- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi tombul cilek
hala doguramadim dogumuzaman fazla kacirsaslatir yardimci olun lutfen bol bol yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorm ev temizlyrm hurma yiyorm iliskide yapyrm yok yok yokkk sikildm beklemekten
dogum icin nstde kasilma kac cikmasi gerek benim bugn 100leri gordu sanci ama doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor kacta dogum basliyor acaba ?Yas hurma tavsiye ederim. Ben bol bol yedim. Icinde oksitosin hormonu var. Ne zaman fazla kacirsam hafif hafif sanci hissediyordum o kadar yani:) 39 bitmeden dogurdum oglumu 38+5 bitmisti tam olarak.
dogum icin nstde kasilma kac cikmasi gerek benim bugn 100leri gordu sanci ama doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor kacta dogum basliyor acaba ?
ahhh ahhh hicte acilmam yokki hala zaten 100lere cikmasina ragmen hissetmiyorjmda doktor bunlar normal olmasi gerrken kasilmalar dedi bende 100leri gorunce umutlanmstmordaki sancının kaç çıktığı önemli değil canım. önemli olan düzenli aralıklarla etkili olarak gelmesi etkiliden kastım rahimağzında olgunlaşmaya ve açılmaya sebebiyet vermesi. seni çok iyi anlayabiliyorum insan orda sancı görünce doğum niye yok diyor:) yaklaşık 2 hafta boyunca nst mde düzenli aralıklarla gelen şiddeti de gayet iyi sancılarım vardı. ama önemli olan onun etkili olması işte
ahhh ahhh hicte acilmam yokki hala zaten 100lere cikmasina ragmen hissetmiyorjmda doktor bunlar normal olmasi gerrken kasilmalar dedi bende 100leri gorunce umutlanmstm
inş . allah razi olsunn..Pazartesi, en gec sali dogum yaparsiniz siz...
Allah kurtarsin.
ahhh ahhh hicte acilmam yokki hala zaten 100lere cikmasina ragmen hissetmiyorjmda doktor bunlar normal olmasi gerrken kasilmalar dedi bende 100leri gorunce umutlanmstm
hıssedıyorum 3 gun ıcınde dogurucaksındogum icin nstde kasilma kac cikmasi gerek benim bugn 100leri gordu sanci ama doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor kacta dogum basliyor acaba ?
ahhh ahhh agzinizdan bal damliyor vallaaaaaahıssedıyorum 3 gun ıcınde dogurucaksın
en gec 3. gun kucagında olacak allahın ıznıyle
:)
gecen 7 8tane yemistm faydasi olur diye sureklimi yemek gerek ?sen hurma ye hurma.. şaka yapmıyorum bak:) yaş olanlar daha etkili bence. şeker sorunun yoksa gönlünce tüketebilirsin hem faydalı bi besin.
NİŞAN BİR HAFTA ÖNCEDEN İTİBAREN GELEBİLİYORMUŞ.SANCILARININ ŞİDDETİ ARTMASI LAZIM BİRDE SIKLAŞMASI LAZIMBenim açılmam 2 cm ve nişan pazartesi günü geldi halen sancım yok belim ağrıyo o kadar stresden uyuyamıyorum ben ne zaman doğum yaparım sizce
HERGÜN YEMEN LAZIM.NE DURUMDASIN VARMI Bİ GELİŞMEgecen 7 8tane yemistm faydasi olur diye sureklimi yemek gerek ?
yok valahi hic bisi yokHERGÜN YEMEN LAZIM.NE DURUMDASIN VARMI Bİ GELİŞME
DOKTORUN NE DEDİ KAÇ GÜN BEKLEYECEKSİNİZyok valahi hic bisi yok
dun gittim pazartesi bidaha kontrole gel dedi 1 hafta daha bekleticek ama henuz detayli bisi solemiyoDOKTORUN NE DEDİ KAÇ GÜN BEKLEYECEKSİNİZ
NE ZAMANDA İTİBAREN BİR HAFTA DÜNDEN İTİBARENMİdun gittim pazartesi bidaha kontrole gel dedi 1 hafta daha bekleticek ama henuz detayli bisi solemiyo