Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

evet bencede biz sadece fikir verebiliriz hayatına müdehale edicek halimiz yok.
ama kocası olacak adam onu silmeye razı.. git diyo ama datlum gidemiyor.. hamilelik galiba..

gidebileceğine pek ihtimal vermiyorum sonuçta o adamı seviyor. önce onunla oturup sorunları konuşmak ister veya o adama (kocası demiyorum) bu siteyi göstermişse adam kesinlikle nete girmesini yasaklar ve engeller.

kızcağız daha çok küçük ve deneyimsiz. akıl danışacağı kişi de yok. bizim dediklerimiz ile epey hayatını sorgulamaya başladı.. ama uygulamaya geçmek onun için çok zor.. insanlar eli ekmek tutmadan nasıl maceraya atılıyorlar hiç anlamıyorum...

offfffffffffffffff ben gittim geldim dadlım hala yok ortalarda içimdeki sesi diyeyim kızlar bu gitmadi o adam ikna etti bizden tepkili msj alıcağını bildiği için girmiyor dadlum yene söylüyorum inş içimdeki ses yanılıyodur sonuç hayat onun hayatı biz iyiliğini istediğimiz için günlerdir dil döktük kendisi bilir ama yenede gelip kaldım bile demesi gerekir kaç kişi onu merak ediyo dünden beri burda lmaz:lmaz:

birde nedense misafir hiç eksik olmadı sabahtan beri bari gelde kararını yaz sonra çık istersen konunuda kapattır ne hakkın var bukadar insanı merakta bırakmaya ama değilmi?:uhm:

birde nedense misafir hiç eksik olmadı sabahtan beri bari gelde kararını yaz sonra çık istersen konunuda kapattır ne hakkın var bukadar insanı merakta bırakmaya ama değilmi?:uhm:
çok popüler bi konu olduğu için misafirlerin okuması normal; kız kendi derdine düşmüş zaten bizi mi düşüncek Allah aşkına...

gidemedim....eşyalarımı topladım..gitmek istediğimi söyledim sabah 7 ye bilet alıyorduk.ama gidemedim...
ailemin yaptıklarından bahsetti..gözlerini aç artık dedi..senede 2 kere onları görüceksin ama gidersen beni bir daha hiç göremiyeceksin dedi..herkes hergün görüyor mu..hiç sorunsuz aileler bile uzak olunca senede 1-2 kere görüyor dedi..orada mutlu mu olacağını sanıyorsun dedi...gidersen çocuğun anane dedesiyle büyüyecek ama babasıyla büyüyemeyecek..hangisi daha iyi dedi..kesin kararlıydım...ama gidemedim...
şuan herkes benim ne kadar kişiliksiz karaktersiz olduğumu düşünecek..haklı olarak..ama yapamadım işte..annem aradı..bu sefer gelirsen gelirsin..eğer gelmezsen biz seni tamamen siliyoruz..sonra gelmek istesende gelemezsin artık dedi.iyi düşün karar ver dedi..senede 2 kere geleceksen hiç gelme dedi..

................................

tahmin etmiştim o yüzden mesajımı geri aldım

Son düzenleme:
hayatım sen de kendi şikayetlerini söyleseydin keşke...

lovelinya'NIN ANLATTIKLARINA YUZDE YUZ KATILIYORUM AMA GULUMBIDE SUNU DUSUN SIMDI COCUK SENIN ICINDESUAN SEN NEREYE GIDERSEN ODA MECBUREN SENINLE GELICEK AMA DOGUNCA ZIRT DIYE ALABILIRLER ELINDEN BENCE SUAN HALA DOGMAMIS OLMASI SANS BUNU DEZAVANTAJA CEVIRMEDEN AILENINYANINA DON..INAN KURTARILICAGINA DAIR EN UFAK BI UMUT OLSA BUNU SOYLEMEZDIM AMASENIN ESIN NASIL BIR ERKEKTIRKI ANASINA SENI EZDIRIYOR?RAHIME SPERM BIRAKMAKLA OLMUYO NE ERKEKLIK NE BABALIK,SENIN COCUGUN ANANE VE DEDESIZMI BUYUSUN SEN ADAMA ASIKSIN VS DIYE ?????SEN CEVAP VER GULUM BU SORULARA BU SORULARIN CEVAI SENI DOGRUYOLA YONLENDIRICEKTIR ALLAH YARDIMCIN OLSUN(GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ)

Sana hayatının geri kalanında sabır diliyorum canım..Buna ihtiyacın olacağını biliyorum..

Hayırlısı olsun dıyecek bıŞı yok. Bız sadece fıkırlerımızı sÖyledık akıl senın hayat senın. OĞlunla mutluluklar dılerım sana

anen baban size ne yaptı ki o adam bu kadar tepkili??

bir de... neden hala sana resmi nikah kıymıyor? bu çok mühim bir sorun bunu hiç konuşmuyor musunuz?

bir de kendini suçlama gidemedin diye gitmek kolay değil çok zor... hem o adamı seviyorsun.

ailenin rest çekmesi de hoş olmamış.

inşaallah hakkında hayırlısı olur ama en azından sende şikayetlerini anlatsaydın annesiyle birlikte oturma konusunda düşündüklerini ama yaşın küçük olduğu için seni kolay kandırıyor biraz dişlerini göster sempatiksalakcinni

Hakkında hayırlısı olsun. Umarım hayallerindeki gibi olur ama üzüldüm ben. Keşke dün ısrar ettipimizde çıkıp gidebilseydin. Ya da en azından bir süreliğine gitseydin, oradan uzaklaşınca daha sağlıklı düşünüyorsun. Bizle konuşurken başkasın eşinle konuşunca bambaşka. Seni çok etkiliyor.
Tek diyeceğim madem gitmeme kararı aldın; dikkat et çocuğunu başkasının üzerine yazdırmasınlar. Ve gitmemekte kararlıysan nikah için diren. Nikah kıysın sana. Tamam ilişkinize gayrimeşru ilişki gözüyle bakmak doğru değil ama evlenmeden birlikte oturuyor durumundan da kurtul hiç değilse, hukuki hakların olsun.
Bundan sonra denecek başka birşey yok.
Gene de başın sıkışırsa burada sana destek olacak insanlar var unutma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…