Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babana bu yaşadıklarını sakince güzel bir dille anlatmayı denedin mi? Bayanda olsan evladısın sonuçta. Senin bu durumu bu kadar dert ettiğini bilmiyordur belki. İnce fikirli değildir. Senin de bazı ihtiyaçların olacağının farkında değildir. Ne biliyim düşüncesiz bir babadır. Dışarıda bir öğün arkadaşlarınla yemek yiyemeyeceksen, ne yapacaksın o zenginliği. Bir insanın özgürlüğü bu derece kısıtlanır yaa.
çok haklısın canım..aynen bende bunu anlatmaya çalıştım..yani ailen farkında değildir yapılanın yani bu yüzdende ailenden soğuma istediğimi belirtmek istemiştim demiştim ama anlaşılamadım..bıktım diyede başlığı görünce buna üzülmüştüm..konu sahibi arkadaşım umarım bu hanım sayesinde anlaşılabilirim yani..
yani... Ben neden kıskanacağım çocuğu.. İmrenr miyim? Evet.. Dünyadaki bütün erkek çocuklarına imreniyorum.. Çünkü doğustan sanslılar.. En azından bizim evde öyle.....
Pamko anladm sizi .. Ama anlats seklnz biraz sertti. Onlara gelince coktaaan soğudum zaten. Gecen pazarlamacı geldi. Babamla konusuyolardı. Adam kaç çocuğun var dedi. Peder bey de bi oğlum var dedi... Gel de soğuma...seni hiçe sayan insanlardan soğuma... Şimdi yemekte de bi pot kırdı. Allaha şükür oğlum çalısıyo diyo. Biz ne yapıyoruz peki? Sabahtan aksama kadar o kasada pc basnda oturmak kolay mı?yeri geliyo wc ye gidemiyosun..hergün birsürü sorunlu insanla muhatap oluyosun.. Ha bunlar güzel seyler. Sonucta bi işmz var.. Ama bu kadar emek edip,yorulup sonra da hiçe sayılmak var yaa insana ne kadar koyuyo bilemezsnz...
Canım sen mutlaka iyi niyetle yaklaşmak istedin. Bundan şüphem yok ama istemeyerek bence de kırıcı olmuşsun. Kardeşini kıskanıyorsun diye bir çıkarımda nasıl bulundun? Hem insan 15 inde de olsa 50 sinde de olsa kendine ailesinden gelen bir haksızlığa üzülür. Olgunlukla alakası yok bence bu durumun. Ayrıca ailesi daha serbest yaklaşan insanların çocukları kötü yolu seçiyor diye de bir şey yok. Ya da pub a bara ya da gece kulüplerine gidip eğlenen insanlar da kötü değildir. Senin yazdığın yorumdan ben de bu anlamları çıkarıyorum. Ben yanlış anladıysam özür dilerim.
Nefretten kastm annem ve babamdı.. Kendmle çelsmem de normaldir. Çok sağlıklı bi psklojide olduğumu idaa etmedim.. Dün o snrle zaten ne yazdğımı da hatrlamıyorum bile. Dönüp dönüp okuyorum.. Bu arada beni şikayet etme nedennz nedir? Topici ben actım diye yazılan herseyden sorumlu olamamki. İnsanların düsüncelerne,yazllarına ambargo mu koyayım? Sizce de mantksz değil mi? Size bsey yazlsa yazan mesuldur.ben yazmadğım seyden neden sikayet edileyim? Ha varsa böyle bi kural (ki olduğunu sanmam) kimse konu acmazdı...
Canım sessz kalmıyorz tabiki. 2miz de kendmzi çok güzel savunurz. Ama babam dinlemez.anlamaz. Ya kızım bi sus haber izleyeceğim der,basım ağrıyo zaten yoruldum de,tıkar lafı ağzına... Betern beteri var demssn pamko doğru.. Allah ins. Daha beternden korur. En azından her ne kadar karsılığnı alamasakta calısıyoruz..
Amin canım inş..sen içinde umudunu kaybetme hiç..sabır lazım başka bişey değil..benim dedem öyleymiş erkek evlat elüstünde ama kıza yok bişey..hatta kız çocukları işte çalışır ama maaş direkt babaya verilirmiş..yani bu zor evet ama yapılacak bişey yok..yapana normal geliyor çünkü..değişmesi zor..ondan baştan beri sabır diyorum ya..