Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bugün 40+5 oldumama hala tık yok.cumaya kadar sancım gelmezse suni sancı verecekler ama tırstım walla.artık Allahtan sancım gelmesi icin dua ediyorum.benimle aynı durumda olan var mı
gulcicek istesek su anda sezeryana alirlar ama bekledik bu kadar.biraz disimizi sikmamiz lazim ama inan bazen bende dusunmuyo degilim.evde habire dayanamiyorum diyorum.annemlerde bana daha vakti var deyip duruyor...offf yaaaa....
cnm sen yıne 39 haftalıksın sanırım sneın dhaa var gunun bızım gun falan bıttı 40 hafta 3 gunluk oldumya of cnm haklısın bekledık o kadar ama gelmıyor su sancı gecen hafta ben tansıyon yuzunden hastaneye yattım orda dogumları gordum cok korktum ondna galıba ben boyle oldum kıslar
cnm seninle tam 1 hafta var aramizda ama beklemek acisindan ayni seyleri hissediyoruzdur eminim.cunku benden sonraki hamisler bile sezeryanla ya da normalle dogurdu.zaten 38 haftadan sonra dr.um her an olabilir demisti.39.hafta daki dogum orani %75 mis.cok ender bir kismi 40.hafta da olurmus.dr.um 40.haftada bebegi usg de kontrol edecek suyu pozisyonu vs normalse 41.haftayi beklicekmisiz 41.haftanin doldugu gune kadar gelmezse suni sanci veririz dedi.umarim o gune kalmaz...CADIARZU
kizlar bendede cok fazla kasik agrilari var.ayaga kalkarken bile nasil zorlaniyorum anlatamam.hamileleigimin basindan beri bebegim hep asagidaydi.hic yukari cikmadi.bebegimin hareketlerini otururken bacagimda bile hissediyorum sikistigini dusunup geriye dogru iyice yaslaniyorum.sizde de oluyomu.bi de soluma yatarken surekli tekmeliyor kendimi hafif duzeltince geri duruyor.sanki o da artik sikisiyo icerde gibi geliyor bana.zaten geceleri uyku haram.yatarken kendime hastane yataklari gibi bi duzenek kurdum ancak oyle uyuyabiliyorum.reflu yastigi tarzda yastiklari egimli dizdim yani.gel hadi canim oglum benim...