bence eşinizin tek yapmaya çalıştığı şey ailenizle aranızı bozmak ve sizi kendine karşı yalnız ve çaresiz bırakmak hiç bişeyin düzelme ihtimali yok hatta daha da kötü ye gidecek yazık anne babanıza da madem size gel diyorlar sahip çıkıyorlar o adamı neden çekiyorsnunuz ki... Allah yardımcınız olsun böyle bi adam sevilmez...
böyle bi adamı hala seviyorum diyebiliyosun...
helal sana...
kesinlikle bi dk bile düşünmeden gitmen lazım ailenin yanına... kaynanan seni hamile hamile dövmeye kalktığında neden karısına sahip çıkamamış beyfendi...
amaçları seni sahipsiz bırakmak,
ve daha sonrasında istedikleri gibi ezmek...
ve onların yanında doğurursanda bence alırlar elinden bebeği de...
tabii gidebiliosan...
Bebeğini elinden almaları gibi bişey olmaz. kızı korkutmayalım. yenidoğan bir bebeğe el koysalar bile mahkeme kararıyla çok rahat alınabiliyor, zira çocuğun annesinin bakımına ihtiyacı var. yasalar var bu ülkede.
bide eşinin ailene ne hırsı var tabi konularıdı baştan bilmediğimden anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum....ama senin ailende pek masum durmuyor gibime geldi...
böyle bi adamı hala seviyorum diyebiliyosun...
helal sana...
kesinlikle bi dk bile düşünmeden gitmen lazım ailenin yanına... kaynanan seni hamile hamile dövmeye kalktığında neden karısına sahip çıkamamış beyfendi...
amaçları seni sahipsiz bırakmak,
ve daha sonrasında istedikleri gibi ezmek...
ve onların yanında doğurursanda bence alırlar elinden bebeği de...
tabii gidebiliosan...
Bebeğini elinden almaları gibi bişey olmaz. kızı korkutmayalım. yenidoğan bir bebeğe el koysalar bile mahkeme kararıyla çok rahat alınabiliyor, zira çocuğun annesinin bakımına ihtiyacı var. yasalar var bu ülkede.
yasal olarak evet... alamazlar...
ama neden bu riskle doğuma girsin... kaçırırlarsa ne yapacak ? olmayan bişet değil bizim ülkemizde... kaldı ki kızcağız tek başına ne yapabilir yeni doğum yapmış haliyle...
ne gerek var uğraşmasına bunlarla?
ailesinin yanına gidip huzurlu bi şekilde doğumunu da yapar böyle bi tedirginlik te olmaz...
zaten dediğinz gibi 7 yaşına kadar yasak olarak hiçbi durumda alamazlar elinden...
canım anlatmaya kalksam çok uzun.benim konumda 2,5 aylık hamileyim eşimden ayrılıyorum diye bir konu açmıştım..eğer oraya bakarsan 5 ay önce olan olayları görebilirsin.
Hala sevgiden nasıl bahsediyorsunuz size ailenize hakaret ediliyor k.valideniz dövmeye kalkıyor ve eşiniz hala ailesine laf söyletmiyor sizi korumuyor.
Bırakın ya hiç bir erkek aileden daha kıymetli olamaz başta sizde prim vermişsiniz ama eşinize çok sessiz kalmışsınız..
Öyle yeni doğan bir bebeği de elden almak kolay değildir bu ülkenin yasaları var ..
Hiç düşünmeden arkanıza bile bakmadan terk edin o evi bence ..
Sizi oraya bağlayan hiç bir şey yok yazık değilmi annenize babanıza ...
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/346815-25-aylik-hamileyimesimden-ayriliyorum.html
işte bu konuda olan olaylar yüzünden eşim ailemden nefret ediyor...eşimle annem aynı iş yerinde çalışıyorlardı ve biz birbirimizi orada görüpte tanıştık..ben istanbuldayken annemin patronu arayıp dediki hayırlı olsuna gelemedik..damadınla kızın gelmiş hayırlı olsuna gelelim..annemde dediki ne hayırlı olsunu ayrıldılar böyle böyle oldu dedi...şimdide eşim diyorki annen patronu aramış anlatmış..istanbuldaki tüm iş çevresine rezil oldum..ben oraya iş bağlamaya gitmiştim bağlayamadım..değerim itibarım kalmadı kimseye karşı diyor..ben nasıl affedeyim aileni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?