Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceki konusunu takip edenler bilir, orda da kesin konuşmuştu, hatta şikayetçi olmayı düşünüyodu; ama nolduğunu hepimiz gördük...dün çok kesin konuşmuştu akşam konuşacağım ve gideceğim diye...eşiyle ailesinin arasında çok büyük bir sorun olmamış söylediği kadarıyla. Klasik yaşanan sorunlar demişti...Ama bence hamile kaldığı için ailesi tepki göstermiştir adama ki bu da normal...Nikah kıysa da çocuğu adam alamaz ama nikah kıymaması lazım ki bu onun için çok büyük bir avantaj sağlar. Eğer başına bela olursa 18 yaşından önce ister kızın rıza olsun ister olmasın cinsel ilişkiye giren bir erkek her zaman suçludur. Daha çok küçük gerçekleri kavraması çok zor...Şimdi bir bebeği olacak yüksek ihtimalle ilk sevdiği adamdır falan filan...Kopmak çok zor geliyor ama inşallah mantıklı davranıp gitmiştir. Ama bende merak ediyor kızı sahipsiz buluyorlar ailesiyle haberleşmesini bile engelliyorlar, kaynanasıyla aynı apartmanda...inşallah bir sorun yaşadıysa ulaşacak birilerini bulur. Daha iyisi inşallah bir sorun çıkmamıştır da bir an önce yazar....
önceki konusunu takip edenler bilir, orda da kesin konuşmuştu, hatta şikayetçi olmayı düşünüyodu; ama nolduğunu hepimiz gördük...
düşüncelerini ve yaşadıklarını tam anlatamıyor,heyecan,korku,cahillik hepsi sebep...bazen bende düşünüyorum eksiklik olduğunu ama bunlara bağladım.sen kandırıldığımızımı düşünüyorsun yoksa..?.ya kızlar dönüp bi daha okudum her şeyi; bu hikayede eksik bişeyler var sanki fisfisfis
aynen bende öyle düşünüyorum hatta gece sarılıp uyuduklarını düşünüyorum..ama bu saate kadar yazmadığına göre saat 12 olduğuna göre yoldada olabilir.umarım öyledir..Evinde uyuyodur merak etmeyin kızlar...
Birazdan girer eşiyle konuştuğunu anlatır...
Gittiğini düşünmüyorum..
Endişelenmeyin bişicik olmamıştır inşallah:Saruboceq:
İçimden bi his gitmekten vazgeçti ama bize söyleyemiyor diyor nedense...
yok canım ben de inanıyorum ama; sanki burda bişeyler anlatınca alacağı tepkiden korkuyomuş gibi; bi de önceki konusunu da takip etmiştim; sürekli tüm hata bendeydi dedi, kendisi çok istemiş evlenmeyi ve dün de gidersem çok mu huzurlu olcam gibi bişey söyledi; bazı çekindiği şeyler var belli ki ama dün evinde de kaldıysa onu suçlayamayız; biz sadece fikir verebiliriz bu onun hayatı; eğer evde kaldığını söylerse de "ne halin varsa gör" demeyin sonuçta hamile bi kadın ve çok duygusal bi dönemde; ne olursa olsun destek olmalıyız...kendisi bir öyle bir böyle düşündüğü için tutarlı davranıp her şeyi net yazamıyor. Net bir şey hissetmiyor çünkü.. Eski konularına bakınca ben kandırıldığımızı düşünmüyorum...