• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

yanı aılenı sıleceksın onun annesıylen yaŞıcaksın..senı dÖven..karar senın umarım pıŞman olmazsıın..barı babanı gÖrseydın helalık alsaydın..ne olur ne olmaz..adam felÇ geÇırmıŞ..

gidemedim....eşyalarımı topladım..gitmek istediğimi söyledim sabah 7 ye bilet alıyorduk.ama gidemedim...
Ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...
şuan herkes benim ne kadar kişiliksiz karaktersiz olduğumu düşünecek..haklı olarak..ama yapamadım işte..annem aradı..bu sefer gelirsen gelirsin..eğer gelmezsen biz seni tamamen siliyoruz..sonra gelmek istesende gelemezsin artık dedi.iyi düşün karar ver dedi..senede 2 kere geleceksen hiç gelme dedi..
[sıze="2"]canım bu yazdıklarını sımdı okudum sen yanıben bıle bıle lades dıcem cunku ben ezılmeye mahkum herturlu sıddetı kaldırabılecek kadar genıs bır hulka sahıbım yeterkı cocugumun annenın bahsettıgı tabırlere uygun bır babası olsun dımı ahbe guzelım bıle bıle lades yanı ...e sen bılırsın ınsanın en ıyı dostuda dusmanıda kendısıdır ben bu kadar soyluyorum nokta..(adam ne yapsa yerıdır cunku senın mıde genıs canım benım bence yakınma artık olandan bıtenden)[/sıze]

bekara karı boşamak kolay derler.tabiki senin açından çok zor bir durum.aileden vazgeçmek zorunda bırakılmak çok acı.eşler arasında saygı olmadıkça evliliği yürütmek çok zor.daha çok gençsin önünde nice günler var şuan karar vermekte zorlanıyorsun ama ailenden kopma.niye bu iki seçeneği seçmek zorundasınki.ya eşinin dediği ya ailenin dediği.niye kendi istediğinde direnmiyorsun.

ne ailemi ne kocamı bırakmak istemiyorum!!!! demiyorsun.herkes kendi kararını sana kabullendirmeye çalışıyor.senin ne hissettiğinin kimsenin umurunda değil anlaşılan.

şuan herşey daha kolay.inan çocuğun olduğunda daha zorlanacak.çocuğunun böyle sevgisiz saygısız bir ailede büyümesindense senin yanında büyümesi daha iyi bence.

Allah yardımcın olsun

kimse sana kişiliksiz karaktersiz demez !!!
biz sadece senin ezilmene ailene bunu yaşatmana kızdık...
sen nasıl istersen öyle yaşarsın hayatını...
ama şunu söyliyim sevdiğin adam için aileni ve bebeğini ne durumlara soktuğunu ilerde görecek ve başını çok duvarlara vuracaksın...

keşke gitseydin de görseydin o adamın seni ne kadar sevip sevmediğini..keşke ;kapıma geldi af diliyor söz veriyor diye söyleseydin de dersini vermiş olsaydın..bütün kozlar elinde ...

hakkında hayırlı olsun kardeşim....Allahım karnında ki çocuğa acısın..ana baba ahı almak bir yana o çocuk inşallah ilerde vatana millete anasına hayırlı evlat olsun....

bak ailen seni eninde sonunda affeder, sonuçta onlar annenle baban; bu meseleyi kafana takma bence, madem o evde kalıcaksın, bebeğin doğmadan nikah için diretmelisin, çünkü çocuğu başkasının üstüne yazdırırlar falan, daha dikkatli ol...

bekara karı boşamak kolay derler.tabiki senin açından çok zor bir durum.aileden vazgeçmek zorunda bırakılmak çok acı.eşler arasında saygı olmadıkça evliliği yürütmek çok zor.daha çok gençsin önünde nice günler var şuan karar vermekte zorlanıyorsun ama ailenden kopma.niye bu iki seçeneği seçmek zorundasınki.ya eşinin dediği ya ailenin dediği.niye kendi istediğinde direnmiyorsun.

ne ailemi ne kocamı bırakmak istemiyorum!!!! demiyorsun.herkes kendi kararını sana kabullendirmeye çalışıyor.senin ne hissettiğinin kimsenin umurunda değil anlaşılan.

şuan herşey daha kolay.inan çocuğun olduğunda daha zorlanacak.çocuğunun böyle sevgisiz saygısız bir ailede büyümesindense senin yanında büyümesi daha iyi bence.

