.
Herşey zaten toplum egosunun fazlalığından meydana gelmiyormu ayrılsa nolucaktıki yapmayın ya boşanan kadın nasıl eziklenebilir anlamıyorum insanları başkası neder diye hayat yaşanmaz bence yalnış anlamayın halanızın kızına değil lafım böyle insanlar çok ki ben eminim konu sahibide insanlar ne der elimde bebeğimle babamın evinde diye düşünüyordur allahım cahiller bi baltaya sap olamazlar ama herkese laf yetiştirirlerklava:
.
herşey zaten toplum egosunun fazlalığından meydana gelmiyormu ayrılsa nolucaktıki yapmayın ya boşanan kadın nasıl eziklenebilir anlamıyorum insanları başkası neder diye hayat yaşanmaz bence yalnış anlamayın halanızın kızına değil lafım böyle insanlar çok ki ben eminim konu sahibide insanlar ne der elimde bebeğimle babamın evinde diye düşünüyordur allahım cahiller bi baltaya sap olamazlar ama herkese laf yetiştirirlerklava:
nikah yok bişey yok elin adamına eşim diyo
canım nişanlılıkta düğüne yakın 2 taraf arrasında huzursuzluklar olmaz mı..tartışmalar olmaz mı..onun ailesi benim aileme bana saydı..benim ailem onlara ve damatlarına saydı..tartışmalar çok oldu..eşimin haklı olduğu yerler oldu..ailemişn gerçekten haksız yönleri oldu..annemin eşimin suratına telefon kapattığı,evden kovduğuda oldu...öyle böyle bi şekilde oldu düğün..herşeyi silmek gerekliydi..ama meğerse eşim her şeyi biriktirmiş..annem evime misafir gelince kaynanamın kendisne dediği bi lafı (öküz öldü ortaklık bitti) eşime söyledi..annemle tartışma geçti aralarında..sonra annem giderken terminale bıraktık düzeldi..en son istanbuldaki olayları yaşadık..orada annemin babamın dedikleri çok zoruna gitmiş.ağrına gitmiş..bi daha kesinlikle affedemezmiş..
abla kararımı verdim..akşam geldikten sonra konuşup gidicem..kendime destek aramıyorum..çünkü bu işin yürümeyeceğini şuan çok iyi biliyorum..ben gideyim mi kalayım mı diye karar verememiştim..konuyu açtım..ve gitmemin sağlıklı olacağını gördüm..ve gidicem
iyide canım neden beklesinki doğumu sebeb???Bugüne kadar olan onca şeye rağmen gitmemişsin , doğumu da bekleyebilirsin..
merak ettiğim bişey var, "evlendiğinizden" beri kaynananın sana karşı tutumu neydi?
ArkadaŞlar zaten ppsİklojİsİ bozuk ve hamİle bİr bayan durup duurp nİkahı yok elİn adamına eŞİm dİyo demeyİn kız zaten kendİnİ suÇlu gÖrÜyo bu Şekİlde İthamlar doĞru deĞİlll
vallahi kendini suçlu gördüğü falan yok gece gelen ailesini adam içeri almamış tanrı misafiri alınmazmı vicdansız adam
evet kocası değil kocam diyo hiç doğru değil
vallahi kendini suçlu gördüğü falan yok gece gelen ailesini adam içeri almamış tanrı misafiri alınmazmı vicdansız adam
evet kocası değil kocam diyo hiç doğru değil
kibarlık yapmak için değil, kendini korumak için adabına göre davranmalı.
evet çok da kolaydır, konu açılır, sinirler gerilirse de oscar'lı oyuncu olmak gerekmiyor gerginliği dağıtma amaçlı susmak, konuyu kapatmak için. konu sahibi de canını çöplükte bulmamış herhalde, kendini korumaya yönelik bir kaç adım atacak, ortamı yumuşatacaktır. bu adama koz verilmez. belki o da ayrılmak istiyor gerçekten. belki sorunsuz bitecek, kavga gürültü olmayacak, olamaz mı?
iyide canım neden beklesinki doğumu sebeb???
topik çok kalabalık şimdi arkadaşın zaten kendişme çok kızıyorum çok suçluyum dediği yazıları arayıp bulamıcam....
Vicdansız ve gaddar bi insan olduğu belli ben sanki kocasını savunuyomuşum gibi bi havamı oluştu ne :)
hala diyosunuki kocası deil kocam diyo yani bu kadın namussuzlukmu yapıyo kocası olmayan biriyle aynı evde yaşıyo çıocuk peydahlıyo öylemi ayy çok kaba bi tabir oldu ama bu şekilde çıkıyor söylediklerinizden dini nikahı hiçbişeyden saymıyo kimse ben bişey demiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?