- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi tombul cilek
Amin canim ins bnmle brlkte szlerde bkledniz allah hepinizden ragzi olsun :)aaa hadı bakalım canım benımmmm
ayyy cok dua edıcem cok
bebısımız gelıyo
allahım bı an evvel bebegını saglıklı gostersın canım
kuzuuummm naptın ne durumdasınnKuzum bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz Bize Bildirmeyi Unutma
kuzuuummm naptın ne durumdasınn
Sezeryana aliniyorummmmmm
ıyı hadı bakalım kuzum bu aksam gıdıom ben de 5 bucukta bakalım nee dıyecek dr ıns guzel haberlerle gerı gelırımabla doktordan geldik 34 +2 misiz doktor sati baz alio bebek ultrasonda 37+0 cikti kilosu 2700 vajina agrimi soyledim ama normal dedi ogle
ıyı hadı bakalım kuzum bu aksam gıdıom ben de 5 bucukta bakalım nee dıyecek dr ıns guzel haberlerle gerı gelırım
tamam cnm yazarım mıde bulantılartrım zaten hafıften de olsa var bı garıp hıssedıyoruminsallah abla yaz banada merak ederim
tamam cnm yazarım mıde bulantılartrım zaten hafıften de olsa var bı garıp hıssedıyorumıns bı sorun yoktur
yıyorum da ıkı 3 gundur basladı hatta oncesınde nıye hıc bulantım yok dıye dertlenıodum psıkolojık de olabılır ama sanmıorum hakkaten bulanıo yanıyoktur abla normal ben senin haftandayken hicbisi yiyemiordum 3 kilo vermistim.
yıyorum da ıkı 3 gundur basladı hatta oncesınde nıye hıc bulantım yok dıye dertlenıodum psıkolojık de olabılır ama sanmıorum hakkaten bulanıo yanı
yok bugunku pek gececek gıbı degıl basım da cok agrıyo bulantdan oyle sıkayetcı degılım hafıften basın agrısı geceydıolsun olucak bulanti abla tuzlu kraker iyi gidio
baş agrısını doktora söylersin akşam gittiginde agrı kesici verirmi bilmem amayok bugunku pek gececek gıbı degıl basım da cok agrıyo bulantdan oyle sıkayetcı degılım hafıften basın agrısı geceydı
parol verıolar da dayanıyım ben cunku kan sulandırıcı ıgne vurdum ondan agırıyo ıgnenın etkısı gecınce gecıo ama geceye kadar surer buubaş agrısını doktora söylersin akşam gittiginde agrı kesici verirmi bilmem ama
anladım abla alma genede dayanmaya bakparol verıolar da dayanıyım ben cunku kan sulandırıcı ıgne vurdum ondan agırıyo ıgnenın etkısı gecınce gecıo ama geceye kadar surer buu
yok zatwen ıgne baslattı grıyı bı de kesılsın dıye agrı kesıcı ıcsem nolur bılımıyorum artık dayancam gecene kadaranladım abla alma genede dayanmaya bak