aynen kal diyen olurmu ki?
nikah kiy bile diyenler cikti kal diyende cikar kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kal diyen olurmu ki?
teşekkür ederim okypete beni aydınlattığın.
nikah kiy bile diyenler cikti kal diyende cikar kesin
kızlar açmadığına göre gittimi acaba çünkü eşi işe gitmiştir çoktan bilmiyorum ne iş yapıyor ama eğer evde kalsaydı açardı herhalde. Belkide yoldadır gidiyordur ne dersiniz........?
ya kızlar aklıma garip şeyler geliyor. acaba bu kız söyledi eşine oda sinirden kriz geçirip kıza bişi yapmasın veya o sinirle evden atıp merdivenlerden falan yuvarlanmasın bu kişiltekilerin sağı solu belli olmaz
bende sizin gibi düşünüyorum eşi terminale bıraksa bile sabah sabah gitmez heralde uyuyordur ama yenede evdeyse ve uyumuyosa gelsede iki kelime yazıp çıksın hepimiz merak içindeyiz aklıma başka şey geliyo ama neyse getirmeyeyim ben yenede aklımaEvinde uyuyodur merak etmeyin kızlar...
Birazdan girer eşiyle konuştuğunu anlatır...
Gittiğini düşünmüyorum..
Endişelenmeyin bişicik olmamıştır inşallah:Saruboceq:
ya kötü düşünmeyelim...ya kızlar aklıma garip şeyler geliyor. acaba bu kız söyledi eşine oda sinirden kriz geçirip kıza bişi yapmasın veya o sinirle evden atıp merdivenlerden falan yuvarlanmasın bu kişiltekilerin sağı solu belli olmaz