• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

gidecem arkadaşlar..şuan hala bu evde olduğum için herkes bana çok kızıyor biliyorum..ama kaçarak gitmiyecem..sadece bu..bu akşam gitmeye karar verdim ben..düzeliceğini filan umut etmiyorum ben artık..

ah be canım kaçmadan seni öylece salıvermeyeceklerini herkes görüyor ama bi sen göremiyorsun dimi....

Peki birşey soracağım belki yazmışsındır ama yada ben okumadım
Eşinle aileni sevmemesi dışında,herhangi bir problemin varmı yani anlaşabiliyormusunuz?mutlumusun eşinle???
daha ne sorun arıyosun ki bacım sen, adam anasına, babasına karısını ezdiriyo, bide onlarla aynı eve taşınmayı düşünüyo, kaynanası dövmeye kalkıyor kızcağızı yazık yaa gerçekten...

"düzene girdi artık haftada 1 kez gidiyor görüşüyor" hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim duymadım, aklım mantığım almıyor. bu ne ya kadınların aileleriyle görüşmeleri erkeklerin 2 dudaklarının arasında olmuş ve biz buna düzeni girdi diyoruz. bu ne biçim düzen, bu ne biçim hayat tarzı, bu ne kendini bilmezlik, pasiflik, kendine güvensizlik ya (bu arada mafım size değil, böyle yaşamayı kabul edenlere)

canım buna bende karşıyım bir kadnın ailesiyle görüşmesi konusunda eşinin haftada 1 gidebilirisn şugün arayabilirsin bugün gitmiceksin şekilde yönlendirmesi benimde zoruma gidiyor....
ama küçük bir şehirde yaşıyor halamlar zaten 2. evliliğini yaptı halamın kızı ondanda boşansaydı iyice ezilcekti iiyice aşağılanacaktı aaaa demekki sende bi sorun var sürekli boşanıyosun dicekklerdi kimse kendini bu şekilde ezdirmek yada eşinin kölesi olmak istemmez ama bazı yerllerde bazı durumlarda bazı sebeplerden dolayı bu oluyor buna engel olamayız ama halamın kızı şuan mutlu ve huzurlu önemli olan bu

Arkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim ortada hamile bir bayan söz konusu ve psikolojiside ortada lütfen

ailenin normal tavırları eşini bu kadar uzaklaştırdıysa aileden gerçekten çok cahilmiş.
Ama bu sebep olmamalı başka birşeyler var bencede dadlum
Annenden özellikle nefret ediyor.Nişan döneminde hakaretmi oldu ki böylelr şimdi.
Yani çok büyük bir mevzuu geçmiş olmalıki istanbuldan ankaraya gelen düşman olsa alırdı.
Bence herşeyi tam anlatmadın.

ailenin normal tavırları eşini bu kadar uzaklaştırdıysa aileden gerçekten çok cahilmiş.
Annenden özellikle nefret ediyor.Nişan döneminde hakaretmi oldu ki böylelr şimdi.
Yani çok büyük bir mevzuu geçmiş olmalıki istanbuldan ankaraya gelen düşman olsa alırdı.
bence de eksik bişeyler var sanki; ya da ikinci ihtimal adam kızı yalnız bırakıp istediği gibi yönetmek istiyo...

Ya birşey sorucam lütfen cvp ver,seni tanımıyorum ama yaşadıklarına çok üzüldüm ve sabahtan beri elimde bir proje var yoğunlaşamıyorum.Sen bu siteden ve yorum yapanlardan ne bekliyorsun,herkes az çok yorumunu yazdı ve %95 i hemen hemen aynı fikirde.Hala konu tartışılıyor kararnı hala veremedin mi,ya da istediğin cvbı alamadın mı kendine destek mi arıyorsun?

Hastanede polise şikayetçi olunsa idi, allah katındaki durumu hakim dikkate almaz, ağır yada değil bu resmen gayrımeşru bir ilişki, kızı kullanıyorlar, özgüveni yerle bir olmuş, şu anda bir insan olduğunun farkında bile değil, bunlar allah katında ne anlama geliyor?

resmi nikah olmadan bu kızın ezilmeye ve kullanılmaya devam edileceğini şikayetçi olunsa dahi hukukun bu kıza hiç bişey yapamayacağını dini nikahın resmi makamlarda geçmediğini bende çok iyi biliyorum ve bu konuda hiç bişey demedim sanaa....
fakat bu gayrimeşru bir ilişki deyipte kızı ahlaksızca bir beraberliğin içiindeymiş ve bu adamdam çocuk peydahlıyormuş havası yaratmanın bi anlamı yok ve bu kelime bu kızı üzer....

