• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bir defa 18 yaş resmide olsa evlenmek için küçük bir yaş evlilik yürütmek çocuk oyuncağı değil hem bebekte olucakmış adam bassın nikahı istese bir haftada kıyar

din dersiyle ne alakası var komikleşiyosunuz yaa ben diyorumki şu kızı zaten eziyolar sizde nikahsız ilişki yaşıyosun o senin kocan değil diyerek iyice eziyosunuz ben bunu savunuyorum kimseye ders vermek gibi bi amacım yok siz kabul etsenizde etmesenizde o adam bu kızın kocasıııı ......

burada yazılanları genç kızlarımızda okuyor herşeyi normal gibi göstermeye çalışmayın lütfen komik bile değilsiniz hata yapıyorsunuzyasakkelimeyasakkelime

canım söyledim..senin annende neler dedi dedim..benim annemi karıştırma..o bu zamana kadar çok sabretti dedi..hangi anne oğluna bu kadar hakaret edilmesine dayanır dedi..benim annem haklı dedi..
bide anne babasının yerinde başkaları olsa annemi babamıda def eder benide kollarına takar yollarmış..benim annem babam yine sabırlılar dedi..

ayyyy laflara bak yaaaa benim annem babam bana yapılanlara sabretmedimi?
senin ailende bana hakaret etti herşey karşılıklı deseydinn benim ailem seni sevmiyosa senin ailende beni sevmiyo ve istemiyooo....,
ben istersem giderim senin annen baban beni yollayamaz deseydinnn aayy çatlıccam nasıl sözler bunlar

aman adam dört tane alsa dördüde meşrumu yani bazıları burada din desi vermeye ne kadar meraklı

kimse din dersi vermiyor bizde karsiyiz sadece imam nikahli olan evliliklere ama esim demesi bu yüzden hem ne yapmamizi bekliyosunuz düsene bi tekmede bizmi vuralim
mantiklica tavsiyelerde bulunuyoruz siz takmissiniz esi degil de degil...

ne gerçeği arkadaşım sen buna gerçek mi diyosun bence sen uzayda yaşıyosun ayrıca çok ta saygı duyarım insanlara kendimede saygım olduğu için keşke o insanlarında kendisine saygısı olsaydıda bu milet böyle olmasaydı hiçte haksız değilim bal gibide cahiller güçlü olmak o kadarda zor değil inan bana yaşım küçük belki ama mantıklı konuşabilcek yaşa geldiğime inanıyorum işte bu yargı yüzünden dul kadına yapılan eziklenme GERÇEĞİ sizler hiç ağzınızdan düşürmediğiniz için bu böyle gelmiş böyle gidiyor bunu yıkmaya çalışılsa ama dilinizden düşmüyor gerçekten[/QUOTE]

Peki güçlü olmak için neler gerekli,ben güçlüyüm toplumu kaale almıyorum demekle olmuyor.Senin yaşlarında ben de çok heyecanlı ve asi bir yapım vardı nasıl olur falan diye herşeyi eleştirir mantığıma bir türlü kabul ettiremezdim.İnan bana öyle şeyler yaşadım ki kendim bile hayretler içinde kalıyorum verdiğim tepkilere.Ve ben gayet iyi bir kurumda mimar olarak çalışıyorum ve çok iyi bir üniv. den iyi bir derece ile mezun oldum.Yani ayaklarımın üstünde durabiliyorum.Güçlü olmak için en önemli şey ekonomik özgürlük tabi bunu diğer yorumlarımda dadluum a da yazdım.Okulunu bitir işe gir diye.Umarım toplumumuz senin dediğin düzeye gelir bunu da elbette biz sağlayacağız ama eğitimle ekonomik özgürlükle.Fakat herşeyin bir anda olmasını bekleyip ona göre herşeyi yine yok sayarak burnunun dkine hareket etmek pek doğru değil değil mi,belli bir süreçten geçeceğiz elbette:kahve:

