• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumumu burnumdan getiren kv

Ya bu erkek anaları neden hep kıskanç neden hep hasetleniyorlar neden oğullarının eşlerine düZgün yaklaşımlarımdan mutlu olmuyorlar olamıyorlar ..... dipnot : bende 3 aylık erkek çocuk annesiyim Rabbim beni korusun bu şekilde olmaktan

Lohusalıkta anneniz neden gitti?
Kadının annesine bence en ihtiyacı olduğu zaman.
Çok uzun uzadıya kim kalsa sıkıntı gerçi bence.
10-15 gün yeterli eğer bir sağlık problemi yoksa.

Aynı şekilde, kimse 2 ay annesine gitmemeli.
Gidin evinizde kalın, eşinizi çocuğundan ayrı tutmayın.

Kayınvalideyi de hiç sallamayın.
Rol yapın, ve bunu göstere göstere yapın.
Anlasınlar.
Kime ne söylerse söylesin, siz kendinizi biliyorsunuz, umursamayın.
Onun söylemesi ile iyi yada kötü olmazsınız, sizi onun lafına bakıp değerlendirecek insanla zaten işiniz olmaz.
Herkes eşinizi takdir etmiş ama ben aynı fikirde değilim.
Siz bunları yaşarken eşiniz annesini durdurmalıydı.
Tamam lafı ile dolduruşa gelmemiş. Aferin ona ama pasif kalmış ve taraf seçmemiş.
Eşiniz de tepki koymuş olsa kv bu kadar yüz bulamazdı...
en azından nisanda gidecekken eşiniz önden sizin haberiniz yokmuş gibi tembihlesin, tatsızlık istemiyorum, diye.
Cok büyük konuştuğum konulardandı uzun uzun ailesinde kalan kadınları itici bulurdum 3 senedir 5 günü geçirmedim geçiremedim eşim burnumda tüterdi
Soguk bir şehirde yaşıyorum ailem sıcak şehirde burda araba sıkıntısı yok bebegımle atlıyorum kardesımın arabasına gezıyoruz heryeri evımde eşim arabayı işe giderken almak zorunda
Evim çok büyük Doğumda baya açıldık maddi olarak bari ısınmaya Servet ödemeyelim diye havalar düzelene kadar ailemle kalmama karar verdik eşim gelip gidiyor mart ortasında gecıcem evime çok özledim..
Eş konusunda Kesınlıkle haklısın burda insanlar erkeğin pisliğine okadar alışmış kı tamam diyeni görünce alkış tutuyoruz eşime cok cırladım nasıl izin verdin beni bukadar üzmesine nasıl birşey demedin dedim demediğimi nerden bılıyorsun dıyor onuda çok zorladı benım sözümden çıkmıyormuş eşim çok pasifmıs bu tür seyler söylediğini düşünüyorum

Ben eşinizi takdir edecek birşey göremiyorum malesef. Hiç arkanızda durup annesine dur dememiş ki, sadece susmuş. Sizin yerinizde olsam Nisan ayında gitmem. Ya da gidecekseniz de eşinizin olmadığı her an içinizden gelenleri söyleyin susmayın. Siz kırılacağınıza o kırılsın yeterince sabretmişsiniz zaten.

