• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Şuanda kapını kapattın rahat rahat kimse karışmadan internete girebiliyosun...Bizimle derdini paylaşıp rahatlıyorsun......yüzlerini görmediğinden az da olsa rahatlıyosun
(Belki istediğin an dışarı çıkamıorsun ama)
İstediklerini yaptırıp 2 evi bir ederse şimdiki özgürlüğünü bile arasın..Gündelikçi gibi olursun..

biliyorum canım..öyle..

annesiyle aramda bir mesele olunca ben aranıza girmem karışmam diyor..kendiniz halledin diyor..hem o kaynana yeri gelir döverde bile dedi daha önce..
kusura bakmayın ama ohaaaa yani, ilerde bu ben kocanım döverim de severim de der, kaynananıza falan kızmıyorum, eşinizden çok yüz görmüş belli ki...

ya burda dini nikah yeterlidir önemli olan Allah katında ne olduğudur diyen biri var mı Allah aşkına, hata olduğunu zaten söylüyoruz ama bu adamla da dost hayatı yaşıyomuş havası yaratmayın yahu...

evet biz kadınları erkekler suistimal edebilmek için allah katında karı kocayız diye kandırıyor bu çok doğru

ya burda dini nikah yeterlidir önemli olan Allah katında ne olduğudur diyen biri var mı Allah aşkına, hata olduğunu zaten söylüyoruz ama bu adamla da dost hayatı yaşıyomuş havası yaratmayın yahu...

arkadaşım hanımlar bizi anlamak istemiyolar halada arkadaşımızı bu şekilde yargılamaya devam edecekler yazık diyorum başka bişey demiyorum.....

Ah şu kadınlar ,kendi parmağını gözüne sokmakta üzerine yokk:((
içim acıyarak okudum yazdıklarını,hakkında hayırlısı olsun diyorum

artık imamlar evlilik cüzdanı olmadan nikah kıyamıyorlar,yoksa ceza alıyorlarmış

yargılansınki aklını başına alsın şimdi kaynanası kocası dövmeye kalkar yarın eltisi görümcesi onların çocukları hayat bir savaş alanı güçlü olan kazanır dünya toz pembe değildir daha 18 yaşında adam nikahı basmıyorsa ayrılsın önünde daha iyi bir yaşamda olabilir geç kalmış değil henüz

artık imamlar evlilik cüzdanı olmadan nikah kıyamıyorlar,yoksa ceza alıyorlarmış

evet aynen canım dini nikah kıyarken önce evlilik cüzdanına bakıyolar

Ben anlamadım dost hayatıyla farkını o zaman. Bu bir ilişki ve resmi tarafı yok. Ben bu dost hayatı dediğiniz ve hakir gördüğünüz ilişkiye karşı değilim bu arada. ıki bekar yetişkin insanın yaşadıkları kendilerini ilgilendirir. Ahlaksızlığından dem vurmak saçma çünkü reşit bile olmayan bir kızı imam nikahıyla yanında tutmaktan bahsediyoruz. Varsa söyleyin kime zararı var, burda ise bir kızın canı yakılmış göz göre göre, yasalar evlenemezsiniz dediği halde.

evet biz kadınları erkekler suistimal edebilmek için allah katında karı kocayız diye kandırıyor bu çok doğru

babam almış imam nikahlı bir kadın yakında bunu atıcam deyip duruyor sanki köpek yavrusu kadında babamı kocası sanıyo

aaaaaaaaaaaa hanımlar yapmayınn ama şimdi biri çıkıp size 'kıza pisikolojik baskı ' yapmayın der,sonrada anlat dur anlatabilirsen tabi

yargılansınki aklını başına alsın şimdi kaynanası kocası dövmeye kalkar yarın eltisi görümcesi onların çocukları hayat bir savaş alanı güçlü olan kazanır dünya toz pembe değildir daha 18 yaşında adam nikahı basmıyorsa ayrılsın önünde daha iyi bir yaşamda olabilir geç kalmış değil henüz

hadi yargılasın herkez sen kötüsün pissin desin nikahsız yaşıyosun desin kızda aklını başına alır belki belkide kendini iyice suçlayıp ve üzüp bebeğine zarar vermesine sebep olabilirsin bu sözlerinle.....

aklını başına almasını sağlamanın yolu bu değil...

nikahi basmiyosasi yok artik bu isin ailesinin evine dönsün bu saatten sonra nikah hic bir isine yaramaz aksina zarar getirir adam cocuk üzerinde hak idda eder kanunende hemen alamaz ama belki ilerde alabilir

iyi o zaman şöle diyelim de mutlu olun; bu kız koca düşkünü olduğu için küçük yaşta elalemin adamının evine taşınmış, hemen adamın kollarına atmış kendini bi de çocuk peydahlamış, bir sürü ahlaksızlık yapmış, kızın "hiçbi şeyi" olmayan bu adamla gayri meşru ahlaksız bi ilişki için de; imam nikahı mı o da bu ahlaksızlığa uydurulmuş bi kılıf; bunu mu diyelim yani; anlamak istemiyosunuz ne sölemek istediğimizi saptırıyosunuz...

naptınız hanımlar yahuu lütfen olayı dine bağlamayın yasakkkkkkkkkkk benden söylemesii:dilcikar:

iyi o zaman şöle diyelim de mutlu olun; bu kız koca düşkünü olduğu için küçük yaşta elalemin adamının evine taşınmış, hemen adamın kollarına atmış kendini bi de çocuk peydahlamış, bir sürü ahlaksızlık yapmış, kızın "hiçbi şeyi" olmayan bu adamla gayri meşru ahlaksız bi ilişki için de; imam nikahı mı o da bu ahlaksızlığa uydurulmuş bi kılıf; bunu mu diyelim yani; anlamak istemiyosunuz ne sölemek istediğimizi saptırıyosunuz...

alkisalkisalkis

evet ama hala evlilik cüzdenı istemeden kıyanlar var işte gördüğümüz gibi!
ama yinede bu birliktelikte resmi nikah olmaması arkadaşımızın şansı gerçekten

arkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..

şimdi konu sahibinin derdi bu mu değil lütfen nikahı falan geçin artık bu kız gitmelimiyim kalmalımıyım diye sordu DADLUM sana birşey diyeyimmi güzelim benim içimden bir ses sen bu aileyi ömür boyu çekiceksin gibi geliyo yok akraba ne der yok komşu neder oooooooo inş ben yanılırım

arkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..

alın işte bunun için demeyin diyoruz.anladınızmı acaba

Back