Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamak istemiyosunuz galiba, burda ayşe'nin sölemek istediği kızı ahlaksız bi ilşki içinde göstermenin yanlış olduğu...aman adam dört tane alsa dördüde meşrumu yani bazıları burada din desi vermeye ne kadar meraklı
din dersiyle ne alakası var komikleşiyosunuz yaa ben diyorumki şu kızı zaten eziyolar sizde nikahsız ilişki yaşıyosun o senin kocan değil diyerek iyice eziyosunuz ben bunu savunuyorum kimseye ders vermek gibi bi amacım yok siz kabul etsenizde etmesenizde o adam bu kızın kocasıııı ......
canım söyledim..senin annende neler dedi dedim..benim annemi karıştırma..o bu zamana kadar çok sabretti dedi..hangi anne oğluna bu kadar hakaret edilmesine dayanır dedi..benim annem haklı dedi..
bide anne babasının yerinde başkaları olsa annemi babamıda def eder benide kollarına takar yollarmış..benim annem babam yine sabırlılar dedi..
aman adam dört tane alsa dördüde meşrumu yani bazıları burada din desi vermeye ne kadar meraklı
annenler durduk yerde hakaret etmiyo heralde, kaldı ki diyelim annanler saygısız insanlar; kendisi görüşmeyebilir, çıkıp gitseydi...canım söyledim..senin annende neler dedi dedim..benim annemi karıştırma..o bu zamana kadar çok sabretti dedi..hangi anne oğluna bu kadar hakaret edilmesine dayanır dedi..benim annem haklı dedi..
bide anne babasının yerinde başkaları olsa annemi babamıda def eder benide kollarına takar yollarmış..benim annem babam yine sabırlılar dedi..
burada yazılanları genç kızlarımızda okuyor herşeyi normal gibi göstermeye çalışmayın lütfen komik bile değilsiniz hata yapıyorsunuzyasakkelimeyasakkelime
anlamak istemiyosunuz galiba, burda ayşe'nin sölemek istediği kızı ahlaksız bi ilşki içinde göstermenin yanlış olduğu...
annenler durduk yerde hakaret etmiyo heralde, kaldı ki diyelim annanler saygısız insanlar; kendisi görüşmeyebilir, çıkıp gitseydi...
bi mesele olduğunda annesine karşı seni savunuyo mu yoksa o da mı üstüne geliyo?
Bu arada kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. Bu ilişki evlilik değil, Allah katında evlilik ne demek ya. Resmi sorumluluklardan kaçmak için (özellikle kadınları) kullanma metodu haline gelmiş bir şey bu. Yine de arada nikah var bir şekilde diyenlerin yarın öbür gün kızlarını bu şekilde iki üç kadınının üstüne istismar amacıyla göz göre göre almaya kalkanlara cevabı kalmaz. Haklarınıza sıkı sıkıya sarılın.. Allah herşeyi görüyor merak etmeyin.
ya burda dini nikah yeterlidir önemli olan Allah katında ne olduğudur diyen biri var mı Allah aşkına, hata olduğunu zaten söylüyoruz ama bu adamla da dost hayatı yaşıyomuş havası yaratmayın yahu...Bu arada kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. Bu ilişki evlilik değil, Allah katında evlilik ne demek ya. Resmi sorumluluklardan kaçmak için (özellikle kadınları) kullanma metodu haline gelmiş bir şey bu. Yine de arada nikah var bir şekilde diyenlerin yarın öbür gün kızlarını bu şekilde iki üç kadınının üstüne istismar amacıyla göz göre göre almaya kalkanlara cevabı kalmaz. Haklarınıza sıkı sıkıya sarılın.. Allah herşeyi görüyor merak etmeyin.
ne gerçeği arkadaşım sen buna gerçek mi diyosun bence sen uzayda yaşıyosun ayrıca çok ta saygı duyarım insanlara kendimede saygım olduğu için keşke o insanlarında kendisine saygısı olsaydıda bu milet böyle olmasaydı hiçte haksız değilim bal gibide cahiller güçlü olmak o kadarda zor değil inan bana yaşım küçük belki ama mantıklı konuşabilcek yaşa geldiğime inanıyorum işte bu yargı yüzünden dul kadına yapılan eziklenme GERÇEĞİ sizler hiç ağzınızdan düşürmediğiniz için bu böyle gelmiş böyle gidiyor bunu yıkmaya çalışılsa ama dilinizden düşmüyor gerçekten
dini yada resmi olaya neresinden bakarsak bakalım "koca" olarak adlandrılan ama bu sıfata yakıştıramadığım eşinin yaptıkları doğru değil.ne dinimizde ne kanunlarımızda bunun yeri yok.heleki dinimizde bir kocanın karısına bu şekilde eziyet etmesi çok günahhh