yaa bunun baskıyla ne alakası var anlayamadım.gidiyimmi kalayımmı diye konu açılmış bu 1
adam her lafının başında geri zekalı diye başlıyormuş bu 2
hem piskopat demişsiniz hemde karşına al güzel güzel konuş demişsiniz bu ne çelişki anlamadım bu 3
hee biz yuvası yıkılsın diyemi uğraşıyoruz burda,kadına ne yapacağı belli olmayan bir adamdan bahsediyoruz bu da 4
sinirden başka bişi yazamıyorum.
keşke adamın elle tutulur bir yanı olsaydıda dadluma deseydikki bu sebeblerden yuva yıkılmaz,her evde olur böyle şeyler deseydik.
bende size soruyorum adam akşam piskopata bağlayıp(siz öyle yazdığınız için) kadını döverse ve bebeğini düşürürse n olucak bunun hesabını kim verecek
ben de "otur kocanın dizinin dibinde, kölesi ol" demedim.
ortada bir yuva da yok zaten.
ama herşeyin bir adabı var.
adam psikopat evet, ama o yönünü besleyecek şekilde kaçıp gitmesi ne kadar mantıklı?
kendisi "tamam" demiş, "gidebilirsin istersen".
akşam geldiğinde konuşsun, kararını açıklasın, baktı ki adam sinirleniyor, çamura yatıyor, kapatsın konuyu dedim.
zaten bu kadıncağız kocasını sizden daha iyi tanıyor, öyle değil mi?
dövmez diye kesin konuşmuş eşi hakkında.
demek ki ayrılma konusunu tartışırlarken kötü bir elektrik almamış, eşini de ayrılığa eğilimli görmüş ki öyle olmasaydı sizden daha çok korkardı "aman dayak yerim hemen çıkıp gideyim" diye.
"hemen seni gelip alayım" demek de bir anlamda psikolojik baskı değil midir?
abartmayın lütfen.
kaç kişiye "hazır değilim, akşamı beklemek istiyoum" diye savunmaya geçti bu kız kendini.
sanki icazet verildi, uyulması gerek gibi düşünüp resmen "hala o evde duruyor musun" gibi tepkiler geliyor.
anlamadım gitti...