli olgun bir estir. Sakin kV nizi veya başkasını çağırmayı. Tecrübesiz de olsanız işi kiviriyorsunuz Allah o gücü sabri ve cesareti size veriyor. Illa ki biri olacak ise bu mutlaka anneniz olmali ve bence o da 40 gün gibi uzun bir süre kalmamalı. Bu sözüm lütfen kulaginiza küpe olsun

Unutmayın kV lerin neredeyse hepsi size veya bebwge bakmaya değil laf sokmaya, insanın moralini bozmaya geliyor . Az da olsa farklı kV türleri vardır ellerinden öperim

Ama bütün erkekler aynı değil mi? Yani bütün erkekler olmasa da büyük çoğunluğu.. Asla laf söylemezler. Savunamazlar bizi.. üzme kendini bırak kime ne anlatırsa anlatsın

okadar tanıdıkki bu sahne benim çocugum yok ama demediğim şeyleri demişim gibi oğluna anlattı okurken sinirlerime hakim olmadım

Aynen bende bu mantıkla hayatımdan çıkardım attım ooohhhh dünya varmış

Kayınvalidenin doğum da yanınıza gelip günlerce kalmasını yadırgıyorum, doğumun sendromları var birde gergin olduğun bir insanın yanında olması iyice seni gerecek, açıkçası ben doğum yapınca annem benle 30 gün kaldı, kızım sana destek olmucaksam köstek de olmayım dedi, gerçekten ben böyle şeyleri sevmiyorum, ne ben gel derim ne de gelmesini beklerim, herkesin kararına saygı duyarım, emmedir mamadır bin tane akıl veren insanları zaten sevmiyorum o bebeğimle benim aramdaki bağdır bir sorun varsa ben çözmek isterim, lohusalık döneminde biraz anlayış gösterin gelinlerinize ..Kızınız bile size tahammül edemezken gelinlerden fedakarlık beklemeyin lütfen..

allahtan farklı şehirdeymiş bide yanınızda yakınınızda olsa nolucaktı.
kaynana oğlunu kıskandığında maalesef bu durumlar ortaya çıkıyor bende de var
oradan biliyorum bide benimki yanımda ben rabbime havale ettim etmeye de devam ediyorum
senin en azından eşin senden taraf ve özür dilemiş onun hatırına katlan alttan al uzakmış ne de olsa çok muhatap olmaya gerek yok madem öyle sana geldikçe saygını göster yapman gerekeni yap yeter.benim eşimde beni hiç suçlamadı ama annesine hiç sus vs gibi şeyler
demedi.bu yüzden annesi her seferinde daha çok üzerime geldi ve haddi olmayan
şeylere çok müdahale etti.

aynen ne kadar güzel konuşmuşsun keşke bütün insanlar
böyle anlayışlı olsa hiç sorun olmaz zaten oğlumun evi sen kimsin
kaç tane baktın da biliyorsun gibi tavırlar lohusaymış yorgunmuş
düşüncesi yok çünkü onlar öyle gördükleri için bizde yaptık ne var yani diyorlar
aslında bildiğin için daha çok destek olman gerekir dimi. ama yok onların kocaları yapmamış
kendi oğulları yapınca bir kıskançlık paylaşamamazlık. Rabbim hepsini ıslah etsin düzelsin inşallah. Ama yarın öbür gün kızlarının başına gelse o kaynanalardan eser olmaz bide kaynanaları yanında kalıyor kızı rahat edemiyor diye dert yanarlar.