nerden nasıl başlasam bilmıyorum uzun bir iç dökme olucak
Yaklaşık 3senedir evliyim kv ile aramız mukemmeldi hergün telefonda konuşurduk farklı sehirlerdeyiz kendi ailem ve eşimin ailesiyle.
Kv ve kp her yaz bana gelip 20 gün kadar kalırlar geldiğinde ki arada laf sokmaları küçük hesaplarını farkederek aramaları haftada 3güne kadar düşürdüm hamile kaldım Doğuma az bir zaman kala annem ve kv geldi surat 5 karış her sözüme bir cevap buluttan nem kapıp surat asıp oturmalar buralarda ayrıntıya inmıyorum çünkü Doğumdan sonra başlıyor hakaretleri..
Doğumum sunı sancı ile cok zor oldu bebeğim memeyi tutamıyordu eve geldiğimiz ilk gün annem biz bu kadınla birbirimize giricez ben gideyim kızım senin huzurun kaçmasın diyerek evine döndü
Evde evcilim var tedbir amaçlı yatak odasından çıkmıyordum sürekli emzirme ile uğraşıyorum dıkıslerim var bebegım sürekli ağlıyor kv günde en az 5 kişiye bebek emmiyor aç gelinin meme ucu küçük diyor emme sorununu aştık bu seferde gelip gidip bebegın gazı var anne bebek gazlı oluyormus zaten ilk günler dıyorum sütde az gelirmiş herkes öyle söylüyor diye ben onu motive ediyorum.
Gece bebek ağlıyor yatak odasına girip benle hiç konuşmayıp eşimin battaniyenin altından çıkan bacağını kurban olurum diyip kapatıp çıkıyor
Hayatımın en zor günleriydi sürekli basımda aç bu çocuk gazı var diyen bir kadın küçücük bebek yetersizlik duygusu..
Olaylar şöyle basladı eşimle 1 saatliğine dışarı çıktık geldim aglamaklı bebek pişik olmuş diyor bende anne ne güzel işte demekki doymuş tuvaletini yapmıs dedim şu halin tavrın nedir hanım ol akıllı ol dedi cok ağır konuşuyorsun hanım ol demek ne demek dedim Allah yaşattığını yaşatır evlatlarından görürsün diyor ben bebeğe bakmıyomuyum bak odadan çıkmıyorum ömrümü verdim dedim ya ben ya ben ben buna 30 senemı verdim dıyor eşimi göstererek
neden mi alttan aldım
Eşimle 8 yıldır beraberiz beni birdefa kırmadı annesine aşırı düşkündür günde 3-4 defa telefonda konuşur dinler kırmaz Kızmaz adamın karakteri bu banada aynı Sekılde davranır eşimin hatrı için annesinin gidip pohpohladm o halimle
neyse barıştık evde mısafirler geliyor onlara anlatıyor ben Doğumda birşey yapmamısım oğlu okadar destek olmuş ki ben normal doğumu basarmısım doktorlar hemsıreler onu tebrık etmısler böyle bir evlat yetıstırdıgı ıcın (esım Doğumda destek oldu hemsıre çok iyi gidiyorsun demıs onu söylüyor) oğlu cok destek olmusta eşi ona olmamıs (30sene önceyle kıyaslıyor gelen gidene kendi dogumunu anlatıyor) baktım bu kadınla konuşulacak gibi degıl sustum evin içinde bebek harici hiç konuşmuyoruz ben odadayım yemeklerde buluşuyoruz geliyor bebeğe bakıyor muhabbet bu tabi arada sürekli eşime beni kötüluyor eşim direk demıyor ama laf arasında söylüyor..
Birkaç gün bu şekilde geçti onun odasına girdim birşey almaya sen benden ne istiyosn dedi şoka girdim naptım ki diyebildim çok kibirliymısım Allahdan bulcakmısım benimle geçinmek cok zormuş ağzım açık kaldı neden biz oğlunla çok iyi anlaşıyoruz diyebıldım oğlum senın her dediğine he diyor ondan diyor cevap veremedım odadan çıktım arkamdan dıyor burası oğlumun evi gelcemde gitcemde tabikide basımızın üstünde yeriniz var dedim dilince pabuç kadar dedi sabır dileyip çıktım evden esımı aradım anlattım kardeşini aradı 2gün sonra kardeşi gelip götürdü annesini hiç konuşmadık..
Eşim onun adına ben özür dilerim hakkını helal et dedi ve dogumumun üzerinden 3 ay geçti hiç konuşmadık aramadı bende aramadım 2gün önce Doğum günüydü aramadım eşime cırlamıs bu arada sürekli beni kötülüyor ben mi ne haldeyim
Psıkolojım berbat hayatımda kimseden bukadar hakaret duymadım kendi kafasında kurup bana sardı oğlunu kıskandı kurban ben oldum düşünüyorum ya eşim annesinin sözüne uyup bana konussaydı ben daha mınıcık bebekle boşanmaya kadar gidebilirdim bu nasıl bir vicdansızlık geçen kv annesini aradım melek olan kadın bana tavırlı kimlere neler anlatıyor yüzüme bunları söyleyen arkamdan neler diyor.
Arkadaşlar insanlar bana hep çok iyi olduğumu söyler diğer insanlara bir iyiysem bu kadına 5 iyiydim bunları duymak doğumumu lohusalıgımı burnumdan getiren kadınla yüzyüze bakıcak olmak zoruma gidiyor umreye gıdıcekms Nisanda memleketine gıdıp karsılamaya gidicez yaza yine gelcek ve asla susmucak asla susmayan birdefa alttan almayan kadın ben bunları düşündükce karnıma agrılar gırıyor çok uzun oldu diye anlatmadığım ayrıntı cok ne zormuş normalde selam vermıcegım bır ınsana anne diyip alttan alıcam okadar şey yaptı-yapacak yine “anne” olucak.

