Doğumu ne başlatır yardımmm !

ayy bende cok merak edıyorum
bebısımı doya doya optum kokladım dese ben dogurmus kadar sevıncem

Normal dogum olsaydi cabuk donerdide sezeryan olduya toparlanmasi var anca doner

Ikinci oğlum 42+1'de Doğdu ne Sancı vardı ne bişey. Dr hastanede zorla tuttu beni bugün sezaryenle Alınacak günü çok geçti çocuk da 4.350 gr normal olamaz dedi ben inatla normal doğurucam dedim yarım kg hurma yedim dik yokuşlara Yürüdüm eve yürüyerek gittim geldim hastaneye nstye girdim acilde yine hiçbişey yok tabi busefer bırakmadılar yatış yapıldı evde Yasin Meryem Suresi okuyup geldim kaynanam da okumaya devam etti ben hastanedeyken bende suni Sancı verin olmazsa sezaryanı kabul edicem dedim 12'de girdim Sancı verildi suyum patlatıldı kendi sancım da geldi iki yada üç ıkınma ile 5-10 dk da doğum oldu 4.250 Doğdu çok da kolay oldu içerden 13:30'da çıktım yani korkmayın acele de etmeyin 42.haftaya kadar yolu var

valla anca firsat bulupta girebildim agrilarla ugras bebisle ugras gelenlerle ugras derken smdi musait oldum valla kusura bakmayinnn :-)

41. Haftadayım ben de..yürüyorum,sıcak duş alıyorum her yolu deniyorum ama gelmiyor.dün sabah çatı muayenesi oldum , açıklık hiç yoktu, doktor parmaklarıyla 1 cm gevşetti doğumu başlatmak için..eve geldim ağrım falan vardı ama sonra yine düzensiz kasılmalara bıraktı kendini..arada adet sancısı geliyor ama 1 aydır hep geliyor zaten..karnım daha cok sertleşiyor şu 2 gündür..kanamam olmadı çatı muayenesinden sonra , doğum başlar diye umuyordum ama yine hayal kırıklığı..bu haftasonu eylem başlamazsa pazartesi sezeryana alacak doktor, 4300 görünüyor bebek zaten normal doğuma pek razı değil kendi doktorum.çatı muayenesini de başka bir doktora yaptırdım zaten..off bari doğum başlasa..bu haftasonu başlar mı ki

41. Haftadayım ben de..yürüyorum,sıcak duş alıyorum her yolu deniyorum ama gelmiyor.dün sabah çatı muayenesi oldum , açıklık hiç yoktu, doktor parmaklarıyla 1 cm gevşetti doğumu başlatmak için..eve geldim ağrım falan vardı ama sonra yine düzensiz kasılmalara bıraktı kendini..arada adet sancısı geliyor ama 1 aydır hep geliyor zaten..karnım daha cok sertleşiyor şu 2 gündür..kanamam olmadı çatı muayenesinden sonra , doğum başlar diye umuyordum ama yine hayal kırıklığı..bu haftasonu eylem başlamazsa pazartesi sezeryana alacak doktor, 4300 görünüyor bebek zaten normal doğuma pek razı değil kendi doktorum.çatı muayenesini de başka bir doktora yaptırdım zaten..off bari doğum başlasa..bu haftasonu başlar mı ki
4300 ise neden normal dogumu bekliyor doktorun hala? Karninda durdukca saten dahada agirlasacak. Benim bildigime göre sezeryan kesinse cokta beklemeye gerek yok

4300 ise neden normal dogumu bekliyor doktorun hala? Karninda durdukca saten dahada agirlasacak. Benim bildigime göre sezeryan kesinse cokta beklemeye gerek yok

benim yüzümden bekletti..ben normal doğum istiyorum diye, ama pazartesi sezeryanla alacak artık..bugün de belirti yok doğuma dair..

benim yüzümden bekletti..ben normal doğum istiyorum diye, ama pazartesi sezeryanla alacak artık..bugün de belirti yok doğuma dair..
Anladim hayirlisi insallah sag salim kucagina alirsin bebisini.
Ben ahududu yapragi cagini cok duydum rahim agzini yumusatiyomus diye, belki ise yarar

X