- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi tombul cilek
ayy bende cok merak edıyorum
bebısımı doya doya optum kokladım dese ben dogurmus kadar sevıncem
naptı acaba ya :)
meraktan çatladıım
malesef genel oldum yaa :-(T tombul cilek epıdural sezeryan olabılıyosa onu konus
normal dogum gıbı tanık olursun
genel anestezıdekı gıbı daha fazla ılac almamıs olursun
bıde sezeryandan sonrakı ılk 2 saatı daha rahat atlatırsın
valla anca firsat bulupta girebildim agrilarla ugras bebisle ugras gelenlerle ugras derken smdi musait oldum valla kusura bakmayinnn
Sen hayirlisiyla kucagina aldinya gerisi onemli degil nasil bebegin anne olmak nasil bur duyguvalla anca firsat bulupta girebildim agrilarla ugras bebisle ugras gelenlerle ugras derken smdi musait oldum valla kusura bakmayinnn
4300 ise neden normal dogumu bekliyor doktorun hala? Karninda durdukca saten dahada agirlasacak. Benim bildigime göre sezeryan kesinse cokta beklemeye gerek yok41. Haftadayım ben de..yürüyorum,sıcak duş alıyorum her yolu deniyorum ama gelmiyor.dün sabah çatı muayenesi oldum , açıklık hiç yoktu, doktor parmaklarıyla 1 cm gevşetti doğumu başlatmak için..eve geldim ağrım falan vardı ama sonra yine düzensiz kasılmalara bıraktı kendini..arada adet sancısı geliyor ama 1 aydır hep geliyor zaten..karnım daha cok sertleşiyor şu 2 gündür..kanamam olmadı çatı muayenesinden sonra , doğum başlar diye umuyordum ama yine hayal kırıklığı..bu haftasonu eylem başlamazsa pazartesi sezeryana alacak doktor, 4300 görünüyor bebek zaten normal doğuma pek razı değil kendi doktorum.çatı muayenesini de başka bir doktora yaptırdım zaten..off bari doğum başlasa..bu haftasonu başlar mı ki
4300 ise neden normal dogumu bekliyor doktorun hala? Karninda durdukca saten dahada agirlasacak. Benim bildigime göre sezeryan kesinse cokta beklemeye gerek yok
Anladim hayirlisi insallah sag salim kucagina alirsin bebisini.benim yüzümden bekletti..ben normal doğum istiyorum diye, ama pazartesi sezeryanla alacak artık..bugün de belirti yok doğuma dair..