- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
onlar bir aile değil ve o da kocası değil. çocuk da şu anda evlilik dışı güzelim... nikah yok çünkü.
saat 11 .13 de yazdığım mesajım.adım gibi biliyordum gitmeyeceğini. hiç şaşırmadım.
her koyun kendi bacağından asılır. annenede hak verdim. katılıyorum bütün dediklerine. aynı şeyi yapardım.
[sıze="2"]resmi nikah niye yok baska yerde evlımı bu adam sızede metres gozuylemı bakıyo hayır anlayamıyorum bu adamın senı sevdıgınımı dusunuyosun adam sendende aılendende nefret edıyo belkıde pesınıbırak dıye yapabılıcegıyaptırabılıcegı herpıslıgı yaptırıyo ama sen yapısmıs kalmıssın senı nıkahlı karısı yapmaya bıle layık gormeyen bır adama .ıstedıgın kadar yok olmaz ole sey de ama ben senın bır sene sonrakı halını soylımmı???kaynanan demıs zaten baska gelın alıcam dıye dogurduktan sonra kocan baskasıyla evlenıcek ve velayet davası dna tespıtı vs ıle cocugu alıcak senden sanada dıcek ıstersen sende kal kumanla dıyecek bak gorursun sende ya kadın sıgınma evınde olucaksın kı cocugundan ayrılmamak ıcın evde kalmaya devam edıceksın....ımkansız gıbı gelıyo dımı sana hıcccc oyle olmıcak ..yönünü cehenneme cevırmıs gıdıyosun...haberın ola [/sıze]nasıl bukadar kör olabilirsin sen...anneni babanı canını ciğerini nasıl evine almazsın..o anneye babaya yazık değil mi? Sen elin adamına seni sevmeyen adama aileni ezdirdin...kapıdan kovmaktan beter ettin..seni dövmeye kalkan kayınvalidene ezdirdin..ağlaya ağlaya gönderdin onları..baban senin yüzünden yüz felci geçirdi...nasıl bir evlatsın sen ya......kocanı hala seviyosun haa nesini seviyosun nesini ?
Annene babana bunları yaşattığını allah görmedimi...sana mükafatmı verecek ?
Sen bundan sonra o adamla mutlu olacağınımı sanıyorsun...allah buna izin verirmi?
Senin yerinde olsam o gün annemlerle dönerdim..sen kim oluyosunda ailemi eve almıyosun der bir tonda küfür yağdırır suratına tükürrür giderdim annemlerle..o kayınvalide anneme laf söylicek ha..onada sayar dökerdim..onurlandırırdım ailemi, evlat olarak sahip çıkardım..bu ne ya...ağlaya ağlaya gitmişler taa burda benim içim parçalandı..
O adamın annesi annede seninki ne yalı kazığımı ?
Sen kendi evinde kayınvalide yemekler çaylar ikram ederken anneni babana bunu yaşatmıyorsun..yazıklar olsun...
Hiç düşünmeden terket o adamı...nedemek çocuğumu alır vermez..cahilmisin bukadar...nikah yok bişey yok..senin bile üzerinde hakkı yok..
Eğer orda kalır orda doğum yaparsan
vayy haline.....
bu önceki sayfalarda çok tartışıldı.malesef bu tarz bir hayat ülkemizde var.kimileri için imam nikahı yeterli oluyor aile kurmak için
bu düşünce yapısına sahip diye insanları dost hayatı yaşayıpgayri meşru çocuk yapıyormuş gibi lanse etmek yanlış.rencde edici bişi olur.
belliki ortada bir cahillik var her iki ailede de yanlış var.
ama nikahının olmaması o çocuğun babası olduğunu ve üçünün bir aile olduğu gerçeğini ört bas etmiyor.
şu zamana kadar nikah kıymamasıda o adamın güveilirliğini yok ediyor benim gözümde.
yaşananlarda cabası.
vakit kaybetmeden ailesinide kaybetmeden kurtulması lazım bence buçıkmazdan.
ya dadlum bu adamın bir planı olmasaydı karnın burnuna varana dek nikah yapmaz mıydı??*
senin için acaip endişeleniyorum çünkü bebek doğunca alıp seni kapı önüne koymayacağının garantisi var mı?
o çocuk üzerinde hiçbir hakkın olmayacak. tek başına annenin evine gitmek zorunda kalabilirsin. bu gün canım cicim diye konuşmasına aldanma erkekler çok plancıdır ve beklemeyi iyi bilirler.
yarın başkasına nikah kıyıp da bebeği üstlerine alırlarsa hiiiçbirşey yapamazsın ve bu adam bunu yapabilecek potansiyelde.
şu anda o evde sadece bir misafirsin bunu unutma. seven adam nikah kıyar bir gün bile beklemez hele hamile bıraktığı birine.. bu işte bir iş var...
canım sana ailenin yaptıklarını anlatmış yaa, haklı mıydı sence?
toredo;bayramdan bayramaaaa
canım onu biliyorum da hani şuan rahatsızya,onlar yüzünden yüz felçi geçirmemişmiydi.
ölse de kalsa da bayramdan bayrama mı görecek yahuu.
Yazık...
Bir insan kendi ve çocuğunun geleceğini ancak bu kadar karartabilir...
Ben ailenden ve senden çok bebeğine üzülüyorum..
Sana,ailene kıymet vermeyen insan çocuğuna ne yapar bilemiyorum..
Oysa ki o masumun hiç bir günahı yok..
Anne baba olarak elele verip bir çocuğun geleceği ile oynuyorsunuz..
Babaya lafım yok,adam zaten ilk günden beri tavrını değiştirmemiş.. Ama sen de ona uymuşsun demek ki..
Eğer bebeğini birazcık sevseydin zaten bu adamın babalığı seni rahatsız ederdi..
Tebrik ederim..
al bendende o kadar dünden beri kafa patlattık resmen senin anlattıklarından yola çıkarak ee birazda tecrübelirimize dayanarak bir an önce çık git o evden dedik ama sen yene kendi bildiğini yaptın ne diyelim dün sana o kadar ısrarla dedimki benn şimdi çık git o evden sabahı bekleme çünkü böyle olucağını biliyorduk o adamın seni ikna ediceğini biliyorduk baskı yapmak değil niyetimiz gözünü açmana yardımcı olmaktıSen karar verdİn bİz baskı yapmıyoruz sadece ŞİŞİtİĞİmİz İÇİn fİkİrlerİmİzİ sÖylÜyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?