Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze="2"]canım bu yazdıklarını sımdı okudum sen yanıben bıle bıle lades dıcem cunku ben ezılmeye mahkum herturlu sıddetı kaldırabılecek kadar genıs bır hulka sahıbım yeterkı cocugumun annenın bahsettıgı tabırlere uygun bır babası olsun dımı ahbe guzelım bıle bıle lades yanı ...e sen bılırsın ınsanın en ıyı dostuda dusmanıda kendısıdır ben bu kadar soyluyorum nokta..(adam ne yapsa yerıdır cunku senın mıde genıs canım benım bence yakınma artık olandan bıtenden)[/sıze]gidemedim....eşyalarımı topladım..gitmek istediğimi söyledim sabah 7 ye bilet alıyorduk.ama gidemedim...
Ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...
şuan herkes benim ne kadar kişiliksiz karaktersiz olduğumu düşünecek..haklı olarak..ama yapamadım işte..annem aradı..bu sefer gelirsen gelirsin..eğer gelmezsen biz seni tamamen siliyoruz..sonra gelmek istesende gelemezsin artık dedi.iyi düşün karar ver dedi..senede 2 kere geleceksen hiç gelme dedi..
bekara karı boşamak kolay derler.tabiki senin açından çok zor bir durum.aileden vazgeçmek zorunda bırakılmak çok acı.eşler arasında saygı olmadıkça evliliği yürütmek çok zor.daha çok gençsin önünde nice günler var şuan karar vermekte zorlanıyorsun ama ailenden kopma.niye bu iki seçeneği seçmek zorundasınki.ya eşinin dediği ya ailenin dediği.niye kendi istediğinde direnmiyorsun.
ne ailemi ne kocamı bırakmak istemiyorum!!!! demiyorsun.herkes kendi kararını sana kabullendirmeye çalışıyor.senin ne hissettiğinin kimsenin umurunda değil anlaşılan.
şuan herşey daha kolay.inan çocuğun olduğunda daha zorlanacak.çocuğunun böyle sevgisiz saygısız bir ailede büyümesindense senin yanında büyümesi daha iyi bence.
Allah yardımcın olsun
burda kimse size kişiliksizsiniz karaktersizsiniz diyemez bunu söyleyeyim önce hayat senin canım benim içime böyle oluca doğmuştu zatan hiç şaşırmadım yazık yaa annene bak kadın gel diyo sen daha neyi bekliyosun canım üstelik son şansın olduğunuda söylemiş bu saatten sonra sana söylencek bir söz yok inş aklın başına gelir bir an öncegidemedim....eşyalarımı topladım..gitmek istediğimi söyledim sabah 7 ye bilet alıyorduk.ama gidemedim...
ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...
şuan herkes benim ne kadar kişiliksiz karaktersiz olduğumu düşünecek..haklı olarak..ama yapamadım işte..annem aradı..bu sefer gelirsen gelirsin..eğer gelmezsen biz seni tamamen siliyoruz..sonra gelmek istesende gelemezsin artık dedi.iyi düşün karar ver dedi..senede 2 kere geleceksen hiç gelme dedi..
ben gideceğine hala inanmıyorum. o cesareti yok. ve adam onu yine ikna edecektir.
gidemedim....eşyalarımı topladım..gitmek istediğimi söyledim sabah 7 ye bilet alıyorduk.ama gidemedim...
ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...