benim annem ve kayananam yetisemedi doğuma oğlum doğdu iki saat sonra geldiler, aynı sehirdeler ikisi

kaynanam altı gün kaldı, annem o da gitsin diye altıncı gün aksam gitti kaynanami da onla postaladik
gittikleri gün akşam sütüm kesildi üzüntüden sinirden

kaynanam gelene kadar hastaneden eve gecene kadar herşey mükemmeldi ruya gibiydi altı günde o kadar sinirlenip üzüldüm ki anlatamam

annem bisey demedi kaynanama tatsızlık çıkmasın diye, senin gibi eşimin hatrina sustum ben de, eşim de sağolsun üzüldüğümü sinirlendihimi gördüğü halde cekip kenara anne biraz dikkat et diyemedi

sütüm kesildiği an içim cız etti, değer miydi onun hatri bunun gecimi sunun huzuru, oglumun rızkı o süt onun hakkı...

Allah'a şükür geri geldi ama ben gelene kadar neler düşündüm neler, eşime dedim sütüm geri gelmese hanginiz bunun vebalini verecektiniz, Allah razı olsun sen idare ettin demekle olmuyo geçim iki baştan dedim

Allah göstermesin ya senin de sütn gitseydi kim verecekti onun hesabını
durumuna üzüldüm nerden tutsan elinde kalicak bi yandan da içten içe sinirlendiginden esinle yipraniyosunuz
bilemedim ben

