Doğumu ne başlatır yardımmm !

senin bebjste masallah gayet iyi allah nazarlardan korusun aman herkeze deme nazar ederler sonra masallah suphanallahhh
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.dr erken yumurtlamussin diyor.onceki kontrollerimde bir hafta buyuk cikardi bu sefer iki hafta buyuk cikti.ultrasonda sorun var desem benim bir arkadasimda bu dra gidiyor o haftasiyla uyumlu.sat me gore 30 ekim ultrasona gore 12 ekim.bakalim son aylarda ne olacak.32 olunca dogum iznine ayrilacam.dunku ultrasano gore 7 faftam kaldi.erkenden ayrilmis olacam artik ne zaman dogururum bilmiyom:))))

Birde bir yerlerden tutun bacaklarini hafif ayir hafiften cömel kalk derin derin nefes alip vererek.esinle iliskiye girdiginde iceriye bosalsin spermler rahim kaslarini calistiriyormuş.

Normal dogumu cok istiyorum.o anlari yasamak istiyorum.Rabbim kim ne istiyorsa onu nasip etsin.baskalari normal dogumdan korkar bende sezeryandan korkuyorum.tabi herseyin en iyisini Rabbim bilir.
bende sezeryandan cok korkuyorum ama bana sezeryan yollari goxuktu artik

muayeneden hemen sonra dogurursan sasırmam :)

nasil olcak ki oo

cok duydum muayeneden geldım dus aldım uzandım sancı basladı dıyenlerı :)
gece falan ozellıkle :)
bı konus bakalım bebısle cagırıyo musun onu gel artık dıye konusarak
bıraz masaj yapıver karnına
belkı haraketlenır :)

Konuyu uzaktan uzaktan takip ediyorum ben bile heyecan yaptım :)) Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…