burada evli ve tecrubeli bayanlar bekar kızlarında olduğunu düşünerek yorumlarda bulunmalı herşeyi normal gibi gösterirsek kötü niyetli insanlara gün doğar

canım söyledim..senin annende neler dedi dedim..benim annemi karıştırma..o bu zamana kadar çok sabretti dedi..hangi anne oğluna bu kadar hakaret edilmesine dayanır dedi..benim annem haklı dedi..
bide anne babasının yerinde başkaları olsa annemi babamıda def eder benide kollarına takar yollarmış..benim annem babam yine sabırlılar dedi..
annenler durduk yerde hakaret etmiyo heralde, kaldı ki diyelim annanler saygısız insanlar; kendisi görüşmeyebilir, çıkıp gitseydi...

bi mesele olduğunda annesine karşı seni savunuyo mu yoksa o da mı üstüne geliyo?

burada yazılanları genç kızlarımızda okuyor herşeyi normal gibi göstermeye çalışmayın lütfen komik bile değilsiniz hata yapıyorsunuzyasakkelimeyasakkelime

ben herşey normal demiyorum laflarımı nasıl anlıyosunuz bilmiyorum resmi n,kah olmalı diyorum bu evlilik hata diyorummmmm ama siz dadlum arkadaşımıza çok üzücü birişeyle itham ediyosunuz genç kızlarımız etkileniyorda burda 7 aylık bir hamile kadım bu sözlerden etkilenmiyor öylemiiiii

Bu arada kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. Bu ilişki evlilik değil, Allah katında evlilik ne demek ya. Resmi sorumluluklardan kaçmak için (özellikle kadınları) kullanma metodu haline gelmiş bir şey bu. Yine de arada nikah var bir şekilde diyenlerin yarın öbür gün kızlarını bu şekilde iki üç kadınının üstüne istismar amacıyla göz göre göre almaya kalkanlara cevabı kalmaz. Haklarınıza sıkı sıkıya sarılın.. Allah herşeyi görüyor merak etmeyin.

canım allah yardımcın olsun,sen hiç kimseye bakma eş dost akraba,ne derlerse desinler

ne yaşadığını sen biliyorsun sonuçta,bebeğine sımsıkı sarıl ve doğru kararı vermeye çalış

Dine dayanacak olursak efendimizinde hanımları vardı?Gerçe sebepleri farklıydı...
Allah huzurunda eşi işte daha neyi karıştırıyosunuzki siz onu anlamıyorum.tamam resmi açıdan eşi diil ama Allah katında eşi oluyor beyefendi.Tabiki resmi nikah olmalı.Ama bu bizi ilgilendirmez
(Ayrıca çok eşliliği asla savunmuyorum tabikide resmi nikahta olmalı olmadan evlenilmemeli..Ama dini nikahı küçümsediğiniz için verdim diğer örneği..)
...

Son düzenleme:
annenler durduk yerde hakaret etmiyo heralde, kaldı ki diyelim annanler saygısız insanlar; kendisi görüşmeyebilir, çıkıp gitseydi...

bi mesele olduğunda annesine karşı seni savunuyo mu yoksa o da mı üstüne geliyo?

annesiyle aramda bir mesele olunca ben aranıza girmem karışmam diyor..kendiniz halledin diyor..hem o kaynana yeri gelir döverde bile dedi daha önce..

dini yada resmi olaya neresinden bakarsak bakalım "koca" olarak adlandrılan ama bu sıfata yakıştıramadığım eşinin yaptıkları doğru değil.ne dinimizde ne kanunlarımızda bunun yeri yok.heleki dinimizde bir kocanın karısına bu şekilde eziyet etmesi çok günahhh

Bu arada kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. Bu ilişki evlilik değil, Allah katında evlilik ne demek ya. Resmi sorumluluklardan kaçmak için (özellikle kadınları) kullanma metodu haline gelmiş bir şey bu. Yine de arada nikah var bir şekilde diyenlerin yarın öbür gün kızlarını bu şekilde iki üç kadınının üstüne istismar amacıyla göz göre göre almaya kalkanlara cevabı kalmaz. Haklarınıza sıkı sıkıya sarılın.. Allah herşeyi görüyor merak etmeyin.

arkadaşım kimse burda resmi nikah olmadan dini nikahla evlenip kendini kullandırmasını savunmuyo !
hala ilişki diyenler oluyo bu çok büyük bir ithamm çok kırıcı bi söz

ya burda dini nikah yeterlidir önemli olan Allah katında ne olduğudur diyen biri var mı Allah aşkına, hata olduğunu zaten söylüyoruz ama bu adamla da dost hayatı yaşıyomuş havası yaratmayın yahu...