O senin kocan. Orası senin evin. Oda senin bebeğin. Kendini savunurmusun lütfen okurken üzüldüm Dişli olurmusun biraz Güçlü ol sen doğum yapmışsın heralde savunmasız bulup senin üstüne gelmiş seninde annen baban akrabaların vardır kendini düşün kendini ezdirme lütfen. Saygılı hanımefendi birisine benziyorsun yazdıklarını okuyunca öyle anladım. Kocana kaynananı kötüleme sana tavsiyem. Kocan da herşeyin farkında ama annesi çok fedakarlık yapmaya çalıştığı için sesini çıkartamıyor heralde. Şunu unutma sende bir annesin. Bunları düşünüp negatif enerjiye sokma kendini olumlu ve pozitif düşün kocana ve bebeğine odaklan herkes konuşur zaten insanların ağzını kapatamazsın umursama ve mutluluğunuza bakin. Kaynanan sana kötü birşey derse Sakın yüzünü Asma !! Gülümse takmıyormuş gibi davran!!! SEN kafana taktıkca kaynanan üstüne gelicek.

kayınvaliden seninle mi kalıyor?

Olan olmuş biten bitmiş şimdi sıra sizde iyi niyetli gelin görünün kaybeden o olsun eşinize karşı onu abartmadan koruyun tabiki yanında değil arkasından eşiniz sizi el üstünde tutsun.

Dediklerin aklımda kalıcak teşekkür ederim

Canım bence kayınvalide ler çoğu aynı
O yüzden üzülme bu kadar
Benim ki doğuma geldi güya yardıma söyledikleri
sütün yok sezeryan olduğum için neredeyse anneliği mi sorgulayarak
Anneme sürekli şunu yap bunu yap demeler annem gidince de hiç birşeye dokunmadı
Eşim geldi öğlen araları yemeği mi yaptı yada getirdi bize televizyon izlemeye gelmişti sağolsun
Bende unutamam inan hele eşim gelmeyince aksama kadar aç beklediğim zamanları bu arada kendisi grip olduğu için bebeğe bakamıyordu eşimde yemek yapmasını istedi
Onu da yapmadı sonra merak ediyorum hangi yüzle benden birsey isteyecek

Ben 40 ım çıkana kadar kimseyi istemedim. Annem sadece 2 gün kaldı, o da zorla.
Eşim işyerinden 1 hafta izin aldı, o baktı 3 doğumda da.
Çok şükür iyi geçti.

Teşekkür ederim aklıma birşey daha geldi
Kv misafir odasında yatıyor biz yatak odasında gece bebegım ağlayınca odaya girdi yataktayız esımle ben bebegı emzırıyorum esım uyumaya çalışıyor oğlum kalk diğer yatakta yat (kv yatağı) uykusuz kalma dıyor
Kan beynime sıçradı yine sustum yine sustum nasıl bukadar susabildim kendime inanamıyorum ama bebegı yatırıp hemen uykuya dalmam gerekırken saatlerce düşünmekten uyuyamazdım ben ona hakkımı helal etmıyorum.

Okuken kaynanana sinirlendim. Kapını kitleyip uyu kaynananida uyar kocanın yanında ben orda uygunsuz olabilirdim. Kapımı çal birdahaki sefere bu yaptığın hiç hoş birşey değil de. Kendini senin yerine koysun. Kaynanan empati yapamıyor demekki. O benim kocam artık onu ben düşünücem de yolla odasına. O senin kocan artık senin cocugunuzda var neyden korkuyorsun ki.. siz kari kocasiniz belirli bir saatten sonra kapini calmasi sende kalmasi bile sacma dogumun etkisinde kalma sen güçsüz olursan kaynanan destek olmaz üstüne gelir.

kayınvaliden seninle mi kalıyor?

yok da çok yakınız başlarda çok müdahale ederdi ben
gittikçe o geldikçe şuan çok şükür daha iyiyim fazla muhatap olmuyorum
çünkü...aynı evde kalsak 5,5 senelik evliyiz çoktan ayrılmıştık.

aynen aslında karı koca yatak odalarında yalnız ve kapı kapalıysa
çalmadan giremez yani çok büyük terbiyesizlik bana göre de
saat normal saatlerde odaya kapanıpta oturcak halimiz yok evde
büyükler varken ben de olsam bozarım yani o konuda normalde
çok lafını yiyip yutmuşumdur saygımı bozmadım alttan aldım falan
ama bu konuda tepkimi koyardım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…