- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi tombul cilek
40+3 olduk canim .. senin daha yolun var simdoden bekleme ben hep 38de gelir diye dusunuyordum gununu gecti hala niyeti yok
yok canim gec dollenme yok ultrasonla en son adet tarihim tutuyorultrasonda geri felan degil dimi geç döllenme durumu söz konusumu acaba die düşünmedim degil
yok canim gec dollenme yok ultrasonla en son adet tarihim tutuyor
sorma zaten hep böyle seyler beni bulurranladım canım bazi istisna durumlarda geçikme oluyormuş dogum kuzum sendekide ne şans yahu gitmişsin istisna durumlara karışmışsın :) yanlış anlama he moralini düzeltme amacıyla yazdım bir an benim kız önde ya acaba dedim seninki geri mi die ama aynıymış :)
hic açılma olmadan suni sanci bir ise yaramiyor gene sezeryana aliyorlar acilmam olsaydi suni sanci vercekti doktor 40+7 ye kadar beklemekte bjr sakinca yok 40+7den snrasi sakincali ozamanda sezeryana alcaklarsuni sanciyle neden dogurmuyorsun? bukadar bekleme bence 41den fazla bekleme bebegin strese girip dişkisini yapa bilir Allah korusun buda cok tehlikeli bi durum.ben olsam kesinlikle beklemezdim
hm anladim canim inşallah sezeryana gerek kalmadan normal dogurursunhic açılma olmadan suni sanci bir ise yaramiyor gene sezeryana aliyorlar acilmam olsaydi suni sanci vercekti doktor 40+7 ye kadar beklemekte bjr sakinca yok 40+7den snrasi sakincali ozamanda sezeryana alcaklar
ins canimhm anladim canim inşallah sezeryana gerek kalmadan normal dogurursun
valla az once halı sildim bakalim bir ise yariycskmiplates topunda oturduğun yerden hafif hafif zıpla çok etkili oluyomuşbirde eğilere yerleri sil bunuda duymuştum
inş yarar cnm biran önce gelir bebişin...erken gelse sıkıntı geç gelse sıkıntı daha doğmadan dert sahibi yaptı bu bebişler bizivalla az once halı sildim bakalim bir ise yariycskmi
sormaa yaa 18 haftalikken dusuk tehlikem vardi 1 hafta hastanede yattim sabah aksam igne serum icimde tutmak icin ugrastim smdi ciksin die ugrasiyorm ne is tir anlamadm carsamba kontrolm var 40+5 oluyorm bsey demezse sezeryan isticeminş yarar cnm biran önce gelir bebişin...erken gelse sıkıntı geç gelse sıkıntı daha doğmadan dert sahibi yaptı bu bebişler bizi
Ciddi olamazsin ya kanamammi vardi yani.bosuna endiseleniyorum desene.düşürmeyen Allah düşürmüyor.hersey Rabbimin elinde.benim sonumda senin gibi olacak galiba.hamile kaldigimdan beri düşürecegim korkusu var.37 yasindayim ilk hamileligim 15 ay sonra hamile kaldim.bu zamana kadar geldik Allaha şükür.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.bende simdi drdayim drum dogumdaymis bekliyorum.insallah guzel haberler alirim sizide haberdar ederimsormaa yaa 18 haftalikken dusuk tehlikem vardi 1 hafta hastanede yattim sabah aksam igne serum icimde tutmak icin ugrastim smdi ciksin die ugrasiyorm ne is tir anlamadm carsamba kontrolm var 40+5 oluyorm bsey demezse sezeryan isticem
inş sezeryana gerek kalmadan pıt diye çıkıveriri bebişinnn.Allah yardımcın olsunnsormaa yaa 18 haftalikken dusuk tehlikem vardi 1 hafta hastanede yattim sabah aksam igne serum icimde tutmak icin ugrastim smdi ciksin die ugrasiyorm ne is tir anlamadm carsamba kontrolm var 40+5 oluyorm bsey demezse sezeryan isticem
dahada normal cikcak gibi gorunmuyorinş sezeryana gerek kalmadan pıt diye çıkıveriri bebişinnn.Allah yardımcın olsunn
korkma canm icini ferah tutCiddi olamazsin ya kanamammi vardi yani.bosuna endiseleniyorum desene.düşürmeyen Allah düşürmüyor.hersey Rabbimin elinde.benim sonumda senin gibi olacak galiba.hamile kaldigimdan beri düşürecegim korkusu var.37 yasindayim ilk hamileligim 15 ay sonra hamile kaldim.bu zamana kadar geldik Allaha şükür.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.bende simdi drdayim drum dogumdaymis bekliyorum.insallah guzel haberler alirim sizide haberdar ederim
Korkulacak bir durum yokmuş.10 gun rapor verdi progestan verdi.normalde 22+3 um 25 haftalik ciktim.700 gr mis.cinsel iliski simdilik yasak ama 32 den sonra haftada bir olmasi gerekiyormus yoksa dogum sancin baslamaz dedi.ben sedyede beklerken baska bir hastayla icerde konusuyordu.kadin 40+3 olmuş.1,5 saat yokuş yukari yuruyeceksin dedi.cinsel iliskiye gireceksin.birde vajenine zeytinyagi sür dedi.can kulagiyla dinledim.sana anlatirim diye.hergun nstye geleceksin dedi birdekorkma canm icini ferah tut
ahh çok mutlu oldum onemli birsey olmadigina cok sukurrrr... cok saol canm bari bende yapayim aynisini brnimde sancim gelmiyor bir turlu belki bir faydasini gorurumKorkulacak bir durum yokmuş.10 gun rapor verdi progestan verdi.normalde 22+3 um 25 haftalik ciktim.700 gr mis.cinsel iliski simdilik yasak ama 32 den sonra haftada bir olmasi gerekiyormus yoksa dogum sancin baslamaz dedi.ben sedyede beklerken baska bir hastayla icerde konusuyordu.kadin 40+3 olmuş.1,5 saat yokuş yukari yuruyeceksin dedi.cinsel iliskiye gireceksin.birde vajenine zeytinyagi sür dedi.can kulagiyla dinledim.sana anlatirim diye.hergun nstye geleceksin dedi birde
senin bebjste masallah gayet iyi allah nazarlardan korusun aman herkeze deme nazar ederler sonra masallah suphanallahhhKorkulacak bir durum yokmuş.10 gun rapor verdi progestan verdi.normalde 22+3 um 25 haftalik ciktim.700 gr mis.cinsel iliski simdilik yasak ama 32 den sonra haftada bir olmasi gerekiyormus yoksa dogum sancin baslamaz dedi.ben sedyede beklerken baska bir hastayla icerde konusuyordu.kadin 40+3 olmuş.1,5 saat yokuş yukari yuruyeceksin dedi.cinsel iliskiye gireceksin.birde vajenine zeytinyagi sür dedi.can kulagiyla dinledim.sana anlatirim diye.hergun nstye geleceksin dedi birde
Insallah canin benim dra ne zaman gidecenahh çok mutlu oldum onemli birsey olmadigina cok sukurrrr... cok saol canm bari bende yapayim aynisini brnimde sancim gelmiyor bir turlu belki bir faydasini gorurum