bazi hanimlar böyle kukla gibi o kötü insanlarin eline ipleri verdikten sonra daha cok konu okuruz...bosbosa yorum yapariz-fikir veririz..birde imam nikahliymis..hayatta okadar ibretlik olaylar oluyor kimse ders almiyor...illaki kendileri yasayacaklar...kendilerininde cani yanacakki akillari baslarina gelecek...ama cevresindeki insanlarda zarar görüyo..anne baba.kardesler .birde cocuk olursa tamam..yazik deyilmi onlara...hayret ediyorum ..:mymeka:kaç gündür konuyu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum
resmen şiştim
arkadaşlar boşa kürek çekiyorsunuz
boşa dil döküyorsunuz ve strese giriyorsunuz
nokta.
bazi hanimlar böyle kukla gibi o kötü insanlarin eline ipleri verdikten sonra daha cok konu okuruz...bosbosa yorum yapariz-fikir veririz..birde imam nikahliymis..hayatta okadar ibretlik olaylar oluyor kimse ders almiyor...illaki kendileri yasayacaklar...kendilerininde cani yanacakki akillari baslarina gelecek...ama cevresindeki insanlarda zarar görüyo..anne baba.kardesler .birde cocuk olursa tamam..yazik deyilmi onlara...hayret ediyorum ..:mymeka:
bir kadin pasif ezik olmamali...yoksa ezen oyuncak gibi parmagina takip oynayan cok olur...
1. SENİN CEP TELEFONUNU VARMI ..YANİ TELEFON KULLANMANA MÜSADE VAR MI?
1.tek başına sokağa çıkabiliyormusun?
3.kocanla annesi babası kavga ederler mi?
4.kocanın akrabaları ile görüşüyormusnuz?
5.kardeşlerin yanına gelebiliyorlar mı?
6.evin alışverişini sen mi yaparsın kocan mı?
7.bebeğimizin eşyaları beşiği falan hazırmı bebeğe ne hazırlık yaptın?
lütfen bu sorulara cevap verirmisin...sadece merak...
konuyu baştan beri okudum..
biçok arkadaş sormuş ama sen hep yuvarlak cevaplar vermişsin..
eşin ailene karşı neden bu kadar öfkeli..aralarında ne geçti..
konunda suçludan bol bişey yok ancak en çok annene kızdım..
evledı için daha ılımlı ve yapıcı yaklaşmalıydı..
senede 2 seferde gelme demesi beni şok etti..
datlum, hayyal arkadaşında dediği gibi bu şartları sürebilirmisin eşine kabul ettirebilir misin..?
amin allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.benim anlayamadığım nokta bu eşin seni kendi ailesine karşı savunan seni çok seven her kavgada git yerine yanımda kal diyen biri değilki .öyle olsa amenna tamam sonuna kadar sahip çık eşine yuvana derim .seninki öyle değilki seni hiç umursamıyo bile kusura bakma ama gerçek bu.ee düşünmediği ortada zaten ne zaman düşünmüş ki.
hep üzmüş hem ağlatmış anneyi. baba onun yüzünden felç olmuş. hayırlı evlat. herkese Rabbim hayırlı evlat versin.
Bunları isteyebilecek, bunlar için diretebilecek olsaydı zaten bugün bu noktada olmazdı. Aslında bunlar normalde istenecek şeyler de değil. Olması gerekenler zaten. Aam bir birey olarak hakkı olanı talep edebileceğini hiç zannetmiyorum ben. Gitseydi belki bunları elde etme şansı olurdu. Belki adam biraz akıllanırdı da pişman olarak gelirdi kapısına. Şimdi değil bu şartları kabul ettirmeyi, evde başım ağrıyor demeye bile hakkı olmayacak. Çünkü adam biliyor ki hatun kendi seviyor köleliği, neden bundan vazgeçsin ki?
istanbuldaki olaylardan sonra benim hattımı elimden aldı..bana kendi hattını verdi onu kullanıyorum..
tek başıma sokağa çıkmıyorum..kocamla anne babası kavga etmez..annesiyle tartışmaları oldu.annesi ufak bir laf dedi diye aylardır konuşmadı..eşim kin tutuyor..yapısı böyle..
kocamın akbalarıyla görüşürüz arada..kardeşlerim istanbul olayından önce geldiler 1 hafta kaldılar..ama bundan sonra sadece erkek kardeşim gelebilirmiş..kız kardeşimi istemiyor..
evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.
Yani seni dövmeye kalkan kayınvalidenden daha fazla hatalılar öyle mi?
Yazık be güzelim sana ya. Kim ne derse inanıyorsun. Ama bir erkek için aile bu kadar çiğnenmez, aileyi geçtim bir erkek için insan kendini bu kadar çiğnemez.
Tek soru soracağım lütfen cevap ver.
Bu adam sana herhangi bir erkeğin verebileceğinden daha fazla ne veriyor? Vazgeçemedeğin şey ne yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?