Yaklaşık 3senedir evliyim kv ile aramız mukemmeldi hergün telefonda konuşurduk farklı sehirlerdeyiz kendi ailem ve eşimin ailesiyle.
Kv ve kp her yaz bana gelip 20 gün kadar kalırlar geldiğinde ki arada laf sokmaları küçük hesaplarını farkederek aramaları haftada 3güne kadar düşürdüm hamile kaldım Doğuma az bir zaman kala annem ve kv geldi surat 5 karış her sözüme bir cevap buluttan nem kapıp surat asıp oturmalar buralarda ayrıntıya inmıyorum çünkü Doğumdan sonra başlıyor hakaretleri..
Doğumum sunı sancı ile cok zor oldu bebeğim memeyi tutamıyordu eve geldiğimiz ilk gün annem biz bu kadınla birbirimize giricez ben gideyim kızım senin huzurun kaçmasın diyerek evine döndü
Evde evcilim var tedbir amaçlı yatak odasından çıkmıyordum sürekli emzirme ile uğraşıyorum dıkıslerim var bebegım sürekli ağlıyor kv günde en az 5 kişiye bebek emmiyor aç gelinin meme ucu küçük diyor emme sorununu aştık bu seferde gelip gidip bebegın gazı var anne bebek gazlı oluyormus zaten ilk günler dıyorum sütde az gelirmiş herkes öyle söylüyor diye ben onu motive ediyorum.
Gece bebek ağlıyor yatak odasına girip benle hiç konuşmayıp eşimin battaniyenin altından çıkan bacağını kurban olurum diyip kapatıp çıkıyor
Hayatımın en zor günleriydi sürekli basımda aç bu çocuk gazı var diyen bir kadın küçücük bebek yetersizlik duygusu..
Olaylar şöyle basladı eşimle 1 saatliğine dışarı çıktık geldim aglamaklı bebek pişik olmuş diyor bende anne ne güzel işte demekki doymuş tuvaletini yapmıs dedim şu halin tavrın nedir hanım ol akıllı ol dedi cok ağır konuşuyorsun hanım ol demek ne demek dedim Allah yaşattığını yaşatır evlatlarından görürsün diyor ben bebeğe bakmıyomuyum bak odadan çıkmıyorum ömrümü verdim dedim ya ben ya ben ben buna 30 senemı verdim dıyor eşimi göstererek
neden mi alttan aldım
Eşimle 8 yıldır beraberiz beni birdefa kırmadı annesine aşırı düşkündür günde 3-4 defa telefonda konuşur dinler kırmaz Kızmaz adamın karakteri bu banada aynı Sekılde davranır eşimin hatrı için annesinin gidip pohpohladm o halimle
neyse barıştık evde mısafirler geliyor onlara anlatıyor ben Doğumda birşey yapmamısım oğlu okadar destek olmuş ki ben normal doğumu basarmısım doktorlar hemsıreler onu tebrık etmısler böyle bir evlat yetıstırdıgı ıcın (esım Doğumda destek oldu hemsıre çok iyi gidiyorsun demıs onu söylüyor) oğlu cok destek olmusta eşi ona olmamıs (30sene önceyle kıyaslıyor gelen gidene kendi dogumunu anlatıyor) baktım bu kadınla konuşulacak gibi degıl sustum evin içinde bebek harici hiç konuşmuyoruz ben odadayım yemeklerde buluşuyoruz geliyor bebeğe bakıyor muhabbet bu tabi arada sürekli eşime beni kötüluyor eşim direk demıyor ama laf arasında söylüyor..
Birkaç gün bu şekilde geçti onun odasına girdim birşey almaya sen benden ne istiyosn dedi şoka girdim naptım ki diyebildim çok kibirliymısım Allahdan bulcakmısım benimle geçinmek cok zormuş ağzım açık kaldı neden biz oğlunla çok iyi anlaşıyoruz diyebıldım oğlum senın her dediğine he diyor ondan diyor cevap veremedım odadan çıktım arkamdan dıyor burası oğlumun evi gelcemde gitcemde tabikide basımızın üstünde yeriniz var dedim dilince pabuç kadar dedi sabır dileyip çıktım evden esımı aradım anlattım kardeşini aradı 2gün sonra kardeşi gelip götürdü annesini hiç konuşmadık..
Eşim onun adına ben özür dilerim hakkını helal et dedi ve dogumumun üzerinden 3 ay geçti hiç konuşmadık aramadı bende aramadım 2gün önce Doğum günüydü aramadım eşime cırlamıs bu arada sürekli beni kötülüyor ben mi ne haldeyim
Psıkolojım berbat hayatımda kimseden bukadar hakaret duymadım kendi kafasında kurup bana sardı oğlunu kıskandı kurban ben oldum düşünüyorum ya eşim annesinin sözüne uyup bana konussaydı ben daha mınıcık bebekle boşanmaya kadar gidebilirdim bu nasıl bir vicdansızlık geçen kv annesini aradım melek olan kadın bana tavırlı kimlere neler anlatıyor yüzüme bunları söyleyen arkamdan neler diyor.
Arkadaşlar insanlar bana hep çok iyi olduğumu söyler diğer insanlara bir iyiysem bu kadına 5 iyiydim bunları duymak doğumumu lohusalıgımı burnumdan getiren kadınla yüzyüze bakıcak olmak zoruma gidiyor umreye gıdıcekms Nisanda memleketine gıdıp karsılamaya gidicez yaza yine gelcek ve asla susmucak asla susmayan birdefa alttan almayan kadın ben bunları düşündükce karnıma agrılar gırıyor çok uzun oldu diye anlatmadığım ayrıntı cok ne zormuş normalde selam vermıcegım bır ınsana anne diyip alttan alıcam okadar şey yaptı-yapacak yine “anne” olucak.
Allah sabır versin bende öyle kaynana olsa yolardım onu ama eşindede hata var bence konuşturmamalı hiç annesini bende ilk evlendiğim zamanlar sorunlar yaşadım eşim annesine ablasına rest çekti ben onları affedene kadar konuşmadı hiç biriyle

Oglunu kiskaniyor bence.. dogurmani kiskanmis gibi birde ayol. Ne demek oglu destek olduda dogurabildin :) Allah yardim ediyor o anda mucizeler oluyor bazen.. dogumda buyuk bir mucize...ol demese yaradan oglunun destegi ne ise yarayacakti acaba :)

Neyseki kocanla aran iyiymis bozma bu gereksiz kadinla.. ilk zmn bebek hep aglar bundan normal ne var? Gazida olcak.. laftan sozden anlayamiyolarki tek yapabildikleri aglamak.. oyle ifade ediyolar kendilerini.. bol bol sevcen bol bol emzircen pispisliycan baska yapicak bise yok. Biraz daha buyuyuncede yorulsanda kendine gore bi duzeni olusacak yani. Bu kv ler ovunuyolar cocuk yetstrdik ama unutmuslar bebekler nasil olur..