hanımlar tamam resmi nikah yok bu doğru bişey değil resmi anlamda evli sayılmıyolar
ama dini nikahı hiçbişeyden sayıyosunuz siz böyle söylemeyin gayrimeşru kelimesi çok ağır kaçıyo Allah katında yapılan nikahın hiçmi bir değeri yok gözünüzde

konuyu başka yönlere çekmeyin lütfen!!!
allah katında kocanın karısına gerizekalı diye bir hitap şeklide varmı acaba??
yada
kayınvalidenin bu kızı dövmeye kalması da uygunmu
yada
anneyi babayı kapıdan çevirmekte uygunmudur acaba????

yani herşeyden bütün sorunlarından geçtik bir bu konumuz kalmıştı değilmi?
allah katında yapılan nikahmışş

canım buna bende karşıyım bir kadnın ailesiyle görüşmesi konusunda eşinin haftada 1 gidebilirisn şugün arayabilirsin bugün gitmiceksin şekilde yönlendirmesi benimde zoruma gidiyor....
ama küçük bir şehirde yaşıyor halamlar zaten 2. evliliğini yaptı halamın kızı ondanda boşansaydı iyice ezilcekti iiyice aşağılanacaktı aaaa demekki sende bi sorun var sürekli boşanıyosun dicekklerdi kimse kendini bu şekilde ezdirmek yada eşinin kölesi olmak istemmez ama bazı yerllerde bazı durumlarda bazı sebeplerden dolayı bu oluyor buna engel olamayız ama halamın kızı şuan mutlu ve huzurlu önemli olan bu

.
herşey zaten toplum egosunun fazlalığından meydana gelmiyormu ayrılsa nolucaktıki yapmayın ya boşanan kadın nasıl eziklenebilir anlamıyorum insanları başkası neder diye hayat yaşanmaz bence yalnış anlamayın halanızın kızına değil lafım böyle insanlar çok ki ben eminim konu sahibide insanlar ne der elimde bebeğimle babamın evinde diye düşünüyordur allahım cahiller bi baltaya sap olamazlar ama herkese laf yetiştirirler :oklava:

hanımlar tamam resmi nikah yok bu doğru bişey değil resmi anlamda evli sayılmıyolar
ama dini nikahı hiçbişeyden sayıyosunuz siz böyle söylemeyin gayrimeşru kelimesi çok ağır kaçıyo Allah katında yapılan nikahın hiçmi bir değeri yok gözünüzde

olmazmi hic manevi olarak var tabiki ama kanunlar önünde malesef sayilmiyor gayrumesru kelimesi bencede agir

resmi nikah olmadan bu kızın ezilmeye ve kullanılmaya devam edileceğini şikayetçi olunsa dahi hukukun bu kıza hiç bişey yapamayacağını dini nikahın resmi makamlarda geçmediğini bende çok iyi biliyorum ve bu konuda hiç bişey demedim sanaa....
fakat bu gayrimeşru bir ilişki deyipte kızı ahlaksızca bir beraberliğin içiindeymiş ve bu adamdam çocuk peydahlıyormuş havası yaratmanın bi anlamı yok ve bu kelime bu kızı üzer....
evet katılıyorum size; tabiki bi hukuk devletinde yaşıyoruz, arkadaşın yaşadıkları baştan sona kadar faul zaten ama en azından ahlaksızmış gibi konuşmayalım lütfen...

canım nişanlılıkta düğüne yakın 2 taraf arrasında huzursuzluklar olmaz mı..tartışmalar olmaz mı..onun ailesi benim aileme bana saydı..benim ailem onlara ve damatlarına saydı..tartışmalar çok oldu..eşimin haklı olduğu yerler oldu..ailemişn gerçekten haksız yönleri oldu..annemin eşimin suratına telefon kapattığı,evden kovduğuda oldu...öyle böyle bi şekilde oldu düğün..herşeyi silmek gerekliydi..ama meğerse eşim her şeyi biriktirmiş..annem evime misafir gelince kaynanamın kendisne dediği bi lafı (öküz öldü ortaklık bitti) eşime söyledi..annemle tartışma geçti aralarında..sonra annem giderken terminale bıraktık düzeldi..en son istanbuldaki olayları yaşadık..orada annemin babamın dedikleri çok zoruna gitmiş.ağrına gitmiş..bi daha kesinlikle affedemezmiş..

konuyu başka yönlere çekmeyin lütfen!!!
Allah katında kocanın karısına gerizekalı diye bir hitap şeklide varmı acaba??
Yada
kayınvalidenin bu kızı dövmeye kalması da uygunmu
yada
anneyi babayı kapıdan çevirmekte uygunmudur acaba????

Yani herşeyden bütün sorunlarından geçtik bir bu konumuz kalmıştı değilmi?
Allah katında yapılan nikahmışş

kardeşim ne alakası var konuyu başka yere çektiğim falan yok asıl siz başka yere çekiyosunuz arkadaş gayrimeşru ilişki dedi bende hamile ve namuslu bir bayana bu şekilde bir hitap şeklini kabul etmediğim için allah katında yapılan nikahın olduğunu vurguladım bu kadar....

Söylemez olaydım herkez allah katında şunun yeri varmı bunun yeri varmı diye çıkıştı tabiki yeri yok bunu benmi sölicem size hepiniz biliyosunuzki ne insanlıkta nede allah katında hakaretin ezilmein bir insanı üzmenin yıpratmanın yeri yok....

canım benim hala neyi bekliyorsun anlamadımki.
bn gdiyorum desen bırakacaklar mı sanıyorsun seni?
çocuk doğana kadar tutarlar, sonra da gtmek istiyodun hadi gt deyip kapının önüne koyarlar.
o çocuğu orada doğurma sakın.
kaç git annenlerin yanına.

Ya birşey sorucam lütfen cvp ver,seni tanımıyorum ama yaşadıklarına çok üzüldüm ve sabahtan beri elimde bir proje var yoğunlaşamıyorum.Sen bu siteden ve yorum yapanlardan ne bekliyorsun,herkes az çok yorumunu yazdı ve %95 i hemen hemen aynı fikirde.Hala konu tartışılıyor kararnı hala veremedin mi,ya da istediğin cvbı alamadın mı kendine destek mi arıyorsun?

abla kararımı verdim..akşam geldikten sonra konuşup gidicem..kendime destek aramıyorum..çünkü bu işin yürümeyeceğini şuan çok iyi biliyorum..ben gideyim mi kalayım mı diye karar verememiştim..konuyu açtım..ve gitmemin sağlıklı olacağını gördüm..ve gidicem

artık eşinin lehine bi tek kelime etme bence gene onu savunuyosun gibime geldi

canım nişanlılıkta düğüne yakın 2 taraf arrasında huzursuzluklar olmaz mı..tartışmalar olmaz mı..onun ailesi benim aileme bana saydı..benim ailem onlara ve damatlarına saydı..tartışmalar çok oldu..eşimin haklı olduğu yerler oldu..ailemişn gerçekten haksız yönleri oldu..annemin eşimin suratına telefon kapattığı,evden kovduğuda oldu...öyle böyle bi şekilde oldu düğün..herşeyi silmek gerekliydi..ama meğerse eşim her şeyi biriktirmiş..annem evime misafir gelince kaynanamın kendisne dediği bi lafı (öküz öldü ortaklık bitti) eşime söyledi..annemle tartışma geçti aralarında..sonra annem giderken terminale bıraktık düzeldi..en son istanbuldaki olayları yaşadık..orada annemin babamın dedikleri çok zoruna gitmiş.ağrına gitmiş..bi daha kesinlikle affedemezmiş..

adam senin resmi nikahlı kocan değlki niye eşim diyosunnnndelikafadulden

zaten kölesi ol dediniz demedim.adabtan bahsetmişsiniz adam eşinin anne babasını eve almamış adabtan filan anlıcağını sanmıyorum.akşam konuşunca adam sinirlenince konuyu kapat ne kadar kolay ya ,kadın ailesi gelince resmen yalvarmış eve alalım diye karısını dinleyeceğinimi sanıyorsunuz.

konu sahibi ben gidicem ama PARAM YOK dediği için böyle bişey teklif ettim.bilmem anlatabildimmi.ben hüçbir msj da hala o evde duruyormusun demedim,sadece eşinle ilgili anlattıklarından ayrılmanızın senin ve bebeğin için daha iyi olur dedim.

evet haklısınız kocasını bizden daha iyi tanıyor,tanıdığı içinde bu sıkıntıları çekiyor dimi ama

kibarlık yapmak için değil, kendini korumak için adabına göre davranmalı.
evet çok da kolaydır, konu açılır, sinirler gerilirse de oscar'lı oyuncu olmak gerekmiyor gerginliği dağıtma amaçlı susmak, konuyu kapatmak için. konu sahibi de canını çöplükte bulmamış herhalde, kendini korumaya yönelik bir kaç adım atacak, ortamı yumuşatacaktır. bu adama koz verilmez. belki o da ayrılmak istiyor gerçekten. belki sorunsuz bitecek, kavga gürültü olmayacak, olamaz mı?

nikah yok bişey yok elin adamına eşim diyo

Back