Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Arkadaşlar ne eşi, ne yuvasından bahsediyorsunuz ya.... Adam kendisinden 11 yaş küçük kızı alıyor, hamile bırakıyor, nikah yok, hakaret var, adamın anası kızı dövmelere kalkıyor, hiçbir hakkı yok, insan yerine konulmuyor... Bu mu eş, bu mu yuva.... Ne istiyorlar kuluçka makinesi mi? Doğacak çocuk erkek dikkatiniz çekerim. Çocuğuda alıp kızı kapına önüne koyacaklar, allahdan bebek erkek, kız olsa şimdiye kadar çoktan kapı önüne koymuşlardı...

adam 28 miş resmen elinde oynatıyor bunu arkadaşta 18 yaşında ve çok duygusal yaklaşıyo ayrılamayacağ belli bence dil döküyoru nitekim hala aynı yerde

eşinde olgun yaşta biri sayılmalı, ama neden bu inat bu terslik anlamadım..
o da 22-23 olur daha olgun değil derim..
sanırsam karakteri olgunlaşmamış..hazır eline çocuk yaşta biri geçmiş,seni şekillndirecek kendine göre,ailesine göre..

gidecem arkadaşlar..şuan hala bu evde olduğum için herkes bana çok kızıyor biliyorum..ama kaçarak gitmiyecem..sadece bu..bu akşam gitmeye karar verdim ben..düzeliceğini filan umut etmiyorum ben artık..

Birincisi şu anda eşin yok senin. Hastaneye gidince kaynananan kendi ağzıyla evli değiller demedi mi?
Resmi kurumlar karşısında evli değilsin.
ıkincisi kendi kararını verip seni büyüten ailene evleniyorum demişsin. Seni doğduğundan beri tanıyan seven koruyan ailene.. Şimdi kararlarını niye bir başkası alıyor, hem de anne babanla ne sıklıkta görüşeceğin gibi en temel ve hayati meseleye kimbilir en fazla bir iki senedir tanıdığın bir adam nasıl karışır. Sana bırak sevgiyi, börtü böceği, saygı duymuyor bu adam.
Ömrünü çürütmeye adım adım yaklaşıyorsun. Çocuk aranızda tehdit ve sindirme için kullanılır hale gelmese bari.

gidecem arkadaşlar..şuan hala bu evde olduğum için herkes bana çok kızıyor biliyorum..ama kaçarak gitmiyecem..sadece bu..bu akşam gitmeye karar verdim ben..düzeliceğini filan umut etmiyorum ben artık..

canım benim çook haklısın kaçarak gitmek istememekte.....
şayet öyle olursa çok daha sorun olur ve sana daha çok kinlenirler....

Sen hiçbir yere gidemezin... Gitsende en fazla doğumdan sonra dönersin, çocuğum için döndüm dersin. Kim nereden kaçıyor minik kuş. Orası senin evin değil ki, o adam senin kocan yada eşin değil ki, şu anda resmen gayrı meşru bir ilişki yaşıyorsun. Böyle bir ilişki yaşamayı kendine yakıştırıyorsun da o adamla konuşmadan açıklama yapmadan gitmeyi mi yakıştıramıyorsun....

karnında taşıdığın bebeğinin elin herifi için seni silip attığnı seni evine almadığını düşün neler hissedersin?
annen de şu an aynılarını hissediyor ona göre..
nikahın bile yok ona kocam deme boşuna.. yaşın küçük hatalar yapmış olabilirsin ama dönülmeyecek yollarda değilsin..
akıllıca at adımlarını..

ben de "otur kocanın dizinin dibinde, kölesi ol" demedim.
ortada bir yuva da yok zaten.
ama herşeyin bir adabı var.
adam psikopat evet, ama o yönünü besleyecek şekilde kaçıp gitmesi ne kadar mantıklı?
kendisi "tamam" demiş, "gidebilirsin istersen".
akşam geldiğinde konuşsun, kararını açıklasın, baktı ki adam sinirleniyor, çamura yatıyor, kapatsın konuyu dedim.
zaten bu kadıncağız kocasını sizden daha iyi tanıyor, öyle değil mi?
dövmez diye kesin konuşmuş eşi hakkında.
demek ki ayrılma konusunu tartışırlarken kötü bir elektrik almamış, eşini de ayrılığa eğilimli görmüş ki öyle olmasaydı sizden daha çok korkardı "aman dayak yerim hemen çıkıp gideyim" diye.
"hemen seni gelip alayım" demek de bir anlamda psikolojik baskı değil midir?
abartmayın lütfen.
kaç kişiye "hazır değilim, akşamı beklemek istiyoum" diye savunmaya geçti bu kız kendini.
sanki icazet verildi, uyulması gerek gibi düşünüp resmen "hala o evde duruyor musun" gibi tepkiler geliyor.
anlamadım gitti...