Allah yardımcın olsun

onlar bir aile değil ve o da kocası değil. çocuk da şu anda evlilik dışı güzelim... nikah yok çünkü.

üzüldüm bu kararı almana.. umarım kararından pişman olmazsın çünkü bundan sonraki sorunlarında artık ailen yok :olmaz: artık sadece eşin ve onun ailesi var mutluluklar dileğiyle..

gidemedim....eşyalarımı topladım..gitmek istediğimi söyledim sabah 7 ye bilet alıyorduk.ama gidemedim...
ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...
şuan herkes benim ne kadar kişiliksiz karaktersiz olduğumu düşünecek..haklı olarak..ama yapamadım işte..annem aradı..bu sefer gelirsen gelirsin..eğer gelmezsen biz seni tamamen siliyoruz..sonra gelmek istesende gelemezsin artık dedi.iyi düşün karar ver dedi..senede 2 kere geleceksen hiç gelme dedi..
burda kimse size kişiliksizsiniz karaktersizsiniz diyemez bunu söyleyeyim önce hayat senin canım benim içime böyle oluca doğmuştu zatan hiç şaşırmadım yazık yaa annene bak kadın gel diyo sen daha neyi bekliyosun canım üstelik son şansın olduğunuda söylemiş bu saatten sonra sana söylencek bir söz yok inş aklın başına gelir bir an önce

dadlummm emin ol şimdi gidemezsen ilerisi için herşey dahada zor olacak .....

ben gideceğine hala inanmıyorum. o cesareti yok. ve adam onu yine ikna edecektir.

ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...

saat 11 .13 de yazdığım mesajım.adım gibi biliyordum gitmeyeceğini. hiç şaşırmadım.
her koyun kendi bacağından asılır. annenede hak verdim. katılıyorum bütün dediklerine. aynı şeyi yapardım.:delphin:

Ben açıkçası sana hiç kızamıyorum sadece acıyorum...
Adam öyle bir damardan girmiş ki resmen seni kullanıyor bana göre...
Kendinden de pek bir emin , hiçmi büyümüyor çocuklar dede ne nineleriyle hem annesi nerde bu çocuğun sende onlarla olacaktın...
Biraz üzülürdün ağlardın ama geçerdi...Daha sonrası huzurlu bir hayat...
Hakkında hayırlısı olsun diyorum ....

biz sana babana git bir daha onunu yüzünü asla görme babasız büyüsün demedik aslında..
sen git bakalım noluyor..
seni seven çocuğunu seven sensiz yaşayamayan adam peşinden gelir af diler ailenle barışır sana ayrı ev açardı..
belki sen artık seni sevmiyorum ailemi seçtim çık hayatımdan diye posta koyabilseydin gözünü korkutabilseydin diye biz sana dedik..
peşinden gelmezse zaten oh kurtuldum derdim gelirsede sözleri alır öyle giderdin onunula...

şimdi konuyu ilk açtığın güne döndük...şu anda aynı yerinde sayıyorsun ne değişti...hiç...
HAKKINDA HAYIRLISI

çok üzüldüm sen benim çocuklarımdan bile küçüksün.sizi nasıl kandırıp resmi nikah kıymadıysa,şimdide bebek doğana kadar kandıracak yada ailesiyle birlikte oturmaya başlayınca herkes tararından itilip kakılacaksın hatta seni doverlerde,çünkü hamileyken sana vurmaya kalkan kaynanan seni hergün döver eşinde seyreder.bütün bu yazdıklarımı neolur iyi düşün.

yaa dadlum ailemin yaptıklarını anlattı dedin, ne yaptılar Allah aşkına ve bunlara göre ikna oldun, anlatsana be güzelim...

ya dadlum bu adamın bir planı olmasaydı karnın burnuna varana dek nikah yapmaz mıydı??*

senin için acaip endişeleniyorum çünkü bebek doğunca alıp seni kapı önüne koymayacağının garantisi var mı?

o çocuk üzerinde hiçbir hakkın olmayacak. tek başına annenin evine gitmek zorunda kalabilirsin. bu gün canım cicim diye konuşmasına aldanma erkekler çok plancıdır ve beklemeyi iyi bilirler.

yarın başkasına nikah kıyıp da bebeği üstlerine alırlarsa hiiiçbirşey yapamazsın ve bu adam bunu yapabilecek potansiyelde.

şu anda o evde sadece bir misafirsin bunu unutma. seven adam nikah kıyar bir gün bile beklemez hele hamile bıraktığı birine.. bu işte bir iş var...

Back