Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

kaç gündür konuyu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum
resmen şiştim
arkadaşlar boşa kürek çekiyorsunuz
boşa dil döküyorsunuz ve strese giriyorsunuz
nokta.
bazi hanimlar böyle kukla gibi o kötü insanlarin eline ipleri verdikten sonra daha cok konu okuruz...bosbosa yorum yapariz-fikir veririz..birde imam nikahliymis..hayatta okadar ibretlik olaylar oluyor kimse ders almiyor...illaki kendileri yasayacaklar...kendilerininde cani yanacakki akillari baslarina gelecek...ama cevresindeki insanlarda zarar görüyo..anne baba.kardesler .birde cocuk olursa tamam..yazik deyilmi onlara...hayret ediyorum ..:mymeka:
bir kadin pasif ezik olmamali...yoksa ezen oyuncak gibi parmagina takip oynayan cok olur...

El oğlu işte şımarta şımarta la çıktılar tepemize.
Sanki evlendikleri insan değil de taş mübarek her şeyi yutmak zorundamıyız HAYIR!!!

İşin kötüsü bu kızcağız kendi başına gelenden bile ders almıyor. Çok üzülüyorum ya. Yurdum kadınının hali bu işte.

istanbuldaki olaylardan sonra benim hattımı elimden aldı..bana kendi hattını verdi onu kullanıyorum..
tek başıma sokağa çıkmıyorum..kocamla anne babası kavga etmez..annesiyle tartışmaları oldu.annesi ufak bir laf dedi diye aylardır konuşmadı..eşim kin tutuyor..yapısı böyle..
kocamın akbalarıyla görüşürüz arada..kardeşlerim istanbul olayından önce geldiler 1 hafta kaldılar..ama bundan sonra sadece erkek kardeşim gelebilirmiş..kız kardeşimi istemiyor..
evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.

aynen...2 ailede hatali ba$tan beri hatali...e$inde çok saygisiz!
Datlumm anlamiyorum seni neden nikah konusunda israr etmiyorsun? Seven adam nikahi basar okadarrr...

datlum, hayyal arkadaşında dediği gibi bu şartları sürebilirmisin eşine kabul ettirebilir misin..?

yapamaz babam hasta görmek istiyorum bile diyemeyen bir insan aynı annem gibisin datlummm oda sen gibi babam konuşsa onu haklı görür annesi konuşsa onu haklı görürdü ama 6 çocuk doğurup yemediği dayak kalmayınca şimdi çok pişman ben doğunca dedem gel boşan demiş ama ayrılmamış üstüne 5 çocuk hala babamı çekiyor annanem biz 4 kız kardeşiz birinin adına benim adım koy dedi koyamadı neymiş annesine ayıp olurmuş kocan değişmez umudun buysa yaşayan biri olarak söylüyorum

ee düşünmediği ortada zaten ne zaman düşünmüş ki.
hep üzmüş hem ağlatmış anneyi. baba onun yüzünden felç olmuş. hayırlı evlat. herkese Rabbim hayırlı evlat versin.
amin allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.benim anlayamadığım nokta bu eşin seni kendi ailesine karşı savunan seni çok seven her kavgada git yerine yanımda kal diyen biri değilki .öyle olsa amenna tamam sonuna kadar sahip çık eşine yuvana derim .seninki öyle değilki seni hiç umursamıyo bile kusura bakma ama gerçek bu.

diğer konuyu zaten biliyordum bunu da baştan beri olmasa da aralarda okudum.
hepsini okumaya sabrım yetmedi.
öncelikle Allhım bu bacak kadar kızlara akıl fikir ihsan eyle temennisiyle başlıyorum yazıya.

senin tek derdin annemle babamı sil dedi değil mi?
birlikte yaşadığın insanın -bak kocan değil dikkat et- sana zerre değer vermediğinin, düşmanın düşmana bile davranmayacağı kadar kötü davrandığının, sana saygının ve sevgisinin s'sini hissetmediğinin, seni insan yerine koymadığının farkında değil misin?
senin anana-babana gerizekalı diyor,
annesinin seni tartaklamasına göz yumuyor..
Allah aşkına bu kadar mı acizsin yaa, bu yaşta elin herifiyle birlikte yaşamaya başlamışsın, üstüne bi,de bacak kadar boyunla gebe kalmışsın; daha sen kendin çocuksun yaa..
senin anan-baban dünya yoldan sana gelecek; elinde bir dünya bebe eşyasıyla; birlikte yaşadığın herif onu içeri almam diyecek sende he diyeceksin.
o mini mini kıyafetleri o herifin bulduğum her deliğine tıkarım yeminlen.

yok yok hızımı alamıyorum ben bu konuda..
yazmayayım daha fazla.
Allah herkesin çocuğuna akıl fikir versin ne diyim..