Birde ben anne varken kv nin gelmesine karsiyim.. o zor zmnlarda anne daha yakin. Insan annesinden cekinmez. Kv den cekiniosun birde ustune dirdir yiyosun. Kv de de gelmeseydi daha iyiymis. Gecmis gitmis artik bebegine odaklan

Cokyuz vermissin.hergun telde ne konusulur ki.ne arsiz bir kadinmis.sizi kiskaniyor bal gibi kiskaniyor.fazla sezsizsiniz haddini bildirin.bende dogum yaptigimda kv ve elti beni cileden cikartmisti.ne mi yaptim vatshaptan agzima geleni saymistim tabi kufur falan deyil.esimde annesinden taraf olunca onunda yuzune bakmadim asla geri adim atmadim.oda bana saydi ama ben fena yim lafimi esirgemedim.hakliydim sonuna kadar.zaten cok resmiyimdir kv deyle.simdi kiymetli oldum bilmem artik.esiniz yaninizda tebrik ediyorum esinizi.fakat sizde biraz cirkef olun. Altta kalmayin derim

2 aydır ailemin yanındayım farklı sehirlerdeyiz eşime sardım bana neler yaptı-söyledi sadece benim gazımı aldın annene sen napıyorsun diyemedin dedim durup durup cırlıyorum okadar alttan alıp sustum ki suan onu hazmedemıyorum

Kayin valideniz dogumda sanki ustune kuma gelmis gibi triplere girmis. Belli ki kendi esinde goremedigi seylerin eksikligini senelerce erkek anasiyim ben diyerek gidermeye calismis. Torunu olmasiyla sevinecegine sizinle yarisa girmis.
Konusun esinizle bir daha dogumda kesinlikle annen kalmiycak diye.

Ama artik olanlari Allah'a havale edin ve esinizi cezalandirmayi kesin. Bana yaptigi onca kotuluge karsi nasil hala anneci olabilir demeyin. Kayinvalideniz profilinde bir kadin senelerdir oglum da oglum diye ilmek ilmek programlamistir, acitasyon yapmistir, beynini yikamistir resmen. Acik acik olmasa da esinizin sizin yaninizda olmasi bile Turkiye sartlarinda buyuk basari. Artik siz yavastan yavastan yaz ziyaretlerini filan minimuma indirmeye calisin. Neyseki ayni ilde degilmissiniz.

Esinin kiymetini bil. Ben bunlarin kat kat fazlasini 7 yil ayni evin icinde yasadim. Ve benim esim bana hic inanmazdi. Cunku onlarin yaninda yavrum kuzum onlar gidince hakaretlerin biri bin paraydi. Inandiramiyordum kimseyi. Ben esime soyleyince bu kez aglayarak beni suclu duruma dusurur esim de zorla ozur diletirdi. Dedigin gibi normalde ayni havayi solumak istemicem insana anne demek zor geliyodu. Sabrediceksin canim. Senin en onemli destegin esin. Onun hatiri icin katlanmaya devam ediceksin. Allah yardimcin olsun

Bian kendim yazdım sandım. O kadar aynı şeyleri yasamisiz ki bilemezsin. Tek farkı benim kocam anasını tuttu. Lohusa depresyona girdim. Benimki de hep aynı şeyleri yaptı ve dedi.

En sonuncusunda sinir krizi geçirdim ve çocukları sana bırakıp (kv) bu evi terkedicem dedim. Üstüne daha birşeyler de dedim.

Velhasıl şimdi bayramdan bayrama arıyorum. Elim mahkum olmasa onu da yapmicam da neyse.

Bu yaz yine gelecek 1 aylığına ;( yine sıkıntılı günler çekecek miyim bilmiyorum.

Bu filmi daha önce görmüştüm ama tek fark benim filmde kocam anasının ve babasının tarafındaydı okadar katlanılanların hepsi buhar olup yok oluyor kendi yaşadıkları kötülüklerin acısını gelinlerinden çıkarmaya çalışan bir nesille karşı karşıyayız ve onların yetiştirdiği oğullarla (istisnalar hariç)

neden mi alttan aldım
Eşin seni gerçkten sevip değer veriyorsa aranıza mesafe koymanıza bişey demicktir. Tamm o gelsin başta ama sen gitme artık. Hele lohusalıkta valla sana helal olsun çok sabırlısın maşaAllah. Ama sana zarar be kuzum. Kocan hepsini biliyosa bence sen demedn gönderrdi. Ben biraz kocanı hatalı buldum açıkcası. O kadn seni bu kadar üzerken hiç mi anlamadı anladysa da niye bişy yapmadı. Ama sen çoğu kişinin yapamayacğını yapmışsın gerçktn bu konuda takdirliksin. Azcık cazgır gelinleri örnek al. Böyle erkenden dert sahibi olma

