- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi tombul cilek
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.dr erken yumurtlamussin diyor.onceki kontrollerimde bir hafta buyuk cikardi bu sefer iki hafta buyuk cikti.ultrasonda sorun var desem benim bir arkadasimda bu dra gidiyor o haftasiyla uyumlu.sat me gore 30 ekim ultrasona gore 12 ekim.bakalim son aylarda ne olacak.32 olunca dogum iznine ayrilacam.dunku ultrasano gore 7 faftam kaldi.erkenden ayrilmis olacam artik ne zaman dogururum bilmiyom:))))senin bebjste masallah gayet iyi allah nazarlardan korusun aman herkeze deme nazar ederler sonra masallah suphanallahhh
yarin gidicem canim .Insallah canin benim dra ne zaman gidecen
Bebegin hareketlerini takip etyarin gidicem canim .
ediyorum canm bir sknti hissttgm zaman gdyrm acileBebegin hareketlerini takip et
Normal dogumu cok istiyorum.o anlari yasamak istiyorum.Rabbim kim ne istiyorsa onu nasip etsin.baskalari normal dogumdan korkar bende sezeryandan korkuyorum.tabi herseyin en iyisini Rabbim bilir.ediyorum canm bir sknti hissttgm zaman gdyrm acile
bende sezeryandan cok korkuyorum ama bana sezeryan yollari goxuktu artikNormal dogumu cok istiyorum.o anlari yasamak istiyorum.Rabbim kim ne istiyorsa onu nasip etsin.baskalari normal dogumdan korkar bende sezeryandan korkuyorum.tabi herseyin en iyisini Rabbim bilir.
nasil olcak ki oomuayeneden hemen sonra dogurursan sasırmam :)
nasil olcak ki oo
babasi her gece cagiriyo sevio opuyoocok duydum muayeneden geldım dus aldım uzandım sancı basladı dıyenlerı :)
gece falan ozellıkle :)
bı konus bakalım bebısle cagırıyo musun onu gel artık dıye konusarak
bıraz masaj yapıver karnına
belkı haraketlenır :)
ooyy masallah allah esırgesınbabasi her gece cagiriyo sevio opuyoo
9 ay 14 gun bekleyen bebekte cok fazla yoktur heralde dimiooyy masallah allah esırgesın
bende 4 gun beklemısım9 ay 14 gun bekleyen bebekte cok fazla yoktur heralde dimi
sizi nazlilar siziiiiiiiibende 4 gun beklemısım
9 ay 10 gun normal gebelık surecı zaten
senınkıde bendenmıs
yerı rahat tabı oohh
ama o yarına gelıcek :)
Yarin buyuk gun desene bende duydum alttan muayaneden sonra agrilari baslayani.hergun cinsel birlesme oluyor demi.birde kalkma biraz yat spermler rahmini uyarsinnasil olcak ki oo