• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bence arkanıza bakmadan çıkın gidin o evden..

Son düzenleme:
nutuk atmaya bu kadar meraklıysanız gidin daha az hassas bir konu seçin.
ne acımasız, ne duygusuz yorumlar yapıyorsunuz, pes!
bu durumda olan kişi sizin çocuğunuz, sizin sevdiğiniz birisi olabilirdi.
dünya toz pembe değilmiş!!!
bu kız şu an bunu sizden daha iyi biliyor, emin olabilirsiniz...
bu tip antipatik yorumların konuya, konu sahibine hiç bir katkısı olamaz.
biraz iletişim dersi alın...

ilatişim dersi alması gereken sizsiniz siz kimsinizki hem konu sahibinin avukatımı burası serbest bir platform her kez düşüncesini söylemekte özgür bu kadar savunmak istiyorsanız gidip adam ve ailesiyle konuşun buradan koruyormuş gibi görünmekle olmuyoryasakkelime

ay cook sey yazilmi hepsini okuyamam en son ne oldu Dadlumm hoscakal demis soon karari ne
nikah felan yapmicak dimi adam resmen kandiriyor kizi cocugu almak icin rezil herif

DADLUM;
Bu adam senin eşin değil, kocan değil.
Dini nikah yaptığın ama Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre de hukuki anlamda hiç bir hak iddia edemediğin bir beraberlik yaşadığın insan bu.
Bu insan 28 yaşında hala anne-babasının ağzına bakıyor...
Kusura bakma ama gider bu adamla resmi nikah yaparsan bir erkek çocuğuyla evlilik yapacaksın, bir adamla değil...
Böylesi bir insana adam denmez çünkü...
:olmaz:
Acil surette o evi terk et!
Gerekirse birinden borç al bir komşudan fillan...
O insanın terminale götürmesini bekleme.
Götürmeyecek çünkü, o bebeği almadan asla hem de...!

bu genç yaşında çok üzücü şeyler yaşamıs inşallah bundan sonra yüzün güler.acaba esını ıkna edip kayınvalıdende uzakda bı eve gecıp nıkahınızı yapıp çoçugunuzu buyutsenız sorunlar cozulur mu

DADLUM;
Bu adam senin eşin değil, kocan değil.
Dini nikah yaptığın ama Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre de hukuki anlamda hiç bir hak iddia edemediğin bir beraberlik yaşadığın insan bu.
Bu insan 28 yaşında hala anne-babasının ağzına bakıyor...
Kusura bakma ama gider bu adamla resmi nikah yaparsan bir erkek çocuğuyla evlilik yapacaksın, bir adamla değil...
Böylesi bir insana adam denmez çünkü...
:olmaz:
Acil surette o evi terk et!
Gerekirse birinden borç al bir komşudan fillan...
O insanın terminale götürmesini bekleme.
Götürmeyecek çünkü, o bebeği almadan asla hem de...!

vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Önce biraz başlardan okudum mesajları sonra dayanamayıp sonlara doğru gittim ve bir de resmi nikahın olmadığını yaşınızın daha çok küçük olduğunu öğrendim, yanlış anlamayın yadırgamak için demiyorum resmi nikahın olmayışını ama en azından burada içim rahatladı. Yani... Hem içim acıdı hem içim rahatladı. En azından boşanmaydı, mahkemeydi, beni boşamıyor sıkıntısı yok bir de yüreğinizin bir köşesinde.

Yazdıklarınızı okuduğumda nefesim daraldı ve başıma ağrı girdi resmen, arkadaşlar yazılacak en doğru şeyleri yazmışlar zaten, aynılarını tekrar etmiyorum ama sakın "gitmek kolay mı zannediyorsunuz" diye düşünmeyin, bu hayatta öyle imkansız zannedilen şeyleri alt ediyor ki insanlar, inanamazsınız... Bu gücü ve kudreti şimdi kendinizde buldunuz buldunuz, uygulamaya geçirdiniz geçirdiniz. Daha da uzatarak sadece kendinize değil bebeğinize de edeceksiniz.

Karar sizin, ya yıllar sonra hatırınıza gelen kötü bir tecrübe olacak bu olay ya da kalıp aynı şeyleri yıllarca çekeceksiniz.

Ne yapalım, gelip bizim kurtarmamız gerekecekse 500 kişi dayanıp kapınıza sizi alalım ama siz yarın öbür gün kocamı özledim ben, çocuğumuz babasız büyümesin bilmem ne der tekrar başa sararsanız hayatınız boyunca kimse size güvenmez ve kefil olmaz.