Aynı bende yaşadım bunları. Ama ben hiç görüşmüyorum ağzıma geleni saydim. Ne gelir ne ben giderim. Şeytan görsün yüzünü pislik kadın. Çocuğumu da göremez bende gitmem zaten
Eşim de arkamda . Gitmek zorunda değilsin der hep ve götürmez de. Çocuğumu kendi ailem görüp seviyor onlarla büyütüyoruz çok ta mutluyum oh

Kadından bildiğiniz korkuyorum en ufacık seyi kendi Lehine çevirerek anlatır bir örnek vereyim
Bebegı yatırınca bende uyudum biraz uyanınca odaya geldi ben süpürge takıcaktm uyuyosun diye takmadım dedi bende kafa salladım akşam eşim gelince diyor ki süpürge takıcaktım apokalipto dediki takma ses olur ben uyucam o arada odaya girdim ben ben ne dedim anne dedim süpürge takıcaktım takmadım ya onu anlattım dıyor böylede yalancı işte
G
Hepsine Allah sahit canım
Neyse ki baska sehirde Sayılı gün gecer üzülme
Senin hatan doğuma cagırmak
Tecrübesiz gelinler dogum süreci cok sıkıntılı. En rahat olacağınız şekilde düzenleyin.

Benimki de lohusalığımı burnumdan getirdi. Anneme iftira atmalar oğlunu mesajlarla doldurmalar.. Sen misin bunları yapan, ikinci doğumuma çağırmadım. Rüzgar eken fırtına biçermiş.

Bu kadın senin evine gelince elini teknolojiye atacaksın. Ben kaynanamın yaptıklarını, çocuklarımı bana karşı dolduruşunu ben evde yokken kayda aldım. Gelinimin odasının önünden geçmem diyen kadını, çekmecelerimi karıştırırken kamera kaydına aldım. Tüm pislikleri ve yalanları kayıtlı. Bunu da ima ettim. Şimdi ödü kopuyor, destursuz oturup kalkamıyor. Sana da tavsiye ederim ;)

Aynen öyle teşekkür ederim güzel yorumunuz için içime ferahlık verdi
Eşinin annesi elbette istediği kadar arasın görüşsün.
Ama sen mecbur değilsin.
Umreye giderken senden helallik alsın önce.
Sana yaptıklarına engel olmak istiyorsan, sen bağlantını tamamen kopar. Arama sorma, gitme.

İşte o zaman eşin senden yanaysa, sana hak verir. Eğer hak vermezse, maalesef anneci demektir. Geçmiş olsun.

herşey doğumdan sonra başliyor degilmi?
benimde kv melek gibiydi çok severdim..
sonra soğudumm.
bebegimle ilgili çok fena karışıyo.
benim hakkımda neler söemiş oğluna. yüzüme dememiş çünkü çok kızarim. hiç acimam kavga etmişliğim var iki üç kere.
onlarda bende soğudu artık beni sevmedikleri adim gib eminim.
görümcemde anasi gibi. ona çekti. çok şükür eşim arkamda çok şükür
bak kimse bahti degil bü dünyada.
sen sevenin yaninda ol ki oda senin yannida olsun.
eşinle birbinizi tutun. arkanda .. eğer arkanda olmasaydi sen çoktan çekip gitmişsindir.

neden mi alttan aldım
Aynisinin fazlasını ben yaşadım üstelik hastanenin ortasında doğum yaptığım odanın önünde baş baş bağırıp bana ve aileme olmadık hakaretler etti hakkımı hiç helal etmiyorum umarım sürüngunu görürüm onun.konuşmuyorum evimden de kovdum iki kere doğumdan sonra cok buyuk kavga çıkarttı.yemin ettim eşime üçüncü kavga çıkarsa boşanirim diye ki yaparım da o aşamaya getirdiler beni.suan akıllandi pişman oldu ama neye yarar barışmam unutamiyorum yaptıklarını seviyesiz.kocası olacak adamla oğlu da kadını susturamadı bu arada o kadar arsizki.

Back
X