Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

canım işte sen ben veya biçok kişi öyle düşünüyoruz allah göstermesinde biz öyle bi olayla karşılaşsak milletin lafına bakmaz kim ne dercilikten uzak kendş hayatımızı ddüşünür ve o evde bir dakika bile durmayız ....

Ama yaşanılan ortamı bilmiyoruz kızın babası kızı bekarken hergün dövüyodu zaten annesinin evine dönse ordada huzur bulamıcaktı dışlancaktı okul okumamış kendi kendine bakamıcak tek yolu katlanmak olarak gördü...başka yolu yoktu çünkü

Hem öğrenci hem bekar yazıyor profilinde,yaşın burdaki birçok kişiden küçük anladığım kadarıyla.Cahil değilsin belki ama insanlara saygı göstermeyi öğrenememişin.Diğer arkadaşın yorumuna gelince,aslında çok halı bir yandan.Çok doğru değil ama malesef bu toplumun içinde yaşıyoruz ve bazı gerçekler var dul bir kadın olmanın zorluğunu yakın arkadaşımdan bilirim.Herkes hayata ve insanlara karşı çok güçlü yadıda değil kaldıramayabilir datlum da anladığım kadarıyla çok hassas ve zayıf bir yapısı var.Sen uzayda mı yaşıyorsun bilmiyorum bu kadar soyutluyorsan kendini çok argo ama bekara karı boşamak kolay derler.Elbette sırf millet için kalsın bu eziyeti çeksin demiyorum ama malesef bu da toplumumuzun bir gerçeği.Keşke güçlü olup herşeyle başa çıksa o da mümkün ve örnekleri var.Ama senin durumunda birinin bu derece insanları aşağılayıcı konuşmasını yakıştıramadım

hala ailemin haksız yönleri oldu diyorsun.
senin annen ona saydırdıysa onun annesi de sana saydırmış.
beyefendi affedemiyormuş sen ailenle görüşmeyeceksin ama sen affettin de onun ailesiyle aynı evde mi yaşayacaksın?
hayret yani.
ne sanıyor bu adam kendini?!!
kötükedihüso

ArkadaŞlar zaten ppsıklojısı bozuk ve hamıle bır bayan durup duurp nıkahı yok elın adamına eŞım dıyo demeyın kız zaten kendını suÇlu gÖrÜyo bu Şekılde ıthamlar doĞru deĞılll

Allah yardımcın olsun o zaman canım,bol bol dua et allaha sığın hamilelerin duası daha çok kabul olur.İnş bir mucize olur ve olaylar istediğin gibi gelişir.a.s.

Kimsenin ailenle görüşmeni engelleme hakkı yok. Küstüyse küssün ailene, görüşmeyecekse görüşmesin. ısterse ailen çok haksız yere üzmüş olsun onu. Yine de kimse senden görüşmemeni isteyemez, Bak sana kabul ettiremez demiyorum, isteyemez bile. Kendini korumayı bilmiyorsun, acı tecrübelerle öğrenmek zorunda kalmasan iyi olur. Bir süre sonra da seni kendi anne babasının yanına taşıyacak; para yok, kazandığım yetmiyor bile dememiş, direkt evleri birleştirmekten bahsetmiş. Kaldı ki hayatını idame ettirecek parayı kazanmaya niyetin yoksa bu tarz sorunları sık yaşarsın. Evin olmayacak, yuvan olmayacak orası. Senin kararların yok çünkü o evde. Çocuğunuz da belki kin duymayı, nefret etmeyi öğretilerek yaşayacak. Kime karşı olursa olsun, bir çocuğun güzel yüreğini kirletir bunlar. Kurtar o çocuğu, kendini kurtar.

merak ettiğim bişey var, "evlendiğinizden" beri kaynananın sana karşı tutumu neydi?

dışarıya karşı çok iyi gözükür..ama sürekli gelin dediğin şöyle olur böyle olur diyen,bir türlü beni beğenmeyen bir kadın..kendisinden nefret ediyorum..ama ben ondan nefrette etsem o benim evime istediği an geliyor..oğlumun evi diyor..yine ben eşimin hatrı diye iniyorum..ama benim ailem kızımın evi deyip gelemedi işte..bu çok zoruma gidiyor

vallahi kendini suçlu gördüğü falan yok gece gelen ailesini adam içeri almamış tanrı misafiri alınmazmı vicdansız adam
evet kocası değil kocam diyo hiç doğru değil

seni kayınvaliden istemiyorsa bile adam sana değer verse sen kırılma diye aileni içeri alırdı ama sen anlamazsın bunlardan toysun bir fırın ekmek yemen lazım daha

vallahi kendini suçlu gördüğü falan yok gece gelen ailesini adam içeri almamış tanrı misafiri alınmazmı vicdansız adam

gece değil sabah 7 buçuk gibi geldiler..yarım saat kapıda beklediler..kaynanamlara gittik tartışmalar başladı..öğle vakti gittiler..

topik çok kalabalık şimdi arkadaşın zaten kendişme çok kızıyorum çok suçluyum dediği yazıları arayıp bulamıcam....
Vicdansız ve gaddar bi insan olduğu belli ben sanki kocasını savunuyomuşum gibi bi havamı oluştu ne :)

hala diyosunuki kocası deil kocam diyo yani bu kadın namussuzlukmu yapıyo kocası olmayan biriyle aynı evde yaşıyo çıocuk peydahlıyo öylemi ayy çok kaba bi tabir oldu ama bu şekilde çıkıyor söylediklerinizden dini nikahı hiçbişeyden saymıyo kimse ben bişey demiyorum artık

tamam işte aynı şeylerden bahsediyoruz,canını çöplükte bulmadığı için zaten bu yorumların çoğuu dimi ama

o sizin açınızdan bakınca kloy gibi gözükebilir,daha önceki msj nızda adama pisikopot dediniz eeeeeee yanii bu ne demek oluyorrr

PİSKOPAT ADAMDAN HERŞEY BEKLENİR

yokk canımm olurmu öyle şey elbette allah katında eşler fakat burdaki insanların anlatmak istedikleri hani ayrılırlarsa hukuk yönünden elinde bir şey olmayışı

Benim anlayamadığım taraf..
Erkek tarafı sormadan etmeden nasıl salon tutar...nasıl davetiye bastırır..
Kız tarafını zor duruma düşürmeye çalışmışlar.. Neden ama??

Zaten kız verilmiş nişan yapılmış..

Mügede çok duyduk.... çocuğumu aldılar elimden... göremiyorum diye
Yada 20yıldır oğluma hasretim diye
Umarım sonu böyle olmaz...

dediğim gibi ben kararımı verdim..sadece kafamı toplamaya çalışıyorum..akşam olsun işten gelsin..konuşucam ve gidicem..kafamı toplamaya çalışıyorum çünkü oraya gidincede tüm akraba eş dost gelicek..herkes ne oldu sorucak..ben anlatmak istemesemde annem açıklama yapıcak..bunlara kendimi hazırlamaya çalışıyorum..kolay bir durumda değilim işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…