Doğumu ne başlatır yardımmm !

Arkadaşlar ben 37+5 gunluk hamileyim uc gun once kahverengi leke geldi doktora gittim alttan muayene etti 2 cmlik acilmam olduğunu söyledi nstde hafif agrım cıktı ama bende halen tık yok lekem gelmeye devam ediyo yuruyorum is yapıyorum hurma yiyorum ama sancım yok sizce 2 cmlik acılmamla kac gun daha bekliycem dogumu doktor yurumene bağlı yuru ki sancı baslasin dedi yardım edin lütfen

hala doguramadim dogumuzaman fazla kacirsaslatir yardimci olun lutfen bol bol yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorm ev temizlyrm hurma yiyorm iliskide yapyrm yok yok yokkk sikildm beklemekten

Yas hurma tavsiye ederim. Ben bol bol yedim. Icinde oksitosin hormonu var. Ne zaman fazla kacirsam hafif hafif sanci hissediyordum o kadar yani:) 39 bitmeden dogurdum oglumu 38+5 bitmisti tam olarak.

Yas hurma tavsiye ederim. Ben bol bol yedim. Icinde oksitosin hormonu var. Ne zaman fazla kacirsam hafif hafif sanci hissediyordum o kadar yani:) 39 bitmeden dogurdum oglumu 38+5 bitmisti tam olarak.
dogum icin nstde kasilma kac cikmasi gerek benim bugn 100leri gordu sanci ama doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor kacta dogum basliyor acaba ?

dogum icin nstde kasilma kac cikmasi gerek benim bugn 100leri gordu sanci ama doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor kacta dogum basliyor acaba ?

ordaki sancının kaç çıktığı önemli değil canım. önemli olan düzenli aralıklarla etkili olarak gelmesi etkiliden kastım rahimağzında olgunlaşmaya ve açılmaya sebebiyet vermesi. seni çok iyi anlayabiliyorum insan orda sancı görünce doğum niye yok diyor:) yaklaşık 2 hafta boyunca nst mde düzenli aralıklarla gelen şiddeti de gayet iyi sancılarım vardı. ama önemli olan onun etkili olması işte

ahhh ahhh hicte acilmam yokki hala zaten 100lere cikmasina ragmen hissetmiyorjmda doktor bunlar normal olmasi gerrken kasilmalar dedi bende 100leri gorunce umutlanmstm

ahhh ahhh hicte acilmam yokki hala zaten 100lere cikmasina ragmen hissetmiyorjmda doktor bunlar normal olmasi gerrken kasilmalar dedi bende 100leri gorunce umutlanmstm

sen hurma ye hurma.. şaka yapmıyorum bak:) yaş olanlar daha etkili bence. şeker sorunun yoksa gönlünce tüketebilirsin hem faydalı bi besin.

hıssedıyorum 3 gun ıcınde dogurucaksın
en gec 3. gun kucagında olacak allahın ıznıyle
:)

Canım allah kurtarsin kolaylıkla doğurursun inşallah. canım ben ilk hamileliğim de son 2 hafta kala doğuma hergün kesin 10 tane yedim hurma ve faydasını gordum 2 buçuk saat şiddetli sancı çektim sonra doğurdum allah kolaylık versin tatlım buraya haber etmeyi unutma

Benim açılmam 2 cm ve nişan pazartesi günü geldi halen sancım yok belim ağrıyo o kadar stresden uyuyamıyorum ben ne zaman doğum yaparım sizce

Benim açılmam 2 cm ve nişan pazartesi günü geldi halen sancım yok belim ağrıyo o kadar stresden uyuyamıyorum ben ne zaman doğum yaparım sizce
NİŞAN BİR HAFTA ÖNCEDEN İTİBAREN GELEBİLİYORMUŞ.SANCILARININ ŞİDDETİ ARTMASI LAZIM BİRDE SIKLAŞMASI LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…