• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

nikah kiy bile diyenler cikti kal diyende cikar kesin

Ben de Nikah kıy dedim ilk önce, çünkü kızın içini biliyordum, daha 1 ay evvel mesajlaştık, 'eşim' çok iyi tüm sorunlarımız halloldu demişti, anne-babasıyla görüşememesi onun için sorun değildi yani, bunu anlıyorum ben artık, bu olaylı anne-baba ziyareti olmasa dadlum aynı tas aynı hamam devam edecekti, resmi nikahsız hayatına, eşi onu oyalamasına rağmen... Çünkü bu kız gitmek istemiyor, evet yanlış bunu biliyorum, ne kadar söylesek kendimizi parçalasak boş ama gitmek istemiyor içten içe...
Anne-babasını silemiyor , onları özlüyor ama kendiyle de çelişiyor sürekli olarak... Çünkü ne olursa olsun adı aşk olsun, sevgi olsun bu erkek müsveddesini istiyor...
Adam ona seni seviyorum, kal dese kalacak...
:bbo:

eşi sahip çıksa o zaman derimki eşinle mutluysa gerisini boşver.Çıkar gidersiniz başka yere kafanız rahatlar.Ama hepsi birbirinden beter.Al birini vur ötekini.Akılsız adam insan bir oturu düşünür.Kişiliği oturmamış demekki.Başkalarının lafı ile hareket eden bir adam dan ne kadar eş olurki.

ya kızlar aklıma garip şeyler geliyor. acaba bu kız söyledi eşine oda sinirden kriz geçirip kıza bişi yapmasın veya o sinirle evden atıp merdivenlerden falan yuvarlanmasın bu kişiltekilerin sağı solu belli olmaz

kızlar açmadığına göre gittimi acaba çünkü eşi işe gitmiştir çoktan bilmiyorum ne iş yapıyor ama eğer evde kalsaydı açardı herhalde. Belkide yoldadır gidiyordur ne dersiniz........?

kızlar açmadığına göre gittimi acaba çünkü eşi işe gitmiştir çoktan bilmiyorum ne iş yapıyor ama eğer evde kalsaydı açardı herhalde. Belkide yoldadır gidiyordur ne dersiniz........?

inşallah..ya da dün akşam gitmiştir belki :Saruboceq:

ya kızlar aklıma garip şeyler geliyor. acaba bu kız söyledi eşine oda sinirden kriz geçirip kıza bişi yapmasın veya o sinirle evden atıp merdivenlerden falan yuvarlanmasın bu kişiltekilerin sağı solu belli olmaz

kızlar iyi düşünelim iyi olsun ben gidiyordur diye düşünüyorum

Evinde uyuyodur merak etmeyin kızlar...
Birazdan girer eşiyle konuştuğunu anlatır...
Gittiğini düşünmüyorum..
Endişelenmeyin bişicik olmamıştır inşallah:Saruboceq:

Evinde uyuyodur merak etmeyin kızlar...
Birazdan girer eşiyle konuştuğunu anlatır...
Gittiğini düşünmüyorum..
Endişelenmeyin bişicik olmamıştır inşallah:Saruboceq:
bende sizin gibi düşünüyorum eşi terminale bıraksa bile sabah sabah gitmez heralde uyuyordur ama yenede evdeyse ve uyumuyosa gelsede iki kelime yazıp çıksın hepimiz merak içindeyiz aklıma başka şey geliyo ama neyse getirmeyeyim ben yenede aklıma :delphin::delphin:

ya kötü düşünmeyelim...

bence de bu adamı seviyo malesef, eğer bu son olay olmasaydı her şey daha farklı olabilirdi...

bu arada kızmayın ama dadlumun anlattıklarına göre eşinin de haklı olduğu çok nokta varmış; hatta kocasını suçlamıyo bile; tamam adamı ne kadar sevse de ailesini daha çok sever insan; ama onun için ters bişey söylemiyo hiç; sadece kaynanasından şikayetçi anladığım kadarıyla; hatta başka bi başlık altında kaynanasından ne kadar nefret ettiğini anlatmış hep; bence eğer kızın kaynanası evlerine yakın olmasaydı, kesinlikle gitmeyi düşünmezdi...

keşke şu kocası olacak adam biraz irade sahibi olup annesiyle bir olup karısını ezmeseydi çünkü çok erkek var karısının ailesiyle kavgalı olup onlarla görüşmeyen; keşke dadlumun ailesi eve geldiğinde adam çıkıp gitseydi de kendi görüşmeyip, kızın görüşmesine karışmasaydı, ahh keşke...

bu arada ben hala bu hikayede eksik noktaların olduğunu düşünüyorum, anlamadığım kocası neden bu kadar düşman olmuş ailesine, yok yok gerçekten eksik bişeyler var...

Ben daddlumun bugün buraya yazabileceğini pek düşünmüyorum... Gerçekten dediği gibi annelerine gidecekse bugün yolda geçecektiz zaten ankara istanbul arası 6 saat.... O yüzden beklemeyin cevap bugün.. Belki akşama doğru...

Back