Doğumu ne başlatır yardımmm !

Valla sen gununu gecirince acaba dedim bizde geciricez mi :/
Allah yardimcin olsun canim bnm
ins gecirmezsin son gunler beklemek cok zor her gece umutla yatip her sabah bi unutla kalkiyorsn acaba bugun gelcekmi die her saniyeni her dakikani her saatini dusunceyle yasiyorsn sabrszlaniyorsn stres oluyorsn brazda korkuyorsn acaba gunu gecti bisi olurmu kordon dolanrmi kakasini yapip yermi offf offf

Canim ben kizimda 38. Haftada baslamistim hergun kuvetin icine sicak su koyup oturuyodum acilmasina yardim ediyomus bacaklarini capraz yaparak otur ve merdivenlerden 2 ser 3 er atlayip iniyodum ve üstüne 1-1,5 saat yürüyüş

Canim ben kizimda 38. Haftada baslamistim hergun kuvetin icine sicak su koyup oturuyodum acilmasina yardim ediyomus bacaklarini capraz yaparak otur ve merdivenlerden 2 ser 3 er atlayip iniyodum ve üstüne 1-1,5 saat yürüyüş
hic aklima gelmedi sicak su olayi mantikli aslinda deniycem tesekkur ederim

Cok zor evet insallah gelir pasamiz artik ya kotu seyler getirme aklina allah korursun

normalde herseyde beceriksiz insanimdir elime aldigim hic biseyi beceremem cocugu dogurmayida beceremedim icerde kaldi dogmuyoo

Canim benim endiselenmen korkman cok normal.hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almak istiyoruz.dun aksam wcde peceteye pembe akinti geldi oturdum agladim.bugun dr kontrolum var insallah bir sorun yoktur bebegim iyidir.bak bende erken doguracam diye korkuyorum.benimde erkek erkekler gununu gecirirmis diyorlar belki simdi erken doguracam diye agliyorum gunum geldigindede niye dogurmuyorum diye agliyacam.bu sicak suya yatma olayini bende soyleyecektim biliyorsundur diye soylemedim.evde kuvet yoksa banyo yaparsin.haaa birde ayaklarini sicak suya beklet onunda faydasi oluyormus.baskalarinin laflarinida duymamazliktan gel.insanlarda laf cok bitmez.herseye karisirlar.sen merak etme erkek oldugu icin gecikti gelmesi.Rabbim tez zamanda agri versin acilma versin guzel sorunsuz dogum nasip etsin insallah.bizi haberdar et.

.canim gecmis olsun durumdan haberdar et ama bizi merak ederim insallah erken dogum felan olmaz daha cok ufak minigin

cok saol canim . sende kontrolde bizi haber et neyms ki o pembe leke icini fersh tut kotu bisi yoktur

Bugün kaç hafta kaç günsün tatlım ? Ben 36+4 oldum şimdiden tetikteyim ah bu bebişler inatçı olabiliyo bazen,doğduğunda popişine vur yanaklarını sık nerdeydin diye annesi :)pozitif ol tatlımmm

Bugün kaç hafta kaç günsün tatlım ? Ben 36+4 oldum şimdiden tetikteyim ah bu bebişler inatçı olabiliyo bazen,doğduğunda popişine vur yanaklarını sık nerdeydin diye annesi :)pozitif ol tatlımmm
40+3 olduk canim .. senin daha yolun var simdoden bekleme ben hep 38de gelir diye dusunuyordum gununu gecti hala niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…