• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

arkadaşım kimse olayı dine bağlamıyo ama kızın resmi nikahı yok dini nikahı var diyede ahlaksız muamelesi yapılmasına gözmü yumalım
canım tabikide göz yummayalım ama habire dini nikahtan bahsediyosunuz ben ceza almayın diye uyarmıştım ama yanlış yaptım sanırım kusura bakmayın

şimdi konu sahibinin derdi bu mu değil lütfen nikahı falan geçin artık bu kız gitmelimiyim kalmalımıyım diye sordu DADLUM sana birşey diyeyimmi güzelim benim içimden bir ses sen bu aileyi ömür boyu çekiceksin gibi geliyo yok akraba ne der yok komşu neder oooooooo inş ben yanılırım

yok kararımı verdim artık..dediğim gibi..

Arkadaşı dost hayatı die aşağılamışsınız ama
DOST HAYATI;Evli bir erkeğin başka bi hanıma ayrı ev açması onunlada yaşaması değilmi?benmi yanlış biliyorum?
yaptığınız ithamlar çok ağır...

arkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..
yok hayatım bakma sen onlara; zaten Allah katında meşrudur çocuğun ama resmi nikahınız olmadığı için yasalara göre durum böyle; hatta bu durum senin için şans; her şerde bi hayır var derler yaa öyle olmuş resmen...

yok hayatım bakma sen onlara; zaten Allah katında meşrudur çocuğun ama resmi nikahınız olmadığı için yasalara göre durum böyle; hatta bu durum senin için şans; her şerde bi hayır var derler yaa öyle olmuş resmen...

inşallah öyledir..Allah yardımcım olsun..

şimdi konu sahibinin derdi bu mu değil lütfen nikahı falan geçin artık bu kız gitmelimiyim kalmalımıyım diye sordu DADLUM sana birşey diyeyimmi güzelim benim içimden bir ses sen bu aileyi ömür boyu çekiceksin gibi geliyo yok akraba ne der yok komşu neder oooooooo inş ben yanılırım

kesinlikle katılıyorum yeni bir adım atmaya cesarati yok yaşadığı evdeki çakallar bunu çok iyi biliyo bulmuşlar 18 lik kızı kapamışlar eve bu kız bu evden ayrılmaz

evet nikah nikah diyenler bunu okursa yatisir belki
hem konu nikah olayini coktan gecmis
artik bu kiz cagiz hayatini kurtarma cabasinda bence

arkadaşlar ne olursunuz artık gayrimeşru demeyin bebeğime..dost hayatı yaşıyorsun demeyin..benim yaşadıklarım zaten çok ağır..zaten vicdan azabından burada deliye dönüyorum..kendimi toparlamaya uğraşıyorum..ne olur böyle demeyin ben hatalarımın farkındayım zaten..karnıma sancılar giriyor artık..bebeğime bişey olmasından korkuyorum..kendimi düşündüğümden demiyorum..ama ne olur bari bebeğim için böyle demeyin..
o zaman burda habire millete cvp yazıcağına kapat arkadaşım bilgisayarını git dinlen yat uzan bebeğin için yanlışmıyım en azından yazılanları görmezsin sinirlenmezsin bebeğinide üzmezsin kaç saattir bilgisayar başındasın yazık değilmi bebeğine git kafanı dinle toparlan ne yapmak istiyosan yap ister şimdi git ister yarın git ama dinlen biraz

arkadaşım kimse olayı dine bağlamıyo ama kızın resmi nikahı yok dini nikahı var diyede ahlaksız muamelesi yapılmasına gözmü yumalım

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum yazıyorsun benim söylemek istediklerimi diye hadi yazmayayım dedim ama yok kadın hamileliğinin sonlarında hala gayrimeşru o senin eşin değil diye ısrarla yazzıyorlar benim sinirim bozuldu ki karşıdaki bayan hamile onun durumunu düşünemiyorum. üzülme bacım kardeşim yaşındasın inşallah en yakın zamanda kurtulursun

resmi kurumlarda gözükmesede Allah biliyor siz evlisiniz senin bebeğin gayrimeşru değil
annesi babası var sakın bunu düşünme sen bu evlilikte resmi nikah kıymayarak yada düzeleceğini zannedip aileni ezerek bazı hatalar yaptın tamam kabul ediyosun zaten....

ama bundan sonra hayat güzel olacak inşallah bebeğinle ailenle mutlu bir hayat süreceksin o doğduğunda onun bir gülüşü bütün sıkıntıları unutturacak sana inşallah..

