- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- Konu Sahibi tombul cilek
bugunden itibaren 1 hafta daha beklicez gelmez iseeNE ZAMANDA İTİBAREN BİR HAFTA DÜNDEN İTİBARENMİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugunden itibaren 1 hafta daha beklicez gelmez iseeNE ZAMANDA İTİBAREN BİR HAFTA DÜNDEN İTİBARENMİ
İNŞALLAH AGRILARIN OLURDA SUNİ SANCIYA GEREK KALMADAN DOĞURURSUNbugunden itibaren 1 hafta daha beklicez gelmez isee
açilma yokki acilma olmadan suni sanci bir ise yaramiyor malesefİNŞALLAH AGRILARIN OLURDA SUNİ SANCIYA GEREK KALMADAN DOĞURURSUN
AGRILARIN OLSA AÇILMANDA OLUR.BİRAZ DAHA SABRET BAKALIM.açilma yokki acilma olmadan suni sanci bir ise yaramiyor malesef
bugunden itibaren 1 hafta daha beklicez gelmez isee
BENDE MERAK ETTİM ACABA DOGUMAMI GİTTİ YOKSA PAZAR OLDUGU İÇİN İNTERNETEMİ GİRMEDİses soluk kesildi doğuma mı gitti ki acaba rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin
ŞUAN YA AGRI ÇEKİYOR YADA DOGURDU:)))))Ben de merak ettim :)umarım doğuma gitmişsindir hayırlı haberini bekleriz :) ayrıca açılmayı sağlayan şey bol yürüyüştür diye tshmin ediyorum
Inşallah doğurmuştur çünkü son günler beklemek çok zor gerçektenŞUAN YA AGRI ÇEKİYOR YADA DOGURDU:)))))
KESİN DOGURDU BU SAATE KADAR SES CIKMADIInşallah doğurmuştur çünkü son günler beklemek çok zor gerçekten
nasil kullaniyoruz ki ?Zeytinyagi rahim agznin aclmasna yardmciymis dene istersen cnm oyle okumustum byerde
deniyim bariAllah kurtarsın canım.eşimle iki hafta önce otele gittik discoda çok oynadım ve kasılma oldu ertesi gün doktorum kızdı ama Allahtan açılma olmamış.bana dedi ki doğumun ağustosta bol bol ağustos ayı oyna halay çek düğünlere git doğumun kolay olur o zaman bi şey demiycem.ama şimdi oturacaksın dedi.acaba müzik açıp oynasan bi faydası olur mu ki bilemedim?
yok gulum yok nerdeeeeses soluk kesildi doğuma mı gitti ki acaba rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin
azcik gezmeye ciktim yuruyuse dogrmadm hala malesef :-(BENDE MERAK ETTİM ACABA DOGUMAMI GİTTİ YOKSA PAZAR OLDUGU İÇİN İNTERNETEMİ GİRMEDİ
dogurmadim hala malesef arkadaslar sabahtan beri yuruyorum tik yok