Şuanda kapını kapattın rahat rahat kimse karışmadan internete girebiliyosun...Bizimle derdini paylaşıp rahatlıyorsun......yüzlerini görmediğinden az da olsa rahatlıyosun
(Belki istediğin an dışarı çıkamıorsun ama)
ıstediklerini yaptırıp 2 evi bir ederse şimdiki özgürlüğünü bile arasın..Gündelikçi gibi olursun..

ne gerçeği arkadaşım sen buna gerçek mi diyosun bence sen uzayda yaşıyosun ayrıca çok ta saygı duyarım insanlara kendimede saygım olduğu için keşke o insanlarında kendisine saygısı olsaydıda bu milet böyle olmasaydı hiçte haksız değilim bal gibide cahiller güçlü olmak o kadarda zor değil inan bana yaşım küçük belki ama mantıklı konuşabilcek yaşa geldiğime inanıyorum işte bu yargı yüzünden dul kadına yapılan eziklenme GERÇEĞİ sizler hiç ağzınızdan düşürmediğiniz için bu böyle gelmiş böyle gidiyor bunu yıkmaya çalışılsa ama dilinizden düşmüyor gerçekten

Peki güçlü olmak için neler gerekli,ben güçlüyüm toplumu kaale almıyorum demekle olmuyor.Senin yaşlarında ben de çok heyecanlı ve asi bir yapım vardı nasıl olur falan diye herşeyi eleştirir mantığıma bir türlü kabul ettiremezdim.İnan bana öyle şeyler yaşadım ki kendim bile hayretler içinde kalıyorum verdiğim tepkilere.Ve ben gayet iyi bir kurumda mimar olarak çalışıyorum ve çok iyi bir üniv. den iyi bir derece ile mezun oldum.Yani ayaklarımın üstünde durabiliyorum.Güçlü olmak için en önemli şey ekonomik özgürlük tabi bunu diğer yorumlarımda dadluum a da yazdım.Okulunu bitir işe gir diye.Umarım toplumumuz senin dediğin düzeye gelir bunu da elbette biz sağlayacağız ama eğitimle ekonomik özgürlükle.Fakat herşeyin bir anda olmasını bekleyip ona göre herşeyi yine yok sayarak burnunun dkine hareket etmek pek doğru değil değil mi,belli bir süreçten geçeceğiz elbette:kahve:[/QUOTE]
güçlü olmak için aynen dediğin gibi okumak mesleğini eline almak gerekir ama ekonomiden ziyade insanın karakter yapısıda önemlidir güçlü olmak için kendinle çatışman lazım parasal anlamda güçlükte bir yere kadar herşeyin bi anda olmasını beklemek aptallık olur elbette fakat burnumun dikini dikine gitmessemde istediğimi veya inandığımı başaramam ki haksızmıyım?

konuyu saptırmak istemiyorum hepimiz farklı düşünceleri savunabiliriz bu konuda özgürüz konu sahibide isterse gözünü kulağını tıkar toplumu bi kenara bırakmaya çalışır zor değil insanın idealleri varsa her şeyi yapar

dini yada resmi olaya neresinden bakarsak bakalım "koca" olarak adlandrılan ama bu sıfata yakıştıramadığım eşinin yaptıkları doğru değil.ne dinimizde ne kanunlarımızda bunun yeri yok.heleki dinimizde bir kocanın karısına bu şekilde eziyet etmesi çok günahhh

haklısın arkadaşım netice bu .

Back