amaaaann adama bak birde evi birleştirecekmiş,sanki ayrıyken çok huzurlularmış gibi anasını kardeşlerini toplayacak başına. Demiyorki" ben senin ailenden sen benim ailemden memnun değilsin,gel o zaman beraber iki taraftanda uzak bi ev tutalım,sen ben bebeğimiz mutlu mesut yaşayalım.Ara sıra gider görürüz ailelerimizi". Senin ailene sınır koyuyorsa sende onun ailesine sınır koyabilmelisin.Kafasız bu adam yaa,hala kendi ailesini düşünüyoda asıl yuvasını kurtarmayı düşünmüyo.Ayrıca kaç aydır nikah yapmayan biri ayrılırkenmi yapcakmış. Çokta düşünceliymiş beyefendi be!!
Eğer ailesinden uzaklaşmaya,seni ezdirmemeye garanti verirse ancak öyle düşün bu adamla birlikte olmayı canım.
Ezilceksende kendi ananın-babanın yanında ezil. Bencil bi adamın terbiyesiz ana-babasının yanında değil!
hem bakarsın belki sen çekip gittikten sonra aklı başına gelirde pişman olur yaptıklarından

Son düzenleme:
yapmayın kızlar herşey bizim elimizde allah akıl vermiş fikir vermiş bu kız çok tecrubesiz yaşı ve deneyimi öok az aslında hepsini yola getirebilirdi ama şu an bu kapasite yok

o zaman burda habire millete cvp yazıcağına kapat arkadaşım bilgisayarını git dinlen yat uzan bebeğin için yanlışmıyım en azından yazılanları görmezsin sinirlenmezsin bebeğinide üzmezsin kaç saattir bilgisayar başındasın yazık değilmi bebeğine git kafanı dinle toparlan ne yapmak istiyosan yap ister şimdi git ister yarın git ama dinlen biraz

katiliyorum evet git dinlen zaten hep ayni seyler yazilicak bundan sonra sende kararini vermissin zaten gidicekmissin tabiki seni birakirsa seni o ayri konu

canım tabikide göz yummayalım ama habire dini nikahtan bahsediyosunuz ben ceza almayın diye uyarmıştım ama yanlış yaptım sanırım kusura bakmayın

hayır canım hata yapmadın ben yasak olduğunu bilmiyodum bu konuyu konuşmanın.
ama dini nikahla evlenmeyi savunmadık yani sadece dadlum arkadaşımızın ve bebeğinin onuruna yanlış ithamlar olmasın die konuştuk.

resmi kurumlarda gözükmesede Allah biliyor siz evlisiniz senin bebeğin gayrimeşru değil
annesi babası var sakın bunu düşünme sen bu evlilikte resmi nikah kıymayarak yada düzeleceğini zannedip aileni ezerek bazı hatalar yaptın tamam kabul ediyosun zaten....

ama bundan sonra hayat güzel olacak inşallah bebeğinle ailenle mutlu bir hayat süreceksin o doğduğunda onun bir gülüşü bütün sıkıntıları unutturacak sana inşallah..

kaynanası rahat bırakırsa tabi

Hayırlısı olsun, dünden beri aklımdan çıkmıyorusun. İşimden fırsat buldukça girip yazıyorum. Ama inan ki şu anda bebeğinin ve senin sağlığından daha önemli birşey yok.
Sen konuşmalarınızı yazdıkça ben daha da çok kızıyorum o adama.
Bu kadar tek taraflı, bencil, cahil oalbilir mi insan?
Onun kaynanası damadına laf edince sen görüşemyi keseceksin, ama senin kayanan isterse seni döver de sever de.
Ablacım, sakın akşam kendine zarar verdirme. Sinirlenirse sen sakin kal. Sonra sessizce çıkar gidersin. Laf dalaşına da girme. Değmez üzüldüğüne gerildiğine. Ben çıkıp gitmenin daha uygun olacağını düşünüyorum biliyorsun ama madem son birkez daha yüzleşmek istiyorusun, akşamı bekle. Ama akıllı ol, kendini koru. Aileni de haberdar et o gelmeden. éAkşam konuşacağım geliyorum yanınıza" de. Bir şekilde haberleri olsun bu niyetinden.

yapmayın kızlar herşey bizim elimizde allah akıl vermiş fikir vermiş bu kız çok tecrubesiz yaşı ve deneyimi öok az aslında hepsini yola getirebilirdi ama şu an bu kapasite yok

İnsan olan yola getirilir bu kimsenin elinde değil.
Nasıl yola getirebilir bi fikir verin fikir sunun ona göre adım atsın?

Back