Madem bir yola baş koydu, bunun için kendi rahatını da düşünmek zorunda değil mi?
En azından madem bu lanet adamı istiyor, bu kadarını da yaptıra bilmeli diye düşünüyorum.
Diretmeli, haklısın bitanem, haklısın aşkım deyip susmamalı bu seferlik de olsa... :umursamaz:
Zamanında 1 kere gitti hatırlarsanız 2,5 aylık hamileyken, geri döndü aynen...
Bu müsvedde o zaman da gelip yalvarmıştı, hani sözler, tek sözünü bile tutmadı.
Müsveddenin keyfinin kahyasını bekleyecek Dadlum...
Aynen devam edecek hayatına.
Bugün nikah, yarın nikah derken, bebek doğacak...
O zaman göreceğiz asıl rezaleti.
Bu aile belalı, aynı gün bebeği bu kızdan çekip koparmayı planlamıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum :umursamaz:

DADLUMM bak kaç kişi burda sana dil döküyoruz çünkü daha çok cahilsinnn çünkü hamilesin doğmak üzere masum bir bebeğin var seni hiç birimiz tanımıyoruz hiç düşünmüyomusun allah aşkına bu kadar insanın vardır bir bildiği diye tekrar söylüyorum ben en çok karnındaki bebeğe üzülüyorum o ailenin o babanın yanında yavrum nasıl büyücek allah aşkına sende gör artık hiç anlamıyorum seviyorum diyosun peki bu adam seni seviyormu hayır anana babana yapmadığı terbiyesizlik kalmamış daha ne bekliyosun söylermisin sen çokkkk koca bulursun ama ana baba bulamazsın ayy vallahi sinirlendim artık ben

konu sahibi arkadaşşşşşşş

anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,

konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz

inanmıyorum datlumm ben kız kardeşlerimle nerdeyse hergün konuşurum geçenlerde aşılama oldun 10 gün geldiler doğumunda ailen olmuycakmı yani

kimsde senden kuzunu alamaz bence günah ailenede sanada ğlayarak okudum yazdıklarını dadlumm inan bana ailende haklı sende ama unutma koca çok bulunur ama ana baba asla birdefa oluyolar bak benim annemi bi bilsen neler edio bana özmü üveymi belisiz yinede ezdimem kocama ailesine cesaret ettirmem bence yüreğini dinle kimse senden evldını alamaz

gelecekte açacağın başlık " bebeğimi aldılar beni kapının önüne koydular, nikahımız yok, gideyim mi kalayım mı" olabilirdi ama o zaman annenlerin yanına gidecek yüzün olacak mı?. adamı özlerim diye korkuyorum diyosun ya, boşuna dil dökülmüş sana. sen ayrılırsın adamı özlersin bu özleme hissinden de öleceğini sanıp koşa koşa adama dönersin. kızım özlesen ne olur??? adam daha sana nikah yapmamış, anneni babanı ne yerine koyduğunu ağzıma almayım sen hala ya özlersem diyosunsempatiksalakcinni senin beynini yıkamış eşin resmen onların kontrolü altındasın. nikah yaptır kendine bari biran önceakannehir

hala eşim diyor yaa, hala kocam diyor yaa.
sevgilin o senin, birlikte yaşadığın adam.
SEVGıliye bak pehhh
neyse..

baban bu herifin densizlikleri yüzünden yüz felci geçirmiş sen hala sevmekten özlemekten bahsediyorsun.
yerin dibine batsın öyle sevgi yaa.
benim babamın kocam yüzünden kılına zarar gelse yıkarım o evi başına.
Allahım Allahım biri beni durdursun..

vazgeçemediğim şey o..bırakıp gidemiyorum burayı,onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…