canım tabikide göz yummayalım ama habire dini nikahtan bahsediyosunuz ben ceza almayın diye uyarmıştım ama yanlış yaptım sanırım kusura bakmayınarkadaşım kimse olayı dine bağlamıyo ama kızın resmi nikahı yok dini nikahı var diyede ahlaksız muamelesi yapılmasına gözmü yumalım
şimdi konu sahibinin derdi bu mu değil lütfen nikahı falan geçin artık bu kız gitmelimiyim kalmalımıyım diye sordu DADLUM sana birşey diyeyimmi güzelim benim içimden bir ses sen bu aileyi ömür boyu çekiceksin gibi geliyo yok akraba ne der yok komşu neder oooooooo inş ben yanılırım
yok hayatım bakma sen onlara; zaten Allah katında meşrudur çocuğun ama resmi nikahınız olmadığı için yasalara göre durum böyle; hatta bu durum senin için şans; her şerde bi hayır var derler yaa öyle olmuş resmen...arkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..
yok hayatım bakma sen onlara; zaten Allah katında meşrudur çocuğun ama resmi nikahınız olmadığı için yasalara göre durum böyle; hatta bu durum senin için şans; her şerde bi hayır var derler yaa öyle olmuş resmen...
şimdi konu sahibinin derdi bu mu değil lütfen nikahı falan geçin artık bu kız gitmelimiyim kalmalımıyım diye sordu DADLUM sana birşey diyeyimmi güzelim benim içimden bir ses sen bu aileyi ömür boyu çekiceksin gibi geliyo yok akraba ne der yok komşu neder oooooooo inş ben yanılırım
o zaman burda habire millete cvp yazıcağına kapat arkadaşım bilgisayarını git dinlen yat uzan bebeğin için yanlışmıyım en azından yazılanları görmezsin sinirlenmezsin bebeğinide üzmezsin kaç saattir bilgisayar başındasın yazık değilmi bebeğine git kafanı dinle toparlan ne yapmak istiyosan yap ister şimdi git ister yarın git ama dinlen birazarkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..
arkadaşım kimse olayı dine bağlamıyo ama kızın resmi nikahı yok dini nikahı var diyede ahlaksız muamelesi yapılmasına gözmü yumalım
aminnnn. ama herşeyi başkalarından bekleme.
inşallah öyledir..Allah yardımcım olsun..
arkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..
inş canım çok sevindim vazgeçmemenden bebeğin için ve senin için en doğru olan bu konuş akşam o adamla kararından vazgeçmemen dileğiyle inş:Saruboceq::Saruboceq:yok kararımı verdim artık..dediğim gibi..
o zaman burda habire millete cvp yazıcağına kapat arkadaşım bilgisayarını git dinlen yat uzan bebeğin için yanlışmıyım en azından yazılanları görmezsin sinirlenmezsin bebeğinide üzmezsin kaç saattir bilgisayar başındasın yazık değilmi bebeğine git kafanı dinle toparlan ne yapmak istiyosan yap ister şimdi git ister yarın git ama dinlen biraz
canım tabikide göz yummayalım ama habire dini nikahtan bahsediyosunuz ben ceza almayın diye uyarmıştım ama yanlış yaptım sanırım kusura bakmayın
resmi kurumlarda gözükmesede Allah biliyor siz evlisiniz senin bebeğin gayrimeşru değil
annesi babası var sakın bunu düşünme sen bu evlilikte resmi nikah kıymayarak yada düzeleceğini zannedip aileni ezerek bazı hatalar yaptın tamam kabul ediyosun zaten....
ama bundan sonra hayat güzel olacak inşallah bebeğinle ailenle mutlu bir hayat süreceksin o doğduğunda onun bir gülüşü bütün sıkıntıları unutturacak sana inşallah..
kaynanası rahat bırakırsa tabi
yapmayın kızlar herşey bizim elimizde allah akıl vermiş fikir vermiş bu kız çok tecrubesiz yaşı ve deneyimi öok az aslında hepsini yola getirebilirdi ama şu an bu kapasite yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?