Yapmayın lütfen, yaşadıklarınız kolay değil, anlamaya çalışıyorum, her bir noktasını ince ince düşünüyorum ama hayatta imkansız diye bir şey olmadığını öğrenin lütfen. Hariçten gazel okumak kolaydır olarak görmeyin bunları, sonuçta hiçbirimizin hayatı toz pembe değil, çoğumuz bunlar kadar ağır olmasa da böyle dönüm noktaları yaşıyoruz hayatımızda ya da yakınlarımız.

Hayatta en önemli şey kendiniz, gururunuz ve tecrübedir. Tecrübelere sonuna kadar güvenin, inanın biri bile yanıltmaz sizi. Başkalarının canını yakan olayları tecrübe ederseniz sizin hayatınızı kurtarabilir bu.

Bizi ilk fırsatta haberdar edin lütfen.

eşyalarımı topladım..daha doğrusu bebeğimin eşyalarını sadece..zaten kendiminkiler olmuyor üzerime...
ama içimde bir ateş var..ağlayarak topladım onları..içim yanıyor...

eşyalarımı topladım..daha doğrusu bebeğimin eşyalarını sadece..zaten kendiminkiler olmuyor üzerime...
canım ciddi soruyorum, bütün yazılanları unut; pişman mısın kararından?

seni bu hale getirenler için hiç ağlama değmez.
çok gençsin. güçlü olursan şimdi, ileride pişman olmayacağina eminim.
sen güçlü ol ki onlar korksunlar.

seni bu hale getirenler için hiç ağlama değmez.
çok gençsin. güçlü olursan şimdi, ileride pişman olmayacağina eminim.
sen güçlü ol ki onlar korksunlar.

her şey çok farklı olabilirdi..biz çok mutlu olabilirdik..ama bu kin,bu nefret..niye geçmedi.niye bitmedi..bu kadar büyütecek bişey yoktu..niye böyle yaptı...niye niye niye diye soruyorum...kim ister karnı burnunda baba evine dönmeyi..bana niye bunları yaşattı..benim suçum nee...

bu şekilde devam etmeyeceğini biliyorum..yürümeyeceğini..ama bi umut..bi hayal hala...içim acıyor..orayada gidince mutlu olabilecek miyim..benimki takıntı mı saplantı mı..bilmiyorum..

Bana bişey demeyin
bebeğime bişey demeyin deyip duruyorsun ama hala akıllanmamışın
bence sen akıllanmazsın
neyin hayali yaaaaa
nikasız bir adamın çocuğunu doğurup annesinden hakaret işiterek kendi ailene hasret yaşamak mı?
buyur devam et!!
hayallerin uzakta değil,yanıbaşında!

bak şöle yap o zaman, eşinle konuşacaksın zaten; biraz düşünmek istediğini söyle; biraz ayrı kalmanız ikiniz için de iyi olur; sonrasını ona bırak biraz da o düşsün derdine, seni seviyosa ne yapar eder çözüm bulur, bu süreçte onun tavrını görmüş olursun hem; sonra dönmeni isterse de bu sefer sen şartlarını söylersin...

Son düzenleyen: Moderatör:
her şey çok farklı olabilirdi..biz çok mutlu olabilirdik..ama bu kin,bu nefret..niye geçmedi.niye bitmedi..bu kadar büyütecek bişey yoktu..niye böyle yaptı...niye niye niye diye soruyorum...kim ister karnı burnunda baba evine dönmeyi..bana niye bunları yaşattı..benim suçum nee...

hala suçum ne diyorsun!!!!!!!!!!
kızım açsana gözleriniiii
anneni babanı ezip geçmişin adamın ailesi seni prenses mi yapacaktıııııııııı
offfffffffffffffff yaaaa
anlamıyorsun anlayamayacaksın aslaaaaa

Bana bişey demeyin
bebeğime bişey demeyin deyip duruyorsun ama hala akıllanmamışın
bence sen akıllanmazsın
neyin hayali yaaaaa
nikasız bir adamın çocuğunu doğurup annesinden hakaret işiterek kendi ailene hasret yaşamak mı?
buyur devam et!!
hayallerin uzakta değil,yanıbaşında!
ya off bırakın şu suçlar gibi konuşmayı; o da biliyo bunları emin olun; ama öylece her şeyi silmek o kadar kolay olmuyo demekki, ortada genç bi kızın yarım kalan hayalleri var; biraz anlayışlı olun yahu...

hala suçum ne diyorsun!!!!!!!!!!
kızım açsana gözleriniiii
anneni babanı ezip geçmişin adamın ailesi seni prenses mi yapacaktıııııııııı
offfffffffffffffff yaaaa
anlamıyorsun anlayamayacaksın aslaaaaa

anlıyorum..ama kabullenemiyorum yapılanları..zoruma gidiyor..yaşadıklarım çok ağır geliyor..gidicem..buna emin olmasam eşyalarımı toplamam...

Back