gidecem arkadaşlar..şuan hala bu evde olduğum için herkes bana çok kızıyor biliyorum..ama kaçarak gitmiyecem..sadece bu..bu akşam gitmeye karar verdim ben..düzeliceğini filan umut etmiyorum ben artık..
yaa bunun baskıyla ne alakası var anlayamadım.gidiyimmi kalayımmı diye konu açılmış bu 1
adam her lafının başında geri zekalı diye başlıyormuş bu 2
hem piskopat demişsiniz hemde karşına al güzel güzel konuş demişsiniz bu ne çelişki anlamadım bu 3
hee biz yuvası yıkılsın diyemi uğraşıyoruz burda,kadına ne yapacağı belli olmayan bir adamdan bahsediyoruz bu da 4
sinirden başka bişi yazamıyorum.
keşke adamın elle tutulur bir yanı olsaydıda dadluma deseydikki bu sebeblerden yuva yıkılmaz,her evde olur böyle şeyler deseydik.
bende size soruyorum adam akşam piskopata bağlayıp(siz öyle yazdığınız için) kadını döverse ve bebeğini düşürürse n olucak bunun hesabını kim verecek
Şakamı geliyor sana...sen o annenin o babanın vebalini nasıl ödeyeceksin...versene bunun cevabını....
burda benim kalkıp annene babana sarılasım teselli veresim geldi..bu ne körlük..bu nasıl bir şey ben anlamadım..
yazıklar olsun böyle evlada...yazıklar olsun...
canım bak sen benim msjlarımı pek ciddiye almıyosun galiba aşağıda bahsattim hukuk bürosunda çalıştığımı neyse sana kızan yok hayat senin hayatın biz sadece gözünü aç seni kandırmasına izin verme dedik bu adam dengesiz belli gidicem dediğini öğrenirse seni eve kapatır yollamaz diye düşündüğümüz için izin vermeyeceğini düşünerek git dedik hayat senin ama ben en çok karnındaki masum yavruyu düşündüğüm için dünden beri burda işlerimi bile yapmadan seni takip ediyorum hakkında hayırlısı inş herşey gönlünce olurgidecem arkadaşlar..şuan hala bu evde olduğum için herkes bana çok kızıyor biliyorum..ama kaçarak gitmiyecem..sadece bu..bu akşam gitmeye karar verdim ben..düzeliceğini filan umut etmiyorum ben artık..
keşke...keşke bir umut olsa...
ama dün kendiside dedi..düzelmeyecek dedi..yürümeyecek böyle dedi...sen mesafe koymadıkça bu devam etmeyecek dedi..
daha nasıl mesafe koyuyum bilmiyorum ki..5 aydır sadece haftada 1 kendi telefonundan aramama izin veriyor..onun yanında konuşuyorum arayınca..evime geldiler evime alamadım ailemi..kardeşim gelmek istedi eşime dedim ama konuyu kapattı..ben daha nasıl mesafe koyuyum..int.ten konuşma dedi hiç konuşmadım..ben daha ne yapıyım...
Sen hiçbir yere gidemezin... Gitsende en fazla doğumdan sonra dönersin, çocuğum için döndüm dersin. Kim nereden kaçıyor minik kuş. Orası senin evin değil ki, o adam senin kocan yada eşin değil ki, şu anda resmen gayrı meşru bir ilişki yaşıyorsun. Böyle bir ilişki yaşamayı kendine yakıştırıyorsun da o adamla konuşmadan açıklama yapmadan gitmeyi mi yakıştıramıyorsun....
kızlar ben bu aileyle görüştürmeme olaylarını etrafımda sıkça yaşadım ve nasıl zor bişey olduğunu biliyorum halamın kızı eşiyle sorunları vardı eşi halamla yıllarca görüştürmedi halamın kızı sesini çıkaramadı engel olamadı sustu ve katlandı düzeleceğine inandı eşinin üstüne gitmedi....
halamın kızı hamile kaldı halam görmedi...doğurdu haalam bebeği göremedi....babaannem vefat etti cenazesine gönderilmedi.....telefonla biile konuşması yasaktı...
ama sabretti şimdi herşey yavaş yavaş düzene girdi artık haftada 1 kez gidiyor görüşüyor konuşuyor....
ben bunu sana sabret düzelir die sölemedim.... halam bu süreçte delirdi resmen hergün gözyaşı döktü
psikolojik tedavi gördü bunu bir anneye kimsenin yapmaya hakkı yok
Peki birşey soracağım belki yazmışsındır ama yada ben okumadım
Eşinle aileni sevmemesi dışında,herhangi bir problemin varmı yani anlaşabiliyormusunuz?mutlumusun eşinle???
hanımlar tamam resmi nikah yok bu doğru bişey değil resmi anlamda evli sayılmıyolar
ama dini nikahı hiçbişeyden sayıyosunuz siz böyle söylemeyin gayrimeşru kelimesi çok ağır kaçıyo Allah katında yapılan nikahın hiçmi bir değeri yok gözünüzde
anlaşıyorduk..başka hiç bir sorun yoktu aramızda..ama ailemle görüşmemei istemiyor bundan daha büyük ne sorun olabilir ki..buda işkence değil mi?
ben de "otur kocanın dizinin dibinde, kölesi ol" demedim.
ortada bir yuva da yok zaten.
ama herşeyin bir adabı var.
adam psikopat evet, ama o yönünü besleyecek şekilde kaçıp gitmesi ne kadar mantıklı?
kendisi "tamam" demiş, "gidebilirsin istersen".
akşam geldiğinde konuşsun, kararını açıklasın, baktı ki adam sinirleniyor, çamura yatıyor, kapatsın konuyu dedim.
zaten bu kadıncağız kocasını sizden daha iyi tanıyor, öyle değil mi?
dövmez diye kesin konuşmuş eşi hakkında.
demek ki ayrılma konusunu tartışırlarken kötü bir elektrik almamış, eşini de ayrılığa eğilimli görmüş ki öyle olmasaydı sizden daha çok korkardı "aman dayak yerim hemen çıkıp gideyim" diye.
"hemen seni gelip alayım" demek de bir anlamda psikolojik baskı değil midir?
abartmayın lütfen.
kaç kişiye "hazır değilim, akşamı beklemek istiyoum" diye savunmaya geçti bu kız kendini.
sanki icazet verildi, uyulması gerek gibi düşünüp resmen "hala o evde duruyor musun" gibi tepkiler geliyor.
anlamadım gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?