aynen katılıyorum ya anne baba ya hiç bi şey benzer mi onlar senin bu dünyada yasalnacağın en büyük dağ sen ise pamuk ipleriyle bağlı bi evlilği kurtarma çabasına girmişsin benim annm babam hayattaki en önemli şeydir koca nedir ya en iyisini bile annme babam değişmem benim eşimde annler gelimcek dedi ben dedim istemzsen çekip gidersin bu evde yine onlar gelir illsaki değerlerini öldükten sonra mı anlaman lazım....
hiç bir anne baba evladına kıyamaz ve kötülüğünü istemez git annenin yanına huzur orda vicdanan de kendinihuzurlu hisset....

canım bak sen benim msjlarımı pek ciddiye almıyosun galiba aşağıda bahsattim hukuk bürosunda çalıştığımı neyse sana kızan yok hayat senin hayatın biz sadece gözünü aç seni kandırmasına izin verme dedik bu adam dengesiz belli gidicem dediğini öğrenirse seni eve kapatır yollamaz diye düşündüğümüz için izin vermeyeceğini düşünerek git dedik hayat senin ama ben en çok karnındaki masum yavruyu düşündüğüm için dünden beri burda işlerimi bile yapmadan seni takip ediyorum hakkında hayırlısı inş herşey gönlünce olur

gerçekten inanamıyorum ,haftada 1 kendi telefonundanmı :1shok: bu nasıl bir vicdansızlıktır,kendisi de ailesiyle evi birleştirmeyi düşünsün üstelik
zaten ayrı şehirlerdesiniz , seni haftada 1 telefonla görüştürüyo daha neyin mesafesi bu;
bu ailenin kızlarının üstünde hiçmi hakları yok
neden onlar bu duruma sesiz kalıyo; nikahsızın üstelik
bu adam ileri derecede paranoyak olmuş, başka açıklaması yok bunun PARANOYAK delikafadulden
kurup kurup kendini haklı çıkarmaya çalışıyo
sende hala düzelir umudunu taşı içinde

gideceğini söylersen adam o sinirle hazmedemeyip sana bişey yapabilir. ailenden birini çağır o gelsin alsın.

hanımlar tamam resmi nikah yok bu doğru bişey değil resmi anlamda evli sayılmıyolar
ama dini nikahı hiçbişeyden sayıyosunuz siz böyle söylemeyin gayrimeşru kelimesi çok ağır kaçıyo Allah katında yapılan nikahın hiçmi bir değeri yok gözünüzde

Peki birşey soracağım belki yazmışsındır ama yada ben okumadım
Eşinle aileni sevmemesi dışında,herhangi bir problemin varmı yani anlaşabiliyormusunuz?mutlumusun eşinle???

"düzene girdi artık haftada 1 kez gidiyor görüşüyor" hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim duymadım, aklım mantığım almıyor. bu ne ya kadınların aileleriyle görüşmeleri erkeklerin 2 dudaklarının arasında olmuş ve biz buna düzeni girdi diyoruz. bu ne biçim düzen, bu ne biçim hayat tarzı, bu ne kendini bilmezlik, pasiflik, kendine güvensizlik ya (bu arada mafım size değil, böyle yaşamayı kabul edenlere)

Peki birşey soracağım belki yazmışsındır ama yada ben okumadım
Eşinle aileni sevmemesi dışında,herhangi bir problemin varmı yani anlaşabiliyormusunuz?mutlumusun eşinle???

anlaşıyorduk..başka hiç bir sorun yoktu aramızda..ama ailemle görüşmemei istemiyor bundan daha büyük ne sorun olabilir ki..buda işkence değil mi?

Hastanede polise şikayetçi olunsa idi, allah katındaki durumu hakim dikkate almaz, ağır yada değil bu resmen gayrımeşru bir ilişki, kızı kullanıyorlar, özgüveni yerle bir olmuş, şu anda bir insan olduğunun farkında bile değil, bunlar allah katında ne anlama geliyor?

zaten kölesi ol dediniz demedim.adabtan bahsetmişsiniz adam eşinin anne babasını eve almamış adabtan filan anlıcağını sanmıyorum.akşam konuşunca adam sinirlenince konuyu kapat ne kadar kolay ya ,kadın ailesi gelince resmen yalvarmış eve alalım diye karısını dinleyeceğinimi sanıyorsunuz.

konu sahibi ben gidicem ama PARAM YOK dediği için böyle bişey teklif ettim.bilmem anlatabildimmi.ben hüçbir msj da hala o evde duruyormusun demedim,sadece eşinle ilgili anlattıklarından ayrılmanızın senin ve bebeğin için daha iyi olur dedim.

evet haklısınız kocasını bizden daha iyi tanıyor,tanıdığı içinde bu sıkıntıları